|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - mosaferkuchulu - 22 آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۵۵ ب.ظ
به آقا فرداد هر وقت بگین استراحت می گه وقت ندارم!
کاش یکی به من می گفت یه کم به خودت استراحت بده!با سر میرفتم واسه استراحت!(تا روزی ۱۶ ساعت هم اگر بگین پایه ام، بیشتر نه دیگه!اخه من هیچ وقت از خوابم نمی زنم که استراحت کنم)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Bache Mosbat - 22 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۱۸ ب.ظ
(۲۲ آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۵۵ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: به آقا فرداد هر وقت بگین استراحت می گه وقت ندارم!
کاش یکی به من می گفت یه کم به خودت استراحت بده!با سر میرفتم واسه استراحت!(تا روزی ۱۶ ساعت هم اگر بگین پایه ام، بیشتر نه دیگه!اخه من هیچ وقت از خوابم نمی زنم که استراحت کنم)
تازه می گن آدم وقتی از خواب پا می شه یکی دو ساعت باید استراحت کنه .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - mosaferkuchulu - 22 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۱۵ ب.ظ
خوب شد این سازمان سنجش پول من و خورد !در عوضش این همه ادم از این حرف من خندیدن!کلی ثواب کردم دل چند نفر و شاد کردم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - انرژی مثبت - ۲۲ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۳۳ ب.ظ
(۲۲ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۱۵ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: خوب شد این سازمان سنجش پول من و خورد !در عوضش این همه ادم از این حرف من خندیدن!کلی ثواب کردم دل چند نفر و شاد کردم.
حالا تمام کسانی که از حرف خانم مسافر کوچولو خندیدن باید پولی که از ایشون خورده شده رو جمع کنن
یا میشه یه کار دیگه کرد از سازمان سنجش بخوایم پول تعداد بیشتری رو نده تا بچهها بیشتر بخندن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - ronaldo - 23 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۴۰ ق.ظ
(۲۲ آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۱۳ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: (22 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۵۸ ق.ظ)ronaldo نوشته شده توسط: سوال اول از هاتف: پرویز اقبالیان رو چقدر دوس داری ؟؟
سلام
تو هم که شمسی پوری که!!! آها، شمسی پور دانشگاه شده، یکی از دانشکده هاش رئال مادریده؟
اونم توی حیاط پشتی بازی می کنن نه؟ بهمونجا که بارون اومده بود دریاچه شده بود؟!
آقای اقبالیان که اگر به وقتش خدمتشون برسی، خیلی خوب و کار راه اندازن، بعضــــــــــــی وقتها خوب اعصاب ندارند دیگه.
من دوستشون دارم
هاتف جان یکی از دوستان میخاست پروژه پایانی ارائه بده و منم باهاش همراه شدم .
اونجا بود که با اقبالیان آشنا شدم .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Lantern - 23 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۴۶ ق.ظ
(۲۳ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۴۰ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: راستی من سرشماری هم نشدم. جزء جمعیت هم بحساب نیومدم. هر چی جمعیت ایران را اعلام کردند یکی بهش اضافه کنید!!!!
کی جرأت کرده مدیرکل ما رو سرشماری نکنه؟!اصلاً کی جرأت این جسارتو به خودش داده؟!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - انرژی مثبت - ۲۳ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۵۱ ق.ظ
کی سرشماری شد ما که نفهمیدیم !!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Lantern - 23 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۲۳ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۵۱ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: کی سرشماری شد ما که نفهمیدیم !!!
ای بابا!نه مدیر کل، نه مدیر بخش، اینجا چه خبره ؟! هیچکس سرشماری نشده ؟! نکنه تو مانشت قرار گذاشته بودین مانشتیها سرشماری نشن من خبر نداشتم و سرشماری شدم؟ آره! اینطوریاست؟!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - pos - 23 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۰۶ ق.ظ
(۲۳ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: ممنون از این همه صحبتای دوستانه مانشتیهای عزیز.
فقط من یک درد و دل دوستانه و کوچک واسه آقایون دارم (حرف مردونه است!!!)شاید یک تجربه کوچک هست:
دوستان خوب ،من و شما با این اوضاع و احوال ،فرصتهایی که پدر هامون داشتند را نداریم و البته نخواهیم داشت. علتهاش را هم همه تقریبا" میدونیم.
