|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 12 فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۰۰ ب.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۳۱ ب.ظ)targol نوشته شده توسط: (12 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۵۱ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: دوستای جدیدم 
هر دوشون یه مدلن فقط رنگشون فرق داره؟
...
بله به نظر من هم جفتشون یکی هست
شباهت به عکسایی که گذاشتید داره، ولی اینا نوک برگاش صاف هست و گلدون من اینطوری نیست
اگر دوست داریدشون، عکسش رو تو گوشی یا ... ببرید و نشون گلفروشی بدین، اونا راهنماییتون میکنن
(۱۲ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: گل دوست دارم ولی نمی دوم باید چطوری نگه داری کرد هر چی می خرم یا خشک میشه یا گل نمیده ):
موقع خرید، خوب در مورد نحوره نگهداری سوال کنید. میزان آب و نور و ...
و بهشون محبت کنید، باهاشون حرف بزنید، گلها حس رو میفهمن. من حتی شده گلام رو ببوسم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۱۵ ب.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۱۱ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: این چند تا گل من. بیشتر فکر می کنم چون خونمون نور زیادی نداره این طوریه. باید گلی نگه دارم که نور کم بخواد.
![[تصویر: 345123_0mtbrc5lkowmwoq695qi.jpg]](https://img.manesht.ir/345123_0mtbrc5lkowmwoq695qi.jpg)
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اینا کدومشون گلن؟ اینا که کاکتوس ایناست.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 12 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۲۹ ب.ظ
Aurora جان این گلدونهایی که انتخاب کردی، خب بعضیاشون اصلا گل نمیدن بعضیاشون هم ممکنه هر چندسال یبار گل بدن یا نه با توجه به شرایطشون. کاکتوس معمولا چند نمونه اش گل میده
ولی اون گلدون گل محمدی که داری، فکر کنم طوریشه. خب الان باید غنچه میداد ولی اون غنچه هاش باز شده و خشک شده!!!
وقتی گل میخری بگو برای آپارتمان میخوای یا فضای کم نور
چندوقت یک بار هم باید خاکش و گلدونش رو تغییر بدی، من خودم خاک "پرلیت" برای گلهایی که کاشتم استفاده کردم
کاکتوسات رو تو این گلدون سرامیکیهای کوچیک خوشرنگ بگذار، بعد بگذار تو خونه، خیلی خوشگل میشن
ما تو گلدون توت فرنگی هم داشتیم خودمون دلمون نمیامد بخوریمش، یکی اومده بود همه رو خورد
من یدونه گلدون دیدم، انار بود، گل انارای کوچیک... عاشقش شدم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - aadmida - 12 فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۵۶ ب.ظ
دوست دارم همه مریضا شفا پیدا کنند.خدایا ببخشید من اشتباه کردم.
اشتباه کردم.
تو کمک کن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 12 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۱۲ ب.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۱۱ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: ین چند تا گل من. بیشتر فکر می کنم چون خونمون نور زیادی نداره این طوریه. باید گلی نگه دارم که نور کم بخواد.
احساس می کنم گل هات یه چی کم دارن . یا نور کافی ندارن یا خاکش مناسب نیست...
من که عاشق گل ام . ولی جای نگهداری گل را نداریم. خیلی دوست داشتم یه گلخونه داشتم که توش انواع گل ها را نگهداری می کردم. وقتایی که می خواستم تنها باشم میرفتم تو گلخونه ام!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Hamzeh.S - 12 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۱۹ ب.ظ
نقل قول: من که عاشق گل ام . ولی جای نگهداری گل را نداریم. خیلی دوست داشتم یه گلخونه داشتم که توش انواع گل ها را نگهداری می کردم. وقتایی که می خواستم تنها باشم میرفتم تو گلخونه ام!
آره اگه یه همچین جایی می شد آدم داشته باشه خیلی خوب می شد.یه چندساعتی به دور ازهمه چیز می رفتی و به گل وگیاهت می رسیدی. آخ که چه کیفی می داد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 12 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۵۴ ب.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۱۹ ب.ظ)Hamzeh.S نوشته شده توسط: نقل قول: من که عاشق گل ام . ولی جای نگهداری گل را نداریم. خیلی دوست داشتم یه گلخونه داشتم که توش انواع گل ها را نگهداری می کردم. وقتایی که می خواستم تنها باشم میرفتم تو گلخونه ام!
آره اگه یه همچین جایی می شد آدم داشته باشه خیلی خوب می شد.یه چندساعتی به دور ازهمه چیز می رفتی و به گل وگیاهت می رسیدی. آخ که چه کیفی می داد.
من عاشق بن سای ام ... ولی خب پولم نمیرسه بخرم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nanajoon - 12 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۰۳ ب.ظ
ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﯾﻨﯽ …
ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺗﻮﻟﺪﻣﻮ ﯾﺎﺩﺵ ﻧﺒﻮﺩ ﻭ ﺑﻬﻢ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﻧﮕﻔﺖ …
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﻤﮑﻨﻪ علتش این باشه ﮑﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺗﻮﻟﺪﻡ ﻧﯿﺲ
ﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ خواهرم حجابتو رعایت کن :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 12 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۰۳ ب.ظ)nanajoon نوشته شده توسط: ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﯾﻨﯽ …
ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺗﻮﻟﺪﻣﻮ ﯾﺎﺩﺵ ﻧﺒﻮﺩ ﻭ ﺑﻬﻢ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﻧﮕﻔﺖ …
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﻤﮑﻨﻪ علتش این باشه ﮑﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺗﻮﻟﺪﻡ ﻧﯿﺲ
ﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ خواهرم حجابتو رعایت کن :|
تولدتون مبارک ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - farhud - 12 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۲۱ ب.ظ
سیزده را همه عالم به در امروز از شهر
من خود آن سیزدهم کز همه عالم بدرم
.
.
.
.
.
.
.
شرمنده، شعر سوخت شد:-D خواستم پیشدستی کنم:-D
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - targol - 12 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۴۷ ب.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۵۴ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: من عاشق بن سای ام ... ولی خب پولم نمیرسه بخرم
درخت انار از خانواده بن سای ۲۰۰۰۰۰۰ تومان 
ما یه دونه اش رو داشتیم، بخشیدیم . واقعا اینقدر ارزش دارن؟! 
خیلی زشته بریم پسش بگیریم؟ 
(۱۲ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: گل دوست دارم ولی نمی دوم باید چطوری نگه داری کرد هر چی می خرم یا خشک میشه یا گل نمیده ):
منم هر وقت با هزار مشقت رفتم گل مورد علاقم رو پیدا کردم و خریدم پدر جان عزیز نهایت یکسال تحملش فرمودن بعد زدن کلا خشکش کردن
واقعا از این همه علاقه پدرم به خودم و علاقه مندیهام حیرت زده ام
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 12 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۱۳ ب.ظ
دیروز رفتیم یه عروسی.. جای همه خالی.. هوا عالی، رقص محلی بختیاری ها بود که من خیلی دوست دارم خواهرزادمم بعد از ۹ ماه دیدم...لواشک خوردم همه چی خیلی خوب بود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 12 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۴۷ ب.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۱۳ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: دیروز رفتیم یه عروسی.. جای همه خالی.. هوا عالی، رقص محلی بختیاری ها بود که من خیلی دوست دارم خواهرزادمم بعد از ۹ ماه دیدم...لواشک خوردم همه چی خیلی خوب بود 
سلامتی همه بختیاری ها 
مسجد سلیمانی هستید یا چهار محالی ؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 12 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۴۱ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (12 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۱۳ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: دیروز رفتیم یه عروسی.. جای همه خالی.. هوا عالی، رقص محلی بختیاری ها بود که من خیلی دوست دارم خواهرزادمم بعد از ۹ ماه دیدم...لواشک خوردم همه چی خیلی خوب بود 
چه خوبه وقتی خوشحالیم هم از خوشحالیمون بگیم
آقو منم بگم
کلی با خواهر زاده ام شیطونی کردم
بعد انقدر دوتایی جیـــــــــــغ زدیم. خیلی حال داد
از یکی از شیطنت های سالمم بهتون بگم که امروز انجامش دادم زنگ میزنم داداشم یا آبجیم یا خونه که این روزها معمولا مادربزرگ جواب میده، بعد یدفعه داد میزنم "اااااااااااااالو" فکر کن اونام تو موقعیت های نامناسب مثلا امروز آبجیم تو بیمارستان شیفت کاریش بود، یدفعه غافلگیر میشن، میزنن زیر خنده انقدر حال میده، خیلی شاد میشن. مادربزرگمم انقدر قوربون صدقه ام میره... میگه قوربون صدات بشم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 13 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۰۷ ق.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۵۷ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: شما هم شیطون هستینا Tongue
چه مادر بزرگ مهربونی دارین Smile
بله شیطنت دارم و امان از لحظه ای که گل کند 
مادربزرگم این روزا طفلک تنها میمونه وقتی نیستیم، ذوق میکنه خب اینطوری، بعد بهش میگم برام یه چایی تازه دم درست کن که دارم میام، اینطوری متوجه میشه که همه چی خوبه و سرحال میشه... گاهی حوصله داشته باشم کلی سر به سرشون میگذارم و میخندونمشون، میگه خدایا آخه کی نوه اینطوری داره منم میگم آخه کی همچین مادربزرگی داره 
انشاالله دل همگی شادی های واقعی داشته باشه
(۱۳ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۰۷ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: خوش به حالتون چقد با گلها سر و کله می زنید و حوصله دارین! تو دنیای اکثر پسرا گل فقط یه معنی داره اونم توپی که وارد دروازه شده! 
حالا من فکر کردم یخورده احساسات میخواین به خرج بدین و گل برای کسی که دوستش دارین، هدیه ببرین
|