۰
subtitle
ارسال: #۱

تبدیل جمله به منطق مرتبه اول ؟
به نظرتون این دو گزاره هم ارز هستند ؟
خودم احساس میکنم سوال غلط بوده و باید باشه حداکثر دو نفر در آزمون ورودی پذیرش نمیشوند.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
نظر شما چیه؟
خودم احساس میکنم سوال غلط بوده و باید باشه حداکثر دو نفر در آزمون ورودی پذیرش نمیشوند.
نظر شما چیه؟
۰
ارسال: #۲

RE: تبدیل جمله به منطق مرتبه اول ؟
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۴ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: به نظرتون این دو گزاره هم ارز هستند ؟
نظر شما چیه؟
به نظر منم اشتباه حل کرده...
ارسال: #۳

ارسال: #۴

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ب.ظ)۳۰noohe نوشته شده توسط:رابطه ای که نوشته گفته شده FAIL شدن. یعنی قبول نشدن. واسه همین این سوال گیجم کرده(08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: به نظر منم اشتباه حل کرده...
همم دلیلتون چیه؟
من فکر نمیکنم اشتباه باشه. حداکثر ۲ نفر قبول شن یعنی این که از ۳ نفر قبول شده به بالا نداریم. پس این شرط رو بذاریم که هیچ ۳ نفری وجود ندارن که قبول شده باشن در نتیجه حداکثر ۲ نفر میتونن قبول شده باشن.
ارسال: #۵

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ب.ظ)۳۰noohe نوشته شده توسط:رابطه ای که نوشته گفته شده FAIL شدن. یعنی قبول نشدن. واسه همین این سوال گیجم کرده(08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: به نظر منم اشتباه حل کرده...
همم دلیلتون چیه؟
من فکر نمیکنم اشتباه باشه. حداکثر ۲ نفر قبول شن یعنی این که از ۳ نفر قبول شده به بالا نداریم. پس این شرط رو بذاریم که هیچ ۳ نفری وجود ندارن که قبول شده باشن در نتیجه حداکثر ۲ نفر میتونن قبول شده باشن.
آها اشتباه خونده بودم. آره حق با شماست غلطه
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close