۱
subtitle
ارسال: #۱

سوال ۵۶ سال ۹۲ از محاسبه timeout
کسی میتونه جواب و برام توضیح بده؟
۰
۰
ارسال: #۴

RE: سوال ۵۶ سال ۹۲ از محاسبه timeout
۰
ارسال: #۵

من هم تا حالا این سوال رو ندیده بودم ولی چون دکتر حقیقت حل کردن و من بهشون اعتماد دارم این طوری استنباط کردم که این یه فرموله و باید یاد بگیرمش . اگه توضیح میخواست دکتر حقیقت دریغ نمیکردن . الفا بتا هم ثابت گرفتم .
۰
ارسال: #۶

در واقع تو این فرمول ها اصل اساسی اینه که فقط به RTT قبلی اکتفا نکنیم و برامون RTT دفعات قبل و میزان انحراف مهم باشه.
tRTT نشان دهنده میزان زمان رفت و برگشت هست که از دفعات قبل تخمین زده شده
dRTT میزان انحراف هست، یعنی چقد زمان RTT آخر با میزان تخمینی ما تفاوت داره، این مهمه چون احتمالش هست که دفعات بعد هم چنین انحرافی وجود داشته باشه و باید اونو لحاظ کنیم.
T0 هم RTT هست که در همین آخرین بار اتفاق افتاده.
آلفا و بتا ثابت هایی هستن که ما مشخص می کنیم تا بگیم کدوم برامون بیشتر مهمه و ضریب بیشتری به یکی از معیار هایی که می خوایم بدیم. که عموما این مقادیر رو دارن alpha = 7/8 و beta=1/4
در پاسخی هم که دوستان قرار دارن فقط یه قسمتش یه مشکل کوچیک داره و اونم اینه که به جای dRRT(جدید) = ۳۹ باید ۲۰/۲۵ قرار بگیره.
tRTT نشان دهنده میزان زمان رفت و برگشت هست که از دفعات قبل تخمین زده شده
dRTT میزان انحراف هست، یعنی چقد زمان RTT آخر با میزان تخمینی ما تفاوت داره، این مهمه چون احتمالش هست که دفعات بعد هم چنین انحرافی وجود داشته باشه و باید اونو لحاظ کنیم.
T0 هم RTT هست که در همین آخرین بار اتفاق افتاده.
آلفا و بتا ثابت هایی هستن که ما مشخص می کنیم تا بگیم کدوم برامون بیشتر مهمه و ضریب بیشتری به یکی از معیار هایی که می خوایم بدیم. که عموما این مقادیر رو دارن alpha = 7/8 و beta=1/4
در پاسخی هم که دوستان قرار دارن فقط یه قسمتش یه مشکل کوچیک داره و اونم اینه که به جