Neil Armstrong درگذشت - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
Neil Armstrong درگذشت - Potential - 05 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ق.ظ
Neil Armstrong, first man to step on the moon, dies at 82 مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
Neil Armstrong درگذشت - Bache Mosbat - 05 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۳۹ ق.ظ
واقعا حالا رفت ماه یا نه؟ |
Neil Armstrong درگذشت - Potential - 05 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۰ ق.ظ
منابع رسمی و سایت ناسا اینطور ادعا میکنن . برای ناسا این کار دور از انتظار نیست. |
Neil Armstrong درگذشت - The BesT - 05 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ
انگار نوشتند در سال ۱۹۸۲ درگذشتند!!! من فکر کردم همین امروز یا دیروز درگذشتند که خبر را گذاشتید |
RE: Neil Armstrong درگذشت - maryami - 05 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ)Alidousti نوشته شده توسط: انگار نوشتند در سال ۱۹۸۲ درگذشتند!!! دیروز درگذشتند. Neil Alden Armstrong (August 5, 1930 – August 25, 2012) ..... on August 25, 2012, died in Cincinnati, Ohio at the age of 82 due to complications from blocked coronary arteries منبع: wikipedia |
Neil Armstrong درگذشت - The BesT - 05 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ب.ظ
وای نه ببخشید....ظاهرا نوشته در سن ۸۲ سالگی درگذشتن من فکر کردم سال ۱۹۸۲ درگذشتن |
Neil Armstrong درگذشت - azad_ahmadi - 05 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ب.ظ
at 82 یعنی در سال ۱۹۸۲ یا در سن ۸۲ سالگی؟ |
Neil Armstrong درگذشت - javad94 - 05 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۶ ب.ظ
این جور آدما با ارزش هستند... خدا رحمتش کنه... |
RE: Neil Armstrong درگذشت - آرتا - ۰۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ ب.ظ
چه جالب BBC چند وقت پیش یه مستند پخش می کرد کلی هم در مورد همین آقای Neil Armstrong صحبت کرد. در هر صورت خدا رحمتش کنه.. |
Neil Armstrong درگذشت - esi - 05 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۲۹ ب.ظ
خدا رحمتش کنه به هر حال اون یکی از بزرگترین دانشمندان هوافضا ناسا بوده که این افتخارو بهش دادن که اولین کسی باشه که روی کره ماه قدم میزاره و حتما پشوانه علمی قوی داشته و عمرشو توراه علم گذرونده پس واقعا انسان شایسته ای بوده(جنبه علمی) ؛خدا بیامرزتش . |
RE: Neil Armstrong درگذشت - ashkan_d13 - 05 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۵۸ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: at 82 یعنی در سال ۱۹۸۲ یا در سن ۸۲ سالگی؟ اون فعلش که ویرایش شده، برخلاف فارسی باید مضارع باشه dies at 82 |
Neil Armstrong درگذشت - fatemeh85 - 05 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۵۳ ب.ظ
خدایش بیامرزاد... |
RE: Neil Armstrong درگذشت - Potential - 05 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۶ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۵۸ ب.ظ)ashkan_d13 نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: at 82 یعنی در سال ۱۹۸۲ یا در سن ۸۲ سالگی؟ درسته اول عنوان همون سایت رو گذاشتم ... بعد شک کردم که اشتباه تیتر زدن ( جستجو کردم همه جا مضارع بود ... دوباره درست میکنم) حالا جدی چرا زمان مضارع استفاده میکنن؟ |
RE: Neil Armstrong درگذشت - ashkan_d13 - 05 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۵۵ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۶ ب.ظ)Potential نوشته شده توسط: درسته اول عنوان همون سایت رو گذاشتم ... بعد شک کردم که اشتباه تیتر زدن ( جستجو کردم همه جا مضارع بود ... دوباره درست میکنم) چون لحن خبریه و تازه از دنیا رفته اینجوری میگن اما زندگینامهشو که بنویسن همون ماضی استفاده میشه (died at the age of 82) |
Neil Armstrong درگذشت - Potential - 05 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۰۴ ب.ظ
آهان پس بخاطر خبری بودنش هست ... خیلی ممنون که به این نکته اشاره کردید این خبر باعث شد استفاده درست die و died رو بدونم و همچنین اسم اولین فردی که رفته ماه و زندگینامه ش |