|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۱۶ ب.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۰۹ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (13 فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۴۹ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: دختر از سن من و تو گذشته این ریسکا، تا نیمه شب شرعی نشده، بندازش دور   
اشکال نداره عجله نکنین داور حداقل ۲ ،۳ سال وقت اضاف می گیره! 
آقا ما تو وقت اضافه ایم  
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۱۸ ب.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۱۶ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: (13 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۰۹ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (13 فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۴۹ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: دختر از سن من و تو گذشته این ریسکا، تا نیمه شب شرعی نشده، بندازش دور   
اشکال نداره عجله نکنین داور حداقل ۲ ،۳ سال وقت اضاف می گیره! 
آقا ما تو وقت اضافه ایم   
شما فکر کنم به پنالتی رسیده باشه دیگه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۲۴ ب.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۲۳ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (13 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۱۶ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: آقا ما تو وقت اضافه ایم   
نه خدایی راست میگین! ایشالا به حق گل زده تو خونه حریف از این مرحله صعود کنین! 
کی روش چی شد؟ مایلی کهن اومد جاش؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۳۰ ب.ظ
همین چند روز پیش بود که هول هولی سفره هفت سین رو چیدم چون تا لحظه سال تحویل وقت کمی مونده بود که رسیدیم خونه، همین دیروز بود که با هزار آرزو نشستم سر سفره سال تحویل و روحم داشت از بدنم خارج میشد، خدا رو شکر کردم که مادرم کنارم بود و لحظه سال تحویل رو خونه بودیم
اینم عکسش، هر چند ماهیش مرده و سبزه اش زرد شده و خواهر زاده ام هر روز مدلش رو دستکاری میکرد اما خب هفت سین هستش دیگه و هنوز برام معنی داره
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
الان که میبینمش، یجوریم، دلم میگیره
نمیدونم چی پیش روم هست، اما خب باید سر تعظیم در برابر فرمان خدا فرود بیاریم
نمیدونم چیزایی که خواستیم سر سال تحویل چقدرش رو بهمون میدن، یا تغییراتی که خودمون خواستیم ایجاد کنیم چقدر بهش پایبند خواهیم موند، چقدر الکی لحظه سال تحویل و تغییر سال جوگیر شدیم و چقدر از هیجانات و تصمیمامون واقعی بود
الان که میخوام جمعش کنم، دلم میگیره... خدایا تازگی روح رو ازمون نگیر، خدایا نسبت بهمون رحیم باش
خدایا خودت بهتر از همه از حال تک تکمون خبر داری، خودت دلامون رو زنده نگه دار
خدایا خداوندا خودت را به دلامون هدیه کن، آرامشی از جنس خودت
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۳۲ ب.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۲۶ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: دوستان بحث گل و گیاه شد، بنده هم حدود دو سال پیش خیر سرم یه کاکتوس زینتی گرفتم ولی نمی دونم چرا خیلی غیر عادی رشد کرد و به چیزی که تو شکل زیر میبینید تبدیل شد  واقعا نمی دونم به چه دردی میخوره  
عجب گلدونای جالبی (شیکی) دارید 
ما بیخودی به گلامون اهمیت میدیم و رسیدگی می کنیم آخرهم خشک می شن . مامانم زمستون دوتا از گلدونامون رابرد گل خونه همسایه امون . حالاهم که اونا اسبابکشی کردن گذاشتشون خونه داداشم میگه اونجا نورش خوبه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۳۶ ب.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۲۳ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: نه خدایی راست میگین! ایشالا به حق گل زده تو خونه حریف از این مرحله صعود کنین! 
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۱۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: شما فکر کنم به پنالتی رسیده باشه دیگه Big Grin
نخند آقا، نخند
اصلا با خانوما که سر این مباحث شوخی نمیکنن، والا 
خوش باشید انشاالله
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۲۳ ب.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۳۶ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: (13 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۲۳ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: نه خدایی راست میگین! ایشالا به حق گل زده تو خونه حریف از این مرحله صعود کنین! 
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۱۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: شما فکر کنم به پنالتی رسیده باشه دیگه Big Grin
نخند آقا، نخند
اصلا با خانوما که سر این مباحث شوخی نمیکنن، والا 
خوش باشید انشاالله
خانوما از بعد ۲۴-۲۵ سال، دیگه سنشون بالاتر نمیره، ثابت میمونه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ب.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۳۸ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۲۳ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: خانوما از بعد ۲۴-۲۵ سال، دیگه سنشون بالاتر نمیره، ثابت میمونه 
چه جالبه! شبیه فیلم time میشه! 
درسته. واقعا جالبه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۵۵ ب.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۰۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (13 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۳۰ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: الان که میخوام جمعش کنم، دلم میگیره
من که سنجد هاشو میخورم ! شاید هم سماق رو هم استاد کردیم 
linkedin هم جایگزین خوبی واسه فیس چیز هست ! با من کانکت شید 
Mining of Massive Data sets هم توی coursera خوبه ! ببینیدش
اونجا هم riemann هست اکانتتون برادر ؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۴۵ ب.ظ
ظریف متشکریم 
تاریخ ایران به احترام تو خواهد ایستاد 
یعنی عاااااااااااااااشق این مرد هستم آنقدر که صلااااااابت داره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ب.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۴۵ ب.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: ظریف متشکریم 
از طرف ما هم از ایشون تشکر کنید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 14 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ق.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: (13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۴۵ ب.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: ظریف متشکریم 
امیدوارم بدونید آقای ظریف چه کار مهمی انجام دادن انشاا... که خبرها را دنبال میکنید
اساسا آدمای بزرگ اونقدر سخاوت وبخشش دارن که نیازی به تشکر بقیه ندارن اما من سپاسگذار این مرد بزرگ هستم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 14 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ق.ظ
(۱۴ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ق.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: (13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: (13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۴۵ ب.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: ظریف متشکریم 
امیدوارم بدونید آقای ظریف چه کار مهمی انجام دادن انشاا... که خبرها را دنبال میکنید
اساسا آدمای بزرگ اونقدر سخاوت وبخشش دارن که نیازی به تشکر بقیه ندارن اما من سپاسگذار این مرد بزرگ هستم 
بله داشتم مستقیم نگاه میکردم
آخه با صمیمیت خاصی تشکر کردید گفتم شاید بهشون دسترسی دارید از طرف ما هم تشکر کنید 
امیدوارم با رفع تحریم ها یکم cisco وارد شه کمرمون شکست دیگه از بس با microtic کار کردیم ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alim93 - 14 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ق.ظ
(۱۴ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۳۷ ق.ظ)neda_Network نوشته شده توسط: (13 فروردین ۱۳۹۴ ۰۶:۴۵ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: (13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: (13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۳۷ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: به به ، همه بختیاری هستیم که تو مانشت
باید شورش کنیم
بله بختیاریه و تفنگش 
بختیاریه و تفنگشو قطار فشنگش 
برنو داریم  فکر نکنید کلت یا ژسه است 
از دست شماها من چهار محالی ام اما بختیاری نیستم ولی بختیاری ها را دوست دارم (قال ندا)
منم مثل شمام
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 14 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۵۱ ق.ظ
(۱۴ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: (14 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ق.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: (13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: (13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۴۵ ب.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: ظریف متشکریم 
بله داشتم مستقیم نگاه میکردم
آخه با صمیمیت خاصی تشکر کردید گفتم شاید بهشون دسترسی دارید از طرف ما هم تشکر کنید 
امیدوارم با رفع تحریم ها یکم cisco وارد شه کمرمون شکست دیگه از بس با microtic کار کردیم ...
البته این از آرزوها بود که اون لحظه در دانشگاه پلی تکنیک لوزان سوییس میتونستیم آقای ظریفو از نزدیک ببینیم 
انشاا... که در رفاه و آرامش ناشی از حذف تحریمها همه ی هموطنانم به خواسته هاشون برسن
|