|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۱۸ ق.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۱۵ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: (13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۱۰ ق.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: (13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۰۷ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: حالا من فکر کردم یخورده احساسات میخواین به خرج بدین و گل برای کسی که دوستش دارین، هدیه ببرین
چه جالب!
منم همین فکرو کردم.
نگا چه جو میدن!

آقا من یه دسته بندی دارم
بعد به کسایی که از این حسای قشنگ نداشته باشن، میگم "درخت" البته تو روشون
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alirezaei - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۲۳ ق.ظ
[/quote]
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۱۸ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: نقل قول: نقل قول: نقل قول: حالا من فکر کردم یخورده احساسات میخواین به خرج بدین و گل برای کسی که دوستش دارین، هدیه ببرین
چه جالب!
منم همین فکرو کردم.
نگا چه جو میدن!

آقا من یه دسته بندی دارم
وستا مثلا بهشون میگی ، عجب آدم درختی هستی، آیا؟؟!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ ق.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۱۸ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: نقل قول: نقل قول: نقل قول: حالا من فکر کردم یخورده احساسات میخواین به خرج بدین و گل برای کسی که دوستش دارین، هدیه ببرین
چه جالب!
منم همین فکرو کردم.
نگا چه جو میدن!

آقا من یه دسته بندی دارم
[/quote]
نه فقط میگم" درخت"
یکی تو نزدیکانم بود، یکی دوستش داشت، خیلی خیلی، اینم هیچ عکس العملی نداشت، میومد من هدایتش کنم، هدایتم نمیشد. منم آخرش بهش میگفتم" درخت" خلاصه تا دهنمو باز میکردم میگفت میدونم آبجی من خیلی درختم Big GrinTongue
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ق.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۴۷ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: (12 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۱۳ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: دیروز رفتیم یه عروسی.. جای همه خالی.. هوا عالی، رقص محلی بختیاری ها بود که من خیلی دوست دارم خواهرزادمم بعد از ۹ ماه دیدم...لواشک خوردم همه چی خیلی خوب بود 
سلامتی همه بختیاری ها 
مسجد سلیمانی هستید یا چهار محالی ؟
سلامت باشین
اصالتا چهارمحالی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ق.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: (12 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۴۷ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: (12 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۱۳ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: دیروز رفتیم یه عروسی.. جای همه خالی.. هوا عالی، رقص محلی بختیاری ها بود که من خیلی دوست دارم خواهرزادمم بعد از ۹ ماه دیدم...لواشک خوردم همه چی خیلی خوب بود 
سلامتی همه بختیاری ها 
سلامت باشین
اصالتا چهارمحالی
من اصالتا پدری مسجد سلیمونی مادری چهار محالی ام
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alirezaei - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ق.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: نقل قول: (۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۲۳ ق.ظ)alirezaei نوشته شده توسط:
چه جالب!
منم همین فکرو کردم.
نگا چه جو میدن!

آقا من یه دسته بندی دارم
نه فقط میگم" درخت"
یکی تو نزدیکانم بود، یکی دوستش داشت، خیلی خیلی، اینم هیچ عکس العملی نداشت، میومد من هدایتش کنم، هدایتم نمیشد. منم آخرش بهش میگفتم" درخت" خلاصه تا دهنمو باز میکردم میگفت میدونم آبجی من خیلی درختم  
بامزه گفتین ،دوستتون در جواب میتونسته بگه: من درختی بی پناهم و ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ق.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۰۷ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: حالا من فکر کردم یخورده احساسات میخواین به خرج بدین و گل برای کسی که دوستش دارین، هدیه ببرین 
نمیشه! کلیدای عزیزش خراب میشن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alim93 - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۳۰ ق.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: (13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: (12 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۴۷ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: (12 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۱۳ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: دیروز رفتیم یه عروسی.. جای همه خالی.. هوا عالی، رقص محلی بختیاری ها بود که من خیلی دوست دارم خواهرزادمم بعد از ۹ ماه دیدم...لواشک خوردم همه چی خیلی خوب بود 
سلامتی همه بختیاری ها 
سلامت باشین
اصالتا چهارمحالی
من اصالتا پدری مسجد سلیمونی مادری چهار محالی ام
فکر میکردم تنها چهارمحالیِ مانشت منم....
ی عکس زیبا از طبیعت شهرم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nina69 - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۵۶ ق.ظ
سبزه ی امسالت را گره بزن
به امید نزدیک شدن دل هایمان
به امید آمدن روزهایی
که انتظارش را کشیده ایم
به امید بودن دست هایی
که اگر آمد ، ماندنی باشد
سبزه ی امسالت را گره بزن
و بدان امسال می تواند
سال من و تو باشد ...
سال کسانی که شب های درازی را
با بغض به صبح رساندند ....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - neda_Network - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۵۷ ق.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۳۰ ق.ظ)alim93 نوشته شده توسط: فکر میکردم تنها چهارمحالیِ مانشت منم....
ی عکس زیبا از طبیعت شهرم
منم چهار محالی هستم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۳۷ ق.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۵۷ ق.ظ)neda_Network نوشته شده توسط: (13 فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۳۰ ق.ظ)alim93 نوشته شده توسط: فکر میکردم تنها چهارمحالیِ مانشت منم....
ی عکس زیبا از طبیعت شهرم
منم چهار محالی هستم 
به به ، همه بختیاری هستیم که تو مانشت
باید شورش کنیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۱۶ ب.ظ
سیزده به در هم منو نخواست، نخوااست، نخوااااست، نخوااااست ... 
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۰۷ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: حالا من فکر کردم یخورده احساسات میخواین به خرج بدین و گل برای کسی که دوستش دارین، هدیه ببرین 
متوجه منظورتون نشدم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ب.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۱۶ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: سیزده به در هم منو نخواست، نخوااست، نخوااااست، نخوااااست ... 
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۰۷ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: حالا من فکر کردم یخورده احساسات میخواین به خرج بدین و گل برای کسی که دوستش دارین، هدیه ببرین 
متوجه منظورتون نشدم
لپ تاپمو گفتم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۳۲ ب.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۱۶ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: سیزده به در هم منو نخواست، نخوااست، نخوااااست، نخوااااست ... 
متوجه منظورتون نشدم
لپ تاپمو گفتم.

نه نگران لپ تاب جونتون نباشید باور کنید خوشحال میشه طفلک
اصلا آدم میبینه مهندس جماعت انقدر احساس داره، اشک تو چشاش حلقه میزنه 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ب.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۳۷ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: به به ، همه بختیاری هستیم که تو مانشت
باید شورش کنیم
بله بختیاریه و تفنگش
|