|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۲ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۹ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: (03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۶ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: نگران نباش
نه !!!نه !!! اصلا نمیشه باید نگران باشم اصرار نکن پلکم از بعد از نتایج میپره حس دکتر رفتنم ندارم چشام نکنه داره ضعیف میشه من از عینک متنفرم
مال اعصابه عزیزم
منم بضی وقتا اینطوری میشم
از قدیما هم ک گفتن وقتی پلک میپره میخاد مهموووون بیاااااد
چند دفه بگم امر خیره؟؟؟
حالا میبینی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - albaloo - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۵ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۹ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: (03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۶ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: نگران نباش
نه !!!نه !!! اصلا نمیشه باید نگران باشم اصرار نکن پلکم از بعد از نتایج میپره حس دکتر رفتنم ندارم چشام نکنه داره ضعیف میشه من از عینک متنفرم
کاملن مشخصه که از استرس و اعصابه ، دمنوش آرامش بخور یا عرق بیست گیاه یا حتی عرق شاداب ، من تجربه شُ داشتم ، انقدر آروم شدم که خودم هم باورم نمیشد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shamim_70 - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ ق.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۱ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (02 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: آره خیلی سخته
به خصوص جا به جا کردن این کاغذا وقتی میخوایم بریم جایی
از نرم افزار استفاده نکردم تا حالا. یه چی میخوام بگم به عنوان به من به عنوان یه مثلا کارشناس بی فکر کامپیوتر هم نخندیدااا
ولی اصلا به فکرم نرسیده بود تا حالا از نرم افزار استفاده کنم و الان شما گفتید بهش فکر میکنم  
نرم افزار باشه که معلومه خوبه. مرسی اسمش رو هم که گفتید و کار من واسه پیدا کردن یه همچین نرم افزاری ساده تر شد. : )
اتفاقاً منم در مقابل تکنولوژی مقاوم هستم :'D ولی استفاده که کردم بعداً متوجه شدم خیلی کمک میکنه. توو کاغذ شما یه روز وقت یا حوصله ندارید جابجا کنید یا فراموش میکنید یا کاغذ گم میشه و ... اما نرمافزار خودش کاراش رو میکنه. خلاصه باید یه چیزی باشه که آدمو force کنه و الا زبان خوندن وسطش آدم انگیزهاش رو از دست میده.
این کار باهاش آسونه، ۲ دقیقه کار کنید متوجه میشید.
(۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۱ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (02 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: آره خیلی سخته
به خصوص جا به جا کردن این کاغذا وقتی میخوایم بریم جایی
از نرم افزار استفاده نکردم تا حالا. یه چی میخوام بگم به عنوان به من به عنوان یه مثلا کارشناس بی فکر کامپیوتر هم نخندیدااا
ولی اصلا به فکرم نرسیده بود تا حالا از نرم افزار استفاده کنم و الان شما گفتید بهش فکر میکنم  
نرم افزار باشه که معلومه خوبه. مرسی اسمش رو هم که گفتید و کار من واسه پیدا کردن یه همچین نرم افزاری ساده تر شد. : )
اتفاقاً منم در مقابل تکنولوژی مقاوم هستم :'D ولی استفاده که کردم بعداً متوجه شدم خیلی کمک میکنه. توو کاغذ شما یه روز وقت یا حوصله ندارید جابجا کنید یا فراموش میکنید یا کاغذ گم میشه و ... اما نرمافزار خودش کاراش رو میکنه. خلاصه باید یه چیزی باشه که آدمو force کنه و الا زبان خوندن وسطش آدم انگیزهاش رو از دست میده.
این کار باهاش آسونه، ۲ دقیقه کار کنید متوجه میشید.
میگم اسمتون اشناست
یبار دیگ اسم اون نرم افزارو میگین،من درست متوجه نشدم اسمشو!
من کارت ندارم بجای خونه های جعبه توو تبلت فولدر درست کردم لغاتا رو بین اون جابه حا میکنم !
از ی لحاظ ک همیشه همراهته و دردسترسه خوبه ولی جاب جایی لغات یکم سخته!!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۶ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: (03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۲ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: مال اعصابه عزیزم
منم بضی وقتا اینطوری میشم
از قدیما هم ک گفتن وقتی پلک میپره میخاد مهموووون بیاااااد
چند دفه بگم امر خیره؟؟؟
حالا میبینی
جدی!!!اینو نشنیده بودم من در این مسئله بحرانی شمارو به کاربر NPارجاع میدهم :دی
باشه میبینیم
حیف که الان حسش نیس!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ق.ظ
حس نیس مسولین رسیدگی کنن! چه وضعشه!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۹ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ق.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: حس نیس مسولین رسیدگی کنن! چه وضعشه!!!
مسئولین فردوسی؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alim93 - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۱ ق.ظ
خیلی باحاله
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - memory199 - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ
بالاخره بعد از بیش از ده دفعه ویرایش انتخاب رشته بالاخره غیرانتفاعی رو بالاتر از پیام زدم...
خدایا خودت عاقبتمون رو ختم به خیر کن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۳ ق.ظ
بدم میاد از ادمایی ک به خودشون حق میدن ازت توقع بی جا داشته باشن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ ق.ظ
یه پستی دیدم تعجب کردم. دو روزه اعصابم زیر صفره و حتی حوصله ندارم که نقل قول بگیرم جواب بدم.
ولی خب بی حوصلگیم باعث نمیشه تعجب نکنم. باورم نمیشه هستند هنوز آدم هایی که روی زبان مانور میدن و یه سری قضاوت ها میکنن آدم شاخ درمیاره!
عجیبه بعضی ها تو سال ۲۰۱۵ زندگی میکنن .. اینا متعلق به عهد دقیانوسن و فقط چند قرنی دیر به دنیا اومدن!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: آقا یه کاربری داره واسه من مزاحمت اینجاد میکنه 
بذارید راحت باشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۸ ق.ظ
همه می توانند پولدار شوند ولی همه نمی توانند "بخشنده"شوند
پولداری یک مهارته و بخشندگی یک فضیلت
همه می توانند درس بخوانند اما همه "فهمیده " نمی شوند.
باسوادی یک مهارته اما فهمیدگی یک فضیلت
همه یاد می گیرند زندگی کنند اما همه نمی توانند زیبا زندگی کنند
زندگی یک عادته اما زیبا زندگی کردن یک فضیلت
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۴ ق.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۴ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: همچنان دارم به این یارپئز میخندم چون خیلی غافلگیرانه بود و من ِ آی کیو اولش نتونستم بخونم فکر کردم اشتباه تایپیه بعد دیدم نه کلمه ترکیه 
یارپئز امسال شنیدم شریف از سختافزار دانشگاه تبریز نفر اول و دوم رو به عنوان سهمیهی استعداد درخشان گرفته! اما هنوز مثلاً از علم و صنعت نگرفته. فکر میکنم اولین خروجیهای سختافزار باشن، نه؟
بعد سایت دانشکده رو که نگاه میکردم فقط ۳ تا استاد مهندسی کامپیوتر اونجا نوشته که دو تاش برا معماری و یکیش هوش هست، بعد یکی از اینایی که هوشی هست درس هوشمصنوعی رو برای مفطع کارشناسی ارائه میده، مگه اصلاً تبریز کارشناسی هوشمصنوعی داره!؟ یا وقتی کارشناسی نرمافزار نداره چطوری ارشد هوش و نرمافزار داره؟
از ۲ تا استادا معماری هم که یکی فیلد و حتی عناوین پایاننامههاش مشخص نبود، اون یکی هم که پایگاه داده و Grid و اینا بود.
امیدوارم این ۲ تا دوست عزیزی که میان پایهشون خوب باشه و مثل اون سال نشه که یه بار از صنایع تبریز گرفت (صنایع تبریز فقط ۲ استاد داره سر جمع!!) و دیگه نگرفت. البته یه دوستی هم هست که رتبهش خوب شده و هوش اینجا قبول میشه و آدم مطلع و باانگیزهای به نظر میرسید.
(۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه اپ موبایل برای همین کار بنویسید بعد سورسشو تو گیت هاب بذارید برای پیر ریویو (البته ایرانیا حوصلشو ندارن )
نرمافزار معروف موبایل در این باره زیاد هست، اختراع دوبارهی چرخ میشه.
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: میگم اسمتون اشناست
یبار دیگ اسم اون نرم افزارو میگین،من درست متوجه نشدم اسمشو!
من کارت ندارم بجای خونه های جعبه توو تبلت فولدر درست کردم لغاتا رو بین اون جابه حا میکنم !
از ی لحاظ ک همیشه همراهته و دردسترسه خوبه ولی جاب جایی لغات یکم سخته!!!
زیاد هست ولی من
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
استفاده کرده بودم، نسخهی ویندوز. البته portable هست. یه سری نرمافزار دیگه J Memorize اینا هم هست که کارتهای آماده هم دارند، مثلاً برای ۵۰۴ و کتابهای معروف دیگه، اما خب این ساده هست.
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: آقا یه کاربری داره واسه من مزاحمت اینجاد میکنه 
میگن ببخشید شما چقدر شبیه دوست پسر آیندهی من هستید؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۲ ق.ظ
بچه ها کسی میدونه چرا من نمیتونم تو اینستا فالو یا آن فالو کنم؟ تو گوگل هم چیزی پیدا نکردم!!! کلا قاطی کرده صفحش هر چند دقیقه میپره؟!!
................
باورم نمیشه مامانم کاملـــــــــــــا ازم قطع امید کرد شیر رو اجاق بود برای رسیدن به نقطه جوش وقتی قل زد وبعدش فوران کرد رو اجاق من تو آشپزخونه بودم بعد جیغ کشیدم مامان مامان وااااای باورم نمیشه شیرو میدیدم در حال ریخته شدن رو اجاق بعد میگفتم این چیه سفیده داره از تو ظرف فوران میکنه هیچی دیگه الان سوژه شدم تو خونه قیافمو شطرنجی کردم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۱۳ ق.ظ
خدایا شکرت...
همه جا امن و امان است اسوده بخوابید
|