۱
subtitle
ارسال: #۱

حل رابطه ی بازگشتی با درخت بازگشت
سلام بچه ها
دو تا سوال از ساختمان داده هستش که من درخت بازگشت اولی رو کامل رسم می کنم اما اینکه گفته مرتبه ش می شه Omega برام سواله ؟آخه من فکر می کردم که مرتبش O بزرگ می شه نه امگا!!!
دومی هم باز درخت رو رسم می کنم توی سیگما گرفتن و همین طور حل با جایگذاریش مشکل دارم ممنون می شم کمک کنید
دو تا سوال از ساختمان داده هستش که من درخت بازگشت اولی رو کامل رسم می کنم اما اینکه گفته مرتبه ش می شه Omega برام سواله ؟آخه من فکر می کردم که مرتبش O بزرگ می شه نه امگا!!!
دومی هم باز درخت رو رسم می کنم توی سیگما گرفتن و همین طور حل با جایگذاریش مشکل دارم ممنون می شم کمک کنید
Morris، در تاریخ ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
سلام دوست عزیز.
لطفا صورت سوالو به صورت کامل قرار بدید .
۰
۰
ارسال: #۳

RE: حل رابطه ی بازگشتی با درخت بازگشت
نمی دونم چی شد من عکس رو فک کردم ارسال کردم به هر حال ببخشید اینم از عکس
۰
ارسال: #۴

در سوال اول :
اگر قبول کنید که درخت مقادیر شما تا ارتفاع [tex]\lceil\: \log\: _{\frac{3}{2}}n\: \rceil[/tex] رشد کنه داریم [tex]cn\: n(Log\: \: _{\frac{3}{2}}n\: \: \: 1)[/tex] و این به صورت مجانبی برابر است با [tex]O(nlogn)[/tex]
در سوال دوم :
اگر درخت بازگشت رو رسم کنید به [tex]cn\: \: \sum_{i=0}^{\lceil\: \log\: n\: \rceil}(\frac{4}{2})^in\: =\: cn\: \: \sum_{i=0}^{\infty}n(2^n-1)[/tex] اما اگر با روش جایگذاری برید داریم : [tex]T(n)=4T(\frac{n}{2}) n\: =4^2T(\frac{n}{4}) n 2n=4^3T(\frac{n}{8}) n n 2n=...=4^nT(n-n) 1 \frac{1}{2} \frac{1}{4} .... n\: =\: O(4^n)[/tex]
اگر قبول کنید که درخت مقادیر شما تا ارتفاع [tex]\lceil\: \log\: _{\frac{3}{2}}n\: \rceil[/tex] رشد کنه داریم [tex]cn\: n(Log\: \: _{\frac{3}{2}}n\: \: \: 1)[/tex] و این به صورت مجانبی برابر است با [tex]O(nlogn)[/tex]
در سوال دوم :
اگر درخت بازگشت رو رسم کنید به [tex]cn\: \: \sum_{i=0}^{\lceil\: \log\: n\: \rceil}(\frac{4}{2})^in\: =\: cn\: \: \sum_{i=0}^{\infty}n(2^n-1)[/tex] اما اگر با روش جایگذاری برید داریم : [tex]T(n)=4T(\frac{n}{2}) n\: =4^2T(\frac{n}{4}) n 2n=4^3T(\frac{n}{8}) n n 2n=...=4^nT(n-n) 1 \frac{1}{2} \frac{1}{4} .... n\: =\: O(4^n)[/tex]
ارسال: #۵

(۲۹ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ب.ظ)Pakniat نوشته شده توسط: در سوال اول :
در سوال دوم :
من هم همین رو می گم ولی آخه برای سوال اول گفته که مرتبه امگا می شه نه O ؟؟؟یه سری سوالا تو کنکور هست که سوال دقیقا سر همین مساله هستش؟؟/
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
تعداد برگ درخت؟؟؟؟؟؟؟ | rad.bahar | ۴ | ۴,۷۸۸ |
۱۵ آذر ۱۴۰۲ ۱۱:۵۳ ق.ظ آخرین ارسال: mohamadrra |
|
نظر در رابطه با استاد داور | علیصا | ۰ | ۱,۷۴۴ |
۱۴ مهر ۱۴۰۰ ۰۶:۰۵ ب.ظ آخرین ارسال: علیصا |
|
دو سوال در مورد درخت BST(درخت جستجوی دودویی) | امیدوار | ۳ | ۵,۵۸۲ |
۱۰ دى ۱۳۹۹ ۱۲:۰۴ ق.ظ آخرین ارسال: marzi.pnh |
|
زمان جستجوی درخت | fateme.sm | ۰ | ۱,۷۷۵ |
۰۶ دى ۱۳۹۹ ۱۰:۴۱ ب.ظ آخرین ارسال: fateme.sm |
|
مرتبه ایجاد درخت | rad.bahar | ۱ | ۳,۳۷۶ |
۳۰ مهر ۱۳۹۹ ۰۳:۳۴ ب.ظ آخرین ارسال: rad.bahar |
|
عمق درخت ???? | rad.bahar | ۱ | ۲,۳۹۳ |
۱۱ مهر ۱۳۹۹ ۰۳:۳۱ ب.ظ آخرین ارسال: عزیز دادخواه |
|
محاسبه ارتفاع درخت.... | baharkhanoom | ۳ | ۸,۰۹۵ |
۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۶:۴۸ ب.ظ آخرین ارسال: mohsentafresh |
|
تعداد درخت فراگیر | ss311 | ۰ | ۲,۳۰۸ |
۰۶ بهمن ۱۳۹۸ ۰۵:۰۶ ب.ظ آخرین ارسال: ss311 |
|
درخت دسترس پذیری برای شبکه های پتری | αɾια | ۱ | ۲,۳۹۸ |
۰۹ تیر ۱۳۹۸ ۰۶:۳۰ ب.ظ آخرین ارسال: αɾια |
|
سطح و عمق و ارتفاع درخت | remove | ۵ | ۱۱,۳۹۸ |
۱۹ اسفند ۱۳۹۷ ۰۴:۲۴ ب.ظ آخرین ارسال: mstfvi |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close