زمان کنونی: ۱۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۶:۱۹ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
والا نمی دونم ... چند ماه پیش من با فیلترشکن بازش کردم ولی الان فیلترشکن ندارم که امتحان کنم و دوستم هم از همین جا اینها رو دانلود کرده و روش کار کرده بود.
خداوندا ... کدام نقطه ی زمین، از تو خالیست که خلق تو را در آسمان می جویند؟! منصور حلاج
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۹:۳۲ ب.ظ)fariba.1 نوشته شده توسط: سلام
من دیتاست یه کتابخونه کوچیک میخوام.
فقط برای آموزش نیاز دارم نمیخوام توی کاری ازش استفاده کنم.
اگر دارید ممنون میشم در اختیارم بذارید.
متشکرم
سلام
این سایت ها رو چک بفرمایید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خداوندا ... کدام نقطه ی زمین، از تو خالیست که خلق تو را در آسمان می جویند؟! منصور حلاج
ر
حاوی داده های بسیار مفیدی در زمینه ی سرطان هست. این سایت برای برنامه SERR توی امریکا هست که جمع آوری داده های مربوط به بیماران سرطانی را از هر ایالتی برعهده دارد.