انشاء ا... که همه تون در کنکور و ارشد و دکترا قبول بشید و راه علم و تحقیق را بخوبی طی کنید ولی اگه بهر دلیل نشد و دو سه بار تلاش کردید و نشد فکر نکنید دنیا به آخر رسیده ،مطمئن باشید راههای موفقیت خیلیهاش به کنکور ارشد ختم نمیشه. پس زیاد اصرار نکنید و خیلی در اینمورد با خانمها رقابت نکنید . یا لا اقل اگه فکر میکنید باید قبول شید زندگی و کار را تعطیل نکنید. کاری برای خودتون دست و پا کنید و بطور موازی درس هم بخونید.
من پارسال ارشد شرکت نکردم امسال هم قصد شرکت نداشتم و اگر مشکل سربازی نداشتم شاید تا دو سه سال دیگه هم شرکت نمی کردم. دلیل اینکه تصمیم گرفتم شرکت کنم دیدم هرکاری می خوام بکنم نیاز به کارت پایان خدمت هست و من هم تا اعزام بشم چند ماهی طول می کشه و بهتر دیدم توی این مدت بخوانم برای ارشد که بیکار نباشم. الان هم اگر سماجت خانوادم نبود و هزینه ای را متقبل نشده بودن(پارسه. خدا به راه راست هدایتشون کنه ) همین دو ماهی هم که خواندم دیگه ادامه نمی دادم. نه به این دلیل که علاقه ای به ادامه درس خواندن ندارم و یا دیگه خسته شدم. واسه اینکه به نظرم خواندن صرف وقت تلفن کردن هست و نتیجه ای نداره. به نظرم آدم باید توی زمینه ای مشغول به کار بشه و بتونه توی زمینه کاریش تحصیل کنه که باعث پیشرفتش بشه. الان خیلی طرحها واسه کار دارم و خیلی هم بهش خوشبینم ولی تنها مشکل خدمت هست که جلوی خیلی از برنامهها را گرفته. چند وقت پیش یکی از دوستان خبری گذاشته روی سایت که نصف فارق التحصیلان دکتری بیکار اند و این به نظر من خیلی بد هست که شخصی که دکتری گرفته بخواد بیکار بمونه. بد واسه اینکه کسی که دکتری می گیره باید خودش بتونه کسب و کار ایجاد کنه. به هر حال می خوام بگم به نظرم زیاد روی کنکور حساسیت نشان ندین و استرس به خودتان راه ندین، این هم مسیری هست در طول زندگیتان. این طور فکر کنین که قبول نشدن توی کنکور به معنی یک ایست و ماندن از رسیدن به هدف نیست. میشه از راه های دیگه به زندگی ادامه داد.
این حرفم به این معنی نیست که تلاش نکنین. خودم همین الان تا اونجا که بتوانم سعی می کنم قبول شم و اگر قبول شم هم خیلی خوشحال می شم هم با کله میرم ولی اگر نشدم هم برام مسئله یا یک شکست بزرگ نیست. کارهای دیگری هم هست که میشه براشون تلاش کرد و از کنکور هم مهمتر باشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - mosaferkuchulu - 23 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۴۲ ق.ظ
دارم سر ریز میییییی شم!
چقدر من امروز درس خوندم!بیاین بهم تبریک بگین!
چه حس توپی دارم!ااااههههههه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - انرژی مثبت - ۲۳ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۴۳ ق.ظ
(۲۳ آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۴۲ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: دارم سر ریز میییییی شم!
به سلامتی مبارک باشه
ان شاا... که همیشه همین طور خوب بخونید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Bache Mosbat - 23 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۴۳ ب.ظ
(۲۳ آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۴۲ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: دارم سر ریز میییییی شم!
ما بهت افتخار می کنیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - mosaferkuchulu - 23 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۵۸ ب.ظ
(۲۳ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۴۳ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: (23 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۴۲ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: دارم سر ریز میییییی شم!
ما بهت افتخار می کنیم
اجازه خانوم ما یه راه جدید واسه خودمون پیدا کردیم که عملی تره!البته فقط یه روز تست شده اما خوب جواب داد!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Bache Mosbat - 23 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۲۷ ب.ظ
به ماام یاد بده پس که ما هم درس خون شیم: دی .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Lantern - 23 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۳۰ ب.ظ
(۲۳ آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۲۷ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: به ماام یاد بده پس که ما هم درس خون شیم: دی .
این جاست که میگن شاگرد از استاد جلوزده!
|