![]() |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - نسخهی قابل چاپ |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - Xilinx - 19 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۴ ب.ظ
من حین مسابقه داشتم شام میخوردم.اصلا متوجه نشدم چی خوردم ![]() برزیلیه الکی خودشو مینداخت زمین که استراحت کنه بعد بلند میشد بهتر از چند دقیقه قبل از مصدومیتش می جنگید انگار نه انگار که مصدوم شده. |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - mohammadneman - 19 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ
زنده باد ایران و معتمد علاقه من نبودم این حرف را بزنم ولی متاسفم که ما با یک برق طلا همه چیز را از یادمان می بریم گشتم مشاهده نمودم حرفی نزدید حمید و امید کشتی گیران ماه دستشان درد نکند برای طلا اما به چه قیمتی ؟ طلایی که به قیمت دست دادن با داور و مدال دهنده زن باشد به سنگ هم نمی ارزد . ای کاش با انها دست نمی دادید و نمی گذاشتید لمستان کنند حتی اگر طلا نمی گرفتید برای ما بیشتر ارزش داشت که همه چیز ما را زیر سوال بردید . دل مردم ما را با این گناه بزرگ جریحه دار کردید و روح شهیدان ما را ازرده خاطر ساختید |
RE: المپیک لندن ۲۰۱۲ - nomad:D - 19 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ب.ظ
(۱۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ)mohammadneman نوشته شده توسط: زنده باد ایران و معتمد من که اصلا دلم جریحه دار نشد کلی هم حال کردم دمشون گرم |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - mohammadneman - 19 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۱۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط:(19 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ)mohammadneman نوشته شده توسط: زنده باد ایران و معتمد شوخی می کنید ؟ |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - mohammadneman - 19 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۱۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ب.ظ)agentv نوشته شده توسط:(19 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ)mohammadneman نوشته شده توسط: زنده باد ایران و معتمد اری منظور یاداوری بود که حاصل شد |
RE: المپیک لندن ۲۰۱۲ - sherkat - 20 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ق.ظ
(۱۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ)mohammadneman نوشته شده توسط: زنده باد ایران و معتمد این آقا داره بچه های مذهبی رو مسخره میکنه ! لطفا ایشون رو مسدود کنید . یه گشتی توی ارسالهاش زدم دیدم تناقض اندر تناقضه . میخواد با اینکار نظر بچه ها رو به دین خراب کنه . دین اسلام دین شفافیه و هرکسی خواست میتونه با تحقیق درست و غلطش رو بفهمه . |
RE: المپیک لندن ۲۰۱۲ - Marcel - 20 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ق.ظ
(۱۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ)mohammadneman نوشته شده توسط: زنده باد ایران و معتمد. . . ببخشید ، شما چه کاره یی که از دل مردم حرف میزنی ...؟ . . . |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - فوژان - ۲۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ق.ظ
(۱۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ)mohammadneman نوشته شده توسط: زنده باد ایران و معتمداز تو که بهترن نشستی پشت سر دو نفر غیبت میکنی دست دادن که دادن فدای سر جفتشون تو رو سننه؟!! تو چرا کاسه داغتر از آش شدی ... مثلا خیلی مسلمونی و ادعا داری ؟ غیبت گناه نیست ؟ الان همه احکام رو بلدی اظهاره فضل میکنی؟ خدایا به تو پناه میبرم از شر شیطان رانده شده خیلی حرفا داشتم که بگم بهت آقای اسلام دان ولی بیخیال شدم |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - Potential - 20 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۷ ق.ظ
از اولش هم نمیخواست برای طلا بجنگه ... راضی بود به موقعیت فعلی ش ... هدفش فقط مدال بود ... نه طلا ... |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - ghaderiyaser - 20 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۱ ق.ظ
آیا یه دست دادن ساده و بی منظور کسی رو جهنم میبره؟ به چیزایی فکر میکنیم!!!! |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - ghaderiyaser - 20 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ق.ظ
محمد خیلی تو خودش بود. المپیاد علمی؟ چه رشته ایی؟---- خیالت راحت با یه دستت دادن جهنم نمیری |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - انرژی مثبت - ۲۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ق.ظ
خب ان شالله که بحث المپیکه دیگه ![]() ان شالله که سایر ورزشکاران هم خوش بدرخشن ![]() |
RE: المپیک لندن ۲۰۱۲ - ashkan_d13 - 20 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ ق.ظ
(۱۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۹ ب.ظ)agentv نوشته شده توسط: برنامه مسابقات فردا یه کم تغییر کرده: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. + سه و نیم ساعت (چوب ماهیگیری ![]() |
RE: المپیک لندن ۲۰۱۲ - saharp - 20 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ب.ظ
(۱۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ)mohammadneman نوشته شده توسط: زنده باد ایران و معتمد متاسفانه احساس میکنم شما به همه مسائل خیلی سطحی نگاه میکنین و تو همه تاپیک ها یک اظهار نظری کردی که اعصاب همه رو خورد کردی کاش یکم عمیق تر فکر میکردی و برا حرفات یک دلیلی داشتی با این حرفایی که شما و خیلی افراد تو جامعه میزنید فقط جوونا رو از اسلام منزجر میکنید |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - انرژی مثبت - ۲۰ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ب.ظ
دوستان ما سعی می کنیم غیر مستقیم تذکر بدیم ولی مثل این که نمی شه.این دفعه مستقیم میگم بحث هایی که به عنوان تاپیک ربطی نداره رو انجام ندید.!! اگه بحثی هست درجای خودش! عنوان المپیکیه که دلیل نمی شه هر مساله مرتبط با المپیک و حاشیه اون رو مطرح کرد. احتمالا پست های نامرتبط بعدا پاک می شه ضمن این که بعد از این پستی نامرتبط دیده بشه بدون اطلاع پاک می شه گفتم که بعدا گله ای نباشه!! این پست هم بعدا پاک خواهد شد. |