|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ ب.ظ
نظتون راجع به ادامه بحث شیرین مانتو تک دکمه چیه ؟
حداقل بحث توش نبود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alirezaei - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۹ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: نظتون راجع به ادامه بحث شیرین مانتو تک دکمه چیه ؟
حداقل بحث توش نبود

من جدیدا علاوه بر مانتوهای تک دکمه، مانتوهای زیپی زیاد میبینم، انگار دوباره مد شدن...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۹ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط: (06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۱ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: آخییی عزیزم باشه هروقت دوست میداشتی تحلیل کن ...ایشالا زودتر خوب شی...شبت بخیر .و ایشالا که نتیجه میگیری شاید اینجا نه ولی حتما نتیجه میگیری
خرداد بانوی عزیزم.
به آی تی اکسپرت قبلا گفتم هرچی که مرتبط با دنیای بچه ها باشه نشون دهنده یه دنیای شاد و یه معصومیت کودکانه ست. یه چی مثل این که کودک درونت زنده س
همیشه سعی میکنی خودت رو حفظ کنی تو هر شرایطی.همونطوری که هستی. زیاد از تغییرات بزرگ خوشت نمیاد و دوست داری همه چی به آرومی تغیییر کنه.
کاملا معلومه شخصیت شادی داری اما سعی میکنی بروزش ندی. کم حرف بودن رو دوست داری حتی شده خودت رو مجبور میکنی کمتر حرف بزنی و بیشتر گوش بدی.
پشت سر این بچه مشحص نیست چیه معلومه که نمیشه فکرت رو خوند. جز اونایی که گذشته رو حتی برای خودت محو میکنی و سعی میکنی هر چی که پشت سر گذاشتی رو فراموش کنی و نگاهت به آینده س.
چشم های آدم ها معمولا با موهاشون تطبیق داره. وقتی همرنگ نیست یعنی با بقیه فرقی داره که تو جمع ها همیشه از نظر بقیه خاص به نظر میای.
چشم درشت هم یعنی حواست به همه هست و ریزبینی و همه رو زیرنظر داری مبادا کسی مانع شادی و شیطنت هات بشه و ناراحتت کنه.
پوونه ی مهربان ...تحلیلات تا حدودی درست بود ولی کلیاشم متاسفانه غلطه من بهم میاد کم حرف باشم؟! اینی که بعضی وقتا کم شرکت میکنم چون شرایط اون جا رو واسه بحث کردن جایز نمیبینم :دی ولی آره دوس دارم نگاهم به آینده باشه و دوس ندارم کسی ناراحتم کنه ۱۰۰ امتیاز مثبت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - happy07 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۰ ب.ظ
بچه ها با هم دوست باشید دعوا نکنید
اصلا برای رفع کدورت و گذر از بحث ها، هر کسی دوست داشت آواتار و نام کاربری منو تفسیر کنه تازه هر کسی دوست داشت هم می تونه حدس بزنه من کجایی ام
پ.ن: بچه هایی که می دونند من کجایی ام نگن تا ببینم کسی می تونه حدس بزنه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - explorer - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۰ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۰ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: بچه ها با هم دوست باشید دعوا نکنید
....
چه گیری دادین به دعوا؟؟ 
والا اینجا هیچکس دعوا نمیکنه مگه چاله میدونه 
من خودم کلم درد میکنه واس جر و بحث ولی حتی جر و بحث هم نشد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bahar_HS - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۰ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۴۷ ق.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط: ولی بااااااور کنید خوب از آب دراومده بود،همه ی خانواده تاییدش کردن.
خواب بوده، شما جدی نگیرید 
تاییدش از طرف خانواده تو بیداری بود!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۳ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۹ ب.ظ)alirezaei نوشته شده توسط: (06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: نظتون راجع به ادامه بحث شیرین مانتو تک دکمه چیه ؟
حداقل بحث توش نبود

من جدیدا علاوه بر مانتوهای تک دکمه، مانتوهای زیپی زیاد میبینم، انگار دوباره مد شدن...
آره و جین هم هیچ وقت انگار از مد نرفت من نمیتونم درک کنم چطوری یه عده تو چله تابستون مانتو جین زیپ دار میتونن بپوشن!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۵ ب.ظ
اگه یه تاپیک درست کنید برای بحث آزاد که مزاحم در دل های بقیه کاربرا هم نشیم خوبه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar salehi - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۱ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اگه یه تاپیک درست کنید برای بحث آزاد که مزاحم در دل های بقیه کاربرا هم نشیم خوبه.
آقای بلک راستی منم سنتون رو می تونم حدس بزنم.
من اون تاپیک "اگر غم لشکر انگیزد..." رو با همین هدف ایجاد کردم حالا اگه عنوانش نامناسبه یا توضیحات پست اول بگید عوضشون کنم. بحث های آزاد رو خواستین انتقال بدیم اونجا.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۲ ب.ظ
پسرا از این قرطی بازیا ندارن.
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۱ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: آقای بلک راستی منم سنتون رو می تونم حدس بزنم.
سن من که حدس زدن نداره. تابلوعه دیگه از پستای قدیمیم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۴ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۹ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: حالا ما بودیم از یک روز قبل میرفتیم تو حال انزوا
انشاالله که ارائه خوبی میدید
پسرا که از این قرطی بازیا ندارن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar salehi - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۴ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۰ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: بچه ها با هم دوست باشید دعوا نکنید
اصلا برای رفع کدورت و گذر از بحث ها، هر کسی دوست داشت آواتار و نام کاربری منو تفسیر کنه تازه هر کسی دوست داشت هم می تونه حدس بزنه من کجایی ام
پ.ن: بچه هایی که می دونند من کجایی ام نگن تا ببینم کسی می تونه حدس بزنه
هپی جان من می تونم حدس بزنم مشهدی نیستی.
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: پسرا از این قرطی بازیا ندارن.
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۱ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: آقای بلک راستی منم سنتون رو می تونم حدس بزنم.
سن من که حدس زدن نداره. تابلوعه دیگه از پستای قدیمیم. 
و البته از نام کاربریتون. اینم از اون چیزایی که خیلی به چش می یاد چون با سال تولد من یکیه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - explorer - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۵ ب.ظ
به نظر من مهمترین نکته در ارائه داشتن اعتماد به نفس زیاده ولاغیر.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samane .gh - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۲ ب.ظ
عاشقم،
اهل همین کوچه ی بن بست کـناری
که تو از پنجره اش پای به قلب من ِ دیوانه نهادی
تو کجا ؟ کوچه کجا ؟ پنجره ی باز کجا ؟
من کجا ؟ عشق کجا ؟ طاقتِ آغاز کجا ؟
تو به لبخند و نگاهی
منِ دلداده به آهی
بنشستیم.
تو در قلب و
منِ خسته به چاهی
گُنه از کیست ؟
از آن پنجره ی باز ؟
از آن لحظه ی آغاز ؟
از آن چشم ِ گنه کار ؟
از آن لحظه ی دیدار ؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bahar_HS - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۵ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۵ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: آقا من ساعت ۲ ارائه دارم 
موفق باشید!
پ.ن : من فن بیانم خوبه،خواستید بگید بیام جاتون ارائه بدم؛...زبان انگلیسی م هم خوبه،خواستید هم انگلیسی براتون ارائه می دم!
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۵ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: به نظر من مهمترین نکته در ارائه داشتن اعتماد به نفس زیاده ولاغیر.

۲:۲۵؛یعنی الان ارائه تون رو دادید؟؟

|