تالار گفتمان مانشت
چند سوال در مورد گرایش های IT و دانشگاه ها - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
چند سوال در مورد گرایش های IT و دانشگاه ها - sahar salehi - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۶ ب.ظ

سلام

قبل از هر چیز به یه سری توضیحات نیاز دارم در مورد دانشکده ی علوم و فنون داشگاه تهران.
همین دانشکده ی علوم و فنون تهران گرایش سامانه های شبکه ای،فناوری اطلاعات پزشکی و سیستم های چند رسانه ای می گیره به یه سری توضیحاتم در این مورد نیاز دارم و اینکه بعدا شرایط ادامه تحصیل و دکترا تو این رشته ها چطور می شه؟
ممنون می شم اگه توضیحاتی در مورد گرایش معماری سازمانی هم بدین.
به نظر شما بین تجارت و آی تی تو انتخاب رشته به کدوم اولویت بدم. از لحاظ شرایط ادامه تحصیل و بازارکار و اینطور چیزا؟
نظرتون در مورد این اولویت انتخاب دانشگاه واسه گرایش ۱و۴ چیه؟
تهران
امیرکبیر
علم و صنعت
شهیدبهشتی
خواجه نصیر

ممنون از توجهتون.

RE: چند سوال در مورد گرایش های IT و دانشگاه ها - kazhal@ - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۸ ب.ظ

منم درباره گرایش سیستم های چند رسانه ای دارم تحقیق میکنم.
اگر کسی اطلاعاتی داره از کیفیت آموزشی این رشته در اختیارم بذارهShy

چند سوال در مورد گرایش های IT و دانشگاه ها - sanaz777 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۴ ب.ظ

دقیقا سوالاییه که منم دارم لطفا راهنمایی کنید ممنون

اما پارسال با رتبه های بالای ۱۰۰ رفتن علوم فنون روزانه :/

چند سوال در مورد گرایش های IT و دانشگاه ها - kazhal@ - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۰ ب.ظ

دوستان تا جایی که من چک کردم اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم و فنون تهران و شهید بهشتی تخصصشون برق و کامپیوتره

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

کسی اونجا تحصیل میکنه؟ وضعیت رشته آی تی اونجا چطوره؟

چند سوال در مورد گرایش های IT و دانشگاه ها - khordad.girl - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۸ ب.ظ

دوستان اینجا کسی شبانه های تهران نمیخونه
بدونه به دخترا خوابگاه میدن یانه؟؟

چند سوال در مورد گرایش های IT و دانشگاه ها - Amir V - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۴ ب.ظ

سلام.
هدفت چیه از ادامه تحصیل؟ بعد ارشد میخوای چیکار کنی؟ کار؟ ادامه تحصیل؟ اپلای؟

RE: چند سوال در مورد گرایش های IT و دانشگاه ها - Behnam‌ - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۴ ب.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۸ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:  دوستان اینجا کسی شبانه های تهران نمیخونه

شریف ظاهراً با یه خورده بدو بدو میده (یه کم دیرتر شاید)، اما دانشگاه تهران نمیده، به پسرها که مطمئنم شبانه خوابگاه نمیده. امیرکبیر رو سال پیش یکی دو نفر از بچه‌ها همین فروم نوشته بودند که اونم دو هفته تا یک ماه بعد میده، بعد از اینکه ظرفیتی موند و ...

چند سوال در مورد گرایش های IT و دانشگاه ها - khordad.girl - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۲ ب.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۴ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط:  
(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۸ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:  دوستان اینجا کسی شبانه های تهران نمیخونه

شریف ظاهراً با یه خورده بدو بدو میده (یه کم دیرتر شاید)، اما دانشگاه تهران نمیده، به پسرها که مطمئنم شبانه خوابگاه نمیده. امیرکبیر رو سال پیش یکی دو نفر از بچه‌ها همین فروم نوشته بودند که اونم دو هفته تا یک ماه بعد میده، بعد از اینکه ظرفیتی موند و ...
خیلی ممنونم دوست عزیز
شبان خواجه نصیر چی؟ اونو نمیدونید؟

RE: چند سوال در مورد گرایش های IT و دانشگاه ها - Behnam‌ - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۸ ب.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۲ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:  
(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۴ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط:  
(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۸ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:  دوستان اینجا کسی شبانه های تهران نمیخونه

خیلی ممنونم دوست عزیز
شبان خواجه نصیر چی؟ اونو نمیدونید؟

تاپیک بغل در مورد بهشتی و علم و صنعت هم جوابتون رو کامل‌تر دادم.
در مورد این یکی خبر ندارم، اما اگه شنباه یادم بندازید همون روز میتونم براتون بپرسم، الان کسی دانشگاه نیست. اما در کل بعید میدونم چون خواجه‌نصیر در مورد روزانه هم مشکل داشت، اما خوب مطمئن نیستم.

RE: چند سوال در مورد گرایش های IT و دانشگاه ها - Densike - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۳۰ ب.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۴ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  سلام.
میشه در مورد همه شرایط توضیح بدی ، چون فکر کنم تو مانشت همه جورش،پیدا شه ، هم کسایی که دنبال کار هستن هم کسایی که دنبال ادامه تحصیل

RE: چند سوال در مورد گرایش های IT و دانشگاه ها - maryam368 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۷ ب.ظ

دقیقا سوال منم اینه. به علاوه اینکه نمیدونم بین خواجه نصیر و الزهرا کدوم بهتره؟؟؟

چند سوال در مورد گرایش های IT و دانشگاه ها - Mohammad-A - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۱ ب.ظ

فهرست انتخاب رشته‌ای که شما نوشتید به ترتیب اولویت دانشگاه هست. اما علاقه‌ی خودتون رو هم باید ببینید. مثلاً دانشگاه تهران ۳ گرایش (در دو دانشکده‌ی مجزا) ارائه میده. دانشگاه شهید بهشتی ۲ گرایش ارائه میده. اگر به تجارت الکترونیک علاقه دارید اولویت رو حتماً امیرکبیر هست و بعد بین علم‌وصنعت و خواجه‌نصیر باید تصمیم بگیرید.

پ.ن: الآن دفترچه رو دیدم. ۱۸ نفر شبکه‌ی شریف... Smile

RE: چند سوال در مورد گرایش های IT و دانشگاه ها - sahar salehi - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۲ ب.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۴ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  سلام.
تصمیم دارم ادامه تحصیل بدم. ولی خوب دوست دارم کنارش کار هم بکنم. فعلا به اپلای فکر نمی کنم ولی شاید بعدا نظرم عوض شد.
پس منم با آقای دنسایک موافقم. اگه در مورد همه ی شرایط توضیح بدین خیلی ممنون می شم.TongueSmile

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۴ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط:  اما پارسال با رتبه های بالای ۱۰۰ رفتن علوم فنون روزانه :/
منم از یکی از آشناهامون که دانشگاه تربیت مدرس درس می ده در مورد دانشکده ی علوم و فنون پرسدم گفت در حد خود دانشگاه تهران نیست.

چند سوال در مورد گرایش های IT و دانشگاه ها - sanaz777 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۵ ق.ظ

هیچکسم که راهنمایی نمیکنه
:/

چند سوال در مورد گرایش های IT و دانشگاه ها - missi90 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۲۴ ب.ظ

اینا سوالای منم هست دقیقا"
چرا کسی جوابی نمیده؟