|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۷ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: (20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۵ ق.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: برادر بارســــــــــا شما هم اینطوری بودین داداشم سر بازیه رئالو والنسیا از دقیقه ی ۸۰ به بعد همش سرپا بود بابا نزدیک بود سکته کنه بسکه استرس داشت که نکنه رئال گل بزنه، آخرشم کلا رفت تو حیاط یعنی تا این حد... ای بابا ای بابا طفلی مامانم میگفت بابا بیخیال شو تازه تسبیحم دستش بود فکر کنم واسه والنسیا دعا میکرد بخاطر داداشم
اینجا که اصن یه وضی بود! یه رئالی داشتیم همچین رو اعصابش بودم حال کردم اشکش رو در اوردم خعلی حال داد 
پنالتی رونالدو گل نشد سه متر پریدم هوا! اره اخرش خیلی استرس داشتم خواستم نوشابه بریزم تو ماست 
کاربر artmiss ایشالو فردو ظهر جوابتون رو میدم برم خواب
من نمی دونم شما بارسایی ها چرا اینقدر زود از خود بی خود میشید بابا هنوز که اتفاقی نیفتاده اینقدر هم از رونالدو نگید خوب فعلا که آقای گل ایشون هستن
یکی از آرزوهای من اینه که مسی رو ................ کنم !!!!!!!!.... چه حالی می ده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar salehi - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۲ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۴ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: (19 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۳ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: حال مجموع امتیاز های خود را لوله کرده در کوزه بندازید.....والا به من چه کی هستی زندگیتو کن این بچه بازیا چیه؟
این چه وضعشه؟ من حتی روی کاغذ هم نوشتم جوابهام رو! )))
من اعتراض دارم! واقعا کاربر آزاری تا کجا؟ حیف اون همه تمرکزی که انجام دادم! حیف، واقعا حیف! 
ما که همه یه مشت خسه ایم، یه دونه بچه ی فعال پاسخگو ام که داریم اینجوری باهاش برخورد می کنید.  
نمی گید پس فردا انگیزه ی تلاش تو وجود این بچه سرکوب می شه؟
حال و هوای شهر ما:
بارون بهاری به همراه رعد و برق.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar salehi - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۰ ق.ظ)Milestone نوشته شده توسط: صبح که بیدار شدم دیدم هنوز چشمام درد میکنه، هی میگفتم خدایا این جنگله سبزه؟ سیاهه؟ زرده؟ بیرنگه...؟  
جنگل؟!!!!!!! تو جنگل زندگی می کنید؟
یادمه دوران کودکیمون کارتن" رابرت، کماندار نوجوان" و "رابینهود" اینا رو می داد. منم همیشه دوس داشتم یکی از این کلبه های درختی داشتم، تو جنگل زندگی می کردم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar salehi - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۹ ق.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۵ ق.ظ)Milestone نوشته شده توسط: نه بابا! جنگل چیه؟ توجه شمارو به نقل قول زیر از کاربر مذکور جلب میکنم!  
[quote='F@gh@' pid='352819' dateline='1431184385']
خواهشا تمرکز کرده و اولین چیزی که به ذهنتون میرسه رو انتخاب کنید
۱/خود را در یک جنگل تصور کنید:
۱/جنگل سیاه است
۲/جنگل سبز است
۳/جنگل پاییزی و زرد است
۴/هیچکدام
آهااااااااان. حالا گرفتم قضیه چیه.
کاکو من اینقد خسه بودم که اصن پست آفاق جون رو نخوندم.
فک کنم از عوارض یاد گرفتن زبان خارجه ی شیرازی باشه. از وقتی شروع کردم به یادگیریش یه خستگی مفرطی سراسر وجودمو گرفته.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۰ ب.ظ
عاشق آهنگ کیل بیلم ( kill bill )
he shot me down
bang bang
i hit the ground
bang bang
that awefull song
bang bang
my baby shot me down
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۷ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۰ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: عاشق آهنگ کیل بیلم ( kill bill )
he shot me down
bang bang
i hit the ground
bang bang
that awefull song
bang bang
my baby shot me down
Bjork!
من با این اهنگ شدید دلم اشوب میشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۲ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۷ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: (20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۰ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: عاشق آهنگ کیل بیلم ( kill bill )
he shot me down
bang bang
i hit the ground
bang bang
that awefull song
bang bang
my baby shot me down
Bjork!
من با این اهنگ شدید دلم اشوب میشه
جدی ماله bjork ؟؟؟؟
خیلی عجیبه من آهنگای bjork رو گوش میدم ولی نمیدونستم اینم اون خونده ... یادش بخیر dancer in the dark رو به خاطر bjork نگاه میکردم البته فیلم بدی هم نبود ...
نه بانو الان جستجو کردم Nancy Sinatra آهنگی که من میگم رو خودن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۷ ب.ظ
اهنگ bang bangوالا از bjork هست
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - خانه سبز - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ ب.ظ
بع بع
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۷ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: اهنگ bang bangوالا از bjork هست
احتمالا اون آهنگ با اینی که من گفتم فرق داره ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ب.ظ
اینایی هستن که بهشون اسمس میزنی جواب نمیدن
اینارو اذیت نکنید اینا عقده ی خاص بودن دارن دریغ از اینکه درکــــــــــ کنه اونیکه احوالتو میپرسه خاص تر از همس تو این دنیای نامتوازن
واقعا حیــــــــــفه من که بهت پیام میدم البته به قول شاعر دریا که چیزی نیست، عجب دلی دارم...
........
خدایا توبه توبه جواب اینهمه آدمو چی بدم جواب کنکور همچون خود کنکور خــــــــــــــــــــــــر است
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ب.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: اینایی هستن که بهشون اسمس میزنی جواب نمیدن
اینارو اذیت نکنید اینا عقده ی خاص بودن دارن
امیدورام منظورت ماها نباشیم که از فردا به پیشواز جواب ندادن میریم؟؟ :O
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۲ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ب.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: اینایی هستن که بهشون اسمس میزنی جواب نمیدن

کی منو صدا زد؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar salehi - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۵ ب.ظ
یکی از دلایل اصلی اینکه همیشه آرزو داشتم یکی از مقاطع تحصیلیم رو تو شریف بگذرونم این بوده که اونطوری هر کاری کنی می ذارن به حساب شریفی بودنت.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۲ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۵ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: یکی از دلایل اصلی اینکه همیشه آرزو داشتم یکی از مقاطع تحصیلیم رو تو شریف بگذرونم این بوده که اونطوری هر کاری کنی می ذارن به حساب شریفی بودنت.
چه هدف بلندی
|