|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ب.ظ
دوستان یه سوال بی ربط میپرسم لدفن اگه کسی جوابش رو میدونه بهم بگه 
یکی از دوستانم از من پرسید استفاده از وای فای همسایه چه حکمی داره؟ گفتم معلومه حق الناسه اگه راضی نباشه !
باید حلالبت بطلبی هزینشو بدی
گفت خب ما یه جایی هستیم وقتی وای فای روشن میکنم ۱۴ تا شبکه وایرلس پیدا میکنه! از کجا بدونم کدوم همسایه اس! منم موندم چی جواب بدم!
اگه کسی میدونه لطفا بهم بگید! ممننننون
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: دوستان یه سوال بی ربط میپرسم لدفن اگه کسی جوابش رو میدونه بهم بگه 
یکی از دوستانم از من پرسید استفاده از وای فای همسایه چه حکمی داره؟ گفتم معلومه حق الناسه اگه راضی نباشه !
گفت خب ما یه جایی هستیم وقتی وای فای روشن میکنم ۱۴ تا شبکه وایرلس پیدا میکنه! از کجا بدونم کدوم همسایه اس! منم موندم چی جواب بدم!
بگو همانا این بنده مورد رحمت الهی قرار گرفته و در بهشت زمینی به سر میبرد و بر ایشان حلال است که دانلود بکند و لذت ببرد ولی اسراف نکند
همانا اسراف کنندگان به عذاب پسورد وای فای دچار میشوند
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: (25 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: دوستان یه سوال بی ربط میپرسم لدفن اگه کسی جوابش رو میدونه بهم بگه 
بگو همانا این بنده مورد رحمت الهی قرار گرفته و در بهشت زمینی به سر میبرد و بر ایشان حلال است که دانلود بکند و لذت ببرد ولی اسراف نکند
همانا اسراف کنندگان به عذاب پسورد وای فای دچار میشوند
اونکه ۱۰۰ در صد ولی خب از نظر فنی حرووومه !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alirezaei - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ق.ظ
تو این روزای پایانی سال حس همزادپنداری شدیدی با کوزت دارم...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ق.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: (25 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: گفت خب ما یه جایی هستیم وقتی وای فای روشن میکنم ۱۴ تا شبکه وایرلس پیدا میکنه! از کجا بدونم کدوم همسایه اس! منم موندم چی جواب بدم!
۱۴ تا!!! ادرس خونشون رو بدین! 
آپارتمان هستن طبقه های بالا زیاد پیدا میکنه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alirezaei - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ق.ظ
خب بالاخره شد، خیالم راحت شد.
[attachment=18229]
و لحظه ای که منتظرش بودم 
[attachment=18230]
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - خانه سبز - ۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ق.ظ
۲-۳ سال دویدم..
هر سال نمی رسیدم
سال اخر رسیدم
وقتی که رسیدم فهمیدم ۳ سال رو از دست دادم خیلی چیزا از دست رفتن
الان اینجایم بر تلی از خاکسر...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ق.ظ
این روزای آخر سال واقعاً ملت یجور خیلی قشنگی خودشونو و بقیه رو گول میزن و میپیچونن! و از این ایام سوئ استقاده میکنن , هرجا کم میارن میگن عب نداره امسالم که تموم شده ,ایشالا سال بعد درست میشه , عل میشود ,بل میشود.... اینا پارسال هم همینو میگفتن , سال بعد هم همینو خواهند گفت!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bahar_HS - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ق.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ق.ظ)alirezaei نوشته شده توسط: تو این روزای پایانی سال حس همزادپنداری شدیدی با کوزت دارم... 
برای چی؟؟؟ مگه چه کار می کنید؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Nesyan - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ق.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ق.ظ)alirezaei نوشته شده توسط: خب بالاخره شد، خیالم راحت شد.
و لحظه ای که منتظرش بودم 
چطوری تونستین!!!؟؟؟
چقدر وقت گذاشتین؟ کلا رمز موفقیتتون چی بوده؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar salehi - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ب.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ)x86 نوشته شده توسط: بعضی از خانم ها جوری دارن تعریف می کنن که انگار اصلا دوست ندارن ازدواج کنن، انگار از ازدواج بیزارن و فقط این آقایون هستن که مشکل ازدواج دارن.
این یه امر ازلی و ابدیه که از طرف مرد نیاز بوده و از طرف زن ناز.
ولی آقای x86 هنر شما به اینه که با درصدای پایین من رو کنکور ارشد قبول کنین با درصدای بالا که خودمم قبول می شم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - bluebaran - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ
سلامتی بچه های قدیم که از این ترقه قرمزا میذاشتن زمین
بعد با آجر میزدن روش !!!
چهار شنبه سوریتون مبارک
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ب.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ)bluebaran نوشته شده توسط: سلامتی بچه های قدیم که از این ترقه قرمزا میذاشتن زمین
بعد با آجر میزدن روش !!!
چهار شنبه سوریتون مبارک
ای وای؛ امروزه؟؟ حالا من چـــــــــــــــی بپوشم؟؟؟!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alirezaei - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: (26 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ق.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط: (26 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ق.ظ)alirezaei نوشته شده توسط: تو این روزای پایانی سال حس همزادپنداری شدیدی با کوزت دارم... 
برای چی؟؟؟ مگه چه کار می کنید؟؟
ای خواهر یخ حوض میشکنیم آب حوض خالی میکنیم
رخت میشوریم ظرفارو کلا از کابینت در میاریم یه دور میشوریم و خشک میکنیم آشپزخونه رو تمیز میکنیم
کلا کوزت رو تصور کن من اونم الان  حالا خوبه ما این کارای معقولو انجام میدیم همسایه روبرویمون فک کنم کل رخت و لباسارو از داخل کشوهای کمد دراورده شسته پهن کرده ،یعنی یه سال لباس نشستن اینا   
خخخخخ تصور کن اگه حتی تصور کردنش سخته 
(۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ق.ظ)Nesyan نوشته شده توسط: RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... نقل قول: خب بالاخره شد، خیالم راحت شد.
و لحظه ای که منتظرش بودم 
چطوری تونستین!!!؟؟؟
چقدر وقت گذاشتین؟ کلا رمز موفقیتتون چی بوده؟
دیوانم کرده بود ، امیدوارم این ذهن بیشعورم گیر نده به ۱۶۳۸۴
(۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: نقل قول: سلامتی بچه های قدیم که از این ترقه قرمزا میذاشتن زمین
بعد با آجر میزدن روش !!!
چهار شنبه سوریتون مبارک
ای وای؛ امروزه؟؟ حالا من چـــــــــــــــی بپوشم؟؟؟! 
یه سوال بسیار فلسفی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alirezaei - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ب.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: یکی از فانتزیام این بود خودم برم تو زیر زمین اکلیل سرنج درست کنم ولی حیف نشد آخه نمیدونستم باید از کجا بخرم 
|