|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ ب.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: چای رو ببرین،قشنگی و مزه خواستگاری به اینه این چای رو به شاه دوماد تعارف کنین .
مثل فیلم ها چای رو هم روش بریزیم؟!
(۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط: (01 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ ب.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: والــــــــــــله . درضمن این رسم که دختر تو آشپزخونه باشه و بعد صداش بزنن به منظرم خیلی جالب و درست نیست. خوب همون اول تو جمع باشه سلام کنه خیلی عادی تره و خجالت کمتر میکشه تا یهو همه نشستن بیاد وارد شه و همه زوم کنن روش.
ما از این رسوم هم نداریم  
قابل توجه برخی از دوستان این بحث ها بیشتر برای تغییر روحیه بچه هاست....همین...
آره بحث خنده دار شده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۱ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۵ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (01 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: میترسم به خاطر رنگ دکمههای پیراهن خواستگار هم با احتمال خوبی ایشون رو رد کنید
بعضی ها همین جوری رد میکنن.
یکی از دوستای خواهرم ...................................وای آدم دیونه میشه از دست بعضی دخترا....
اتفاقا خوبه آدم به خاطر چیزای بی اهمیت رد بشه. اینجور آدمی که هنوز نمیدونه چی مهمه چی نیست همون بهتر که بره با یکی مثل خودش عروسی (بخوانید خاله بازی) کنه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar121 - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۱ ب.ظ
خخخخ.اگه دوس دارین اصلا بهش تعارف نکنین ضایع شه..من دو بار چای بردم. نوبت بعدی برای خوردن شیرینی خواستن با چای بخورن. اون شب من کلا نقش یه خدمتکارو داشتم!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۲ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۸ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: خدا کنه مرد من مغرور نباشه
من اصن طاقت غرورُ ندارم
دلم میخاد وقتی ناراحته برم سربسرش بذارم حالش خوب بشه
یهو داد نزنه سر من یا سنگ رو یخم نکنه
کاش آدم باشه
بدترین ایده ممکن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar121 - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ب.ظ
آقایون وقتی ناراحتن یا عصبی ان یا درگیری ذهنی دارن سعی کنین تنهاشون بزارین نه سر به سرشون بزارین و بزارین آروم بشن و تو خلوت خودشون فکر کنن. حتی حوصله حرف زدن عادی ام ندارن. برای من که به عینه دیدم ثابت شدست.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۵ ب.ظ
دو تا از کاربرای قدیمی هم جدیدا فعال شدن.
اشاره به کاربرای خاصی هم نیست.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sara9009 - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۶ ب.ظ
...................
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۶ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۴ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: آقایون تایپیک پشت سنگرهاشون قایم شدن؟؟؟
از مواضعتون دفاع کنین خب
شایدم خاب موندن!
من نظرم نمیدم چونکه ۱) "این تاپیک" جاش نیست و به بیراهه کشیده میشه، ۲) صریح نظر میدم، شما (همه) هم من رو نمیشناسید، سؤ برداشت پیش ماید، ۳) امتحان دارم :'D
(۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۷ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: دوستان چه دلتنگیتون به یه تایپیکی به اسم ازدواج دور از جوانان و جوانان دور از ازدواج میخوره ها
(۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط: قابل توجه برخی از دوستان این بحث ها بیشتر برای تغییر روحیه بچه هاست....همین...
اینطوری که مزه نمیده، گیس و گیسکشیای، چیزی :'D
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (01 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۸ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: خدا کنه مرد من مغرور نباشه
من اصن طاقت غرورُ ندارم
دلم میخاد وقتی ناراحته برم سربسرش بذارم حالش خوب بشه
یهو داد نزنه سر من یا سنگ رو یخم نکنه
کاش آدم باشه
بدترین ایده ممکن.
بــــــــــــــاشه حالااااا
اصن انقد تو همون حالش بمونه ک بپوسه!
من میرم بیرون اصن
دیگه هم باهاش کاری ندارم
ینی چی مردت تکیه گاهت خودشو انقد بگیره ک چیییییی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۹ ب.ظ
فک کنم بد موقع مزاحم شدم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hatame - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۰ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۶ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (01 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۴ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: آقایون تایپیک پشت سنگرهاشون قایم شدن؟؟؟
از مواضعتون دفاع کنین خب
شایدم خاب موندن!
من نظرم نمیدم چونکه ۱) "این تاپیک" جاش نیست و به بیراهه کشیده میشه، ۲) صریح نظر میدم، شما (همه) هم من رو نمیشناسید، سؤ برداشت پیش ماید، ۳) امتحان دارم :'D
(۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۷ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: دوستان چه دلتنگیتون به یه تایپیکی به اسم ازدواج دور از جوانان و جوانان دور از ازدواج میخوره ها
(۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط: قابل توجه برخی از دوستان این بحث ها بیشتر برای تغییر روحیه بچه هاست....همین...
اینطوری که مزه نمیده، گیس و گیسکشیای، چیزی :'D
ما خانمها با زبون از خجالت همه در میایم آقایون عاشق مشت و اینان 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۹ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: آقا بهنام دقت کنی منظور ایشونو متوجه میشی ،منظور ایشون احتمالا اگر اشتباه نکنم یه کاربر دیگه بود که بحثو جدی گرفتن 
نه بگو ترسیدم :'))
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۷ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: ینی چی مردت تکیه گاهت خودشو انقد بگیره ک چیییییی
اینکه آدم تو خودش باشه و خودشو بگیره با هم فرق داره ها.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ب.ظ
چرا یه سریا فک میکنن باید تو همه چی نظر بدن؟؟
کلا کی همچین حقی بهشون داده؟؟؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hatame - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۰ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: (01 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (01 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۹ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: آقا بهنام دقت کنی منظور ایشونو متوجه میشی ،منظور ایشون احتمالا اگر اشتباه نکنم یه کاربر دیگه بود که بحثو جدی گرفتن 
نه بگو ترسیدم :'))
این منم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این هم خانمhatame
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خانم hatame آماده ای برای زدن بعضی کاربرا 
کاملا فقط بگو با چی بزنیمشون   
|