(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۵ ب.ظ)saba_94 نوشته شده توسط: بهت تبریک میگم شبنم عزیز ایشاله موفق باشی.
میشه بگید برا ارشد کی شروع کردید به خوندن؟ و تو چه درسایی ضعیف و چه درسایی قوی بودید؟ و چه پیشنهادی به ما کنکوری های ۹۵ دارید؟ ممنون
ممنون عزیزم
من راستش تابستون کارآموزی داشتم و زیاد وقت نمی کردم ولی باز سعی خودمو کردم که ۴ تا از درسهای تخصصی رو مطالعه کنم که شامل معماری ، منطقی ، نظریه(فقط ویسهای دکتر کارگهی و جزوشون) ، و ساختمان داده می شن .
ولی بعدش از ۵ مهر شروع کردم در کنار درسهای ترم هفتم کنکور هم میخوندم .
من توصیه ای که دارم اینه که اگه میخواین آزمونی مثل پارسه ثبت نام کنید فقط به برنامش توجه کنید و طبق برنامش پیش برید ولی اصلا به رتبه هاش اهمیت ندین چون همیشه اونایی که توو پارسه یا هر آزمونی خوب میشن صرفا توو کنکور هم برترین ها نیستند .
من خودم دو بار فقط توو پارسه رتبم ۷ و ۹ شد بقیش همش دو رقمی بود و حتی ۱۰۰ اینا هم داشتم .
البته من خودم دلیل اصلی موفقیت خودمو پارسه میدونم ولی نه آزمون هاش و نه سوالاش فقط برنامه ای که بهم میداد و مجبور میشدم حداقل ۵۰% برسونم و همه ی آزمون هاش حضور داشتم صرفا فقط به خاطر اینکه از برنامه عقب نیفتم همین.
من درسای الگوریتمی مثل ساختمان داده و طراحی الگوریتم رسما صفر بودم و معماری و منطقیم خوب بود.
یک توصیه ای دیگهای هم که دارم حتما دروسی که توش احساس ضعف می کنید حتما تابستون مطالعه کنید حتما حتما .
دیگه نکته ای به نظرم نمیرسه اگه جایی کم گذاشتم بفرمایین تا بیشتر توضیح بدم
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۷ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: ادم کیف (کییییییییف) میکنه این کارنامه رو میبینه . مبارکت باشه عزیزم و خوشحالیم از اینکه نتایج زحماتت رو دیدی . انشالله موفقیت های بیشتر و بزگترت رو هم به ما خبر بدی
ممنون عزیزم ، انشاالله سربلندی و عاقبت به خیری تمام جوانان
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۳ ب.ظ)شقایق. نوشته شده توسط: (24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۸ ق.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: اینقدر بین تهران و شریف دودل میمونیم که آخرش هیچ جا رو انتخاب نمیکنیم )
شبنم خانوم مهسا خانوم!
این هفته ناهار رزرو نیستم خودتون روزا رو تقسیم کنین دیگه
..
باز خوش به حال شما دوتا که فقط بین دانشگاهش دودلین...
دلم برا خودم میسوزه
حاج خانوم من از دانشگاه ناکجاآباد بیام دانشگاه تهران شما بهتون ناهار بدم
بمونه واسه وقتی که قبول شدیم ایشاالله
نگران نباش انشاالله هرچی خدا صلاح بدونه .. خدا خودش راهمونو نشون میده ، توکلت بر خدا