در انتظار نتایج نهایی - نسخهی قابل چاپ |
در انتظار نتایج نهایی - master of net - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ
بچه ها رتبه های قبولی تو تکمیل ظرفیت و الان چقدر فرق داره؟ یکی با ۲۶۰ روزانه تبریز رو تو تکمیل آورده بود،الان با چند میشه آورد؟ |
RE: در انتظار نتایج نهایی - hani6969 - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ)a.kam نوشته شده توسط: تبریک میگم خیلی خوبه |
در انتظار نتایج نهایی - a.kam - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ب.ظ
ممنون بچه ها ان شاا... خیلی زود نتایج شما هم میاد و بعد اینجا اعلام می کنید کلی ما را خوشحال می کنید |
RE: در انتظار نتایج نهایی - masoud67 - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ب.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ)a.kam نوشته شده توسط: بله نتایج دکترا اومد من امیرکبیر قبول شدمتبریک فراوان |
RE: در انتظار نتایج نهایی - Asemaneabi - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ق.ظ
...... |
RE: در انتظار نتایج نهایی - nazanin_sh - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ق.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ق.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: دوستان... کافیست ظرفیت های پارسال را با امسال مقایسه کنید.. امسال واقعا ظرفیت ها زیاد شدهان شاالله قبول بشید ولی کلا: بابا بیییخیااااااااااال دوست عزیز، مگه ارشد آخره زندگیه؟ مگه سرطانه که درمون نداشته باشه. بیخیال عامو . زندگی کن فعلا. تا کی هی استرس بکشیم. قبل از کنکور استرس موقغ کنکور استرس، بعده کنکور استرس... قبول بشیم استرس، قبولم نشیم بازم استرس اندکی زندگی کنیمم بد نیست امیدوارم همگی به نتیجه خوبی برسن... |
در انتظار نتایج نهایی - fz_916 - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ق.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ق.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: بابا بیییخیااااااااااال دوست عزیز، مگه ارشد آخره زندگیه؟ با تایید حرف شما جا داره بگم که سرطان هم اکثرا دیگه درمان داره !:دی بعدش هم حداقل چیزی که سیستم آموزشی کنکور بیس کشورمون داره اینه که زورکی مدیریت بحران و استرس و این چیزا به آدم یاد میده. بهتره در آرامش زندگیمونو بکنیم، زنده بودن کافی نیست! |
در انتظار نتایج نهایی - reskandarinia - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ق.ظ
لححححح |
در انتظار نتایج نهایی - Eng_Sara - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ق.ظ
با سلام خدمت همه دوستان. از بچه های آی تی دکتری کسی قبول شده؟ رتبه چند و کجا؟ لطفاً دوستانی که دکتری رشته آی تی قبول شدن محل قوبلیشونو بگن به همراه رتبه. برای همه آرزوی موفقیت دارم. |
در انتظار نتایج نهایی - hamid1989 - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ق.ظ
دوست عزیزی که کارت شده رفتن رو مغز بقیه، شما وقتی میبینی ملت از فرم حرف زدن شما خوششون نمیاد چرا دائما رو این رفتارت تاکید میکنی، استرس داری درست، ولی خوب مگه بقیه ندارن به جز ۴۰-۵۰ نفر اول بقیه تکلیفشون رو نمیدونن؛ وقتی شما هر روز داری همچین مطالبی رو ارسال میکنی و با واکنش تند همه ( تاکید میکنم همه ) مواجه میشی چه اصراری روی این رفتارت داری؟ چقدر خوبه آدم به بقیه احترام بذاره و فقط خودشو نبینه! انشاالله تقدیرتون با خواستتون یکی باشه! موفق باشید!!!! |
RE: در انتظار نتایج نهایی - AmiriManesh - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ق.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ق.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط:(27 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ق.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: دوستان... کافیست ظرفیت های پارسال را با امسال مقایسه کنید.. امسال واقعا ظرفیت ها زیاد شدهان شاالله قبول بشید دوست عزیز!!!! سرطان هم درمان داره!! لطفا زمانی که صحبت می کنید، خودتون رو جای فردی بذارید که یا خودش این مشکل رو داره و یا عزیزانش!! |
RE: در انتظار نتایج نهایی - neda_Network - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ق.ظ
دوست خوبمAsemaneabiعزیز با این استرس خیلی به خودت و اطرافیان صدمه میزنی تو را خدا اینکارا نکن خوب نتیجه میاد چه ماخوشحال شیم چه ناراحت پس استرس کمی هست اما نه تا این حد آروم باش خواهشا |
RE: در انتظار نتایج نهایی - Asemaneabi - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ب.ظ
....... |
RE: در انتظار نتایج نهایی - neda_Network - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: دوستان من استرس دارم.. کاریش هم نمیتونم بکنم... میدونم باید از بین ببرمش و باهاش مبارزه کنم..فیلم ببین آهنگ گوش بده برو گردش و بیرون با دوستات این چند وقتا حسابی خودتا سرگرم کن تا وقت فکر کردن نداشته باشی که استرسی شی |
RE: در انتظار نتایج نهایی - mahsa * - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ)a.kam نوشته شده توسط: بله نتایج دکترا اومد من امیرکبیر قبول شدم مبارکت باشه...ایشالله ما هم بتونیم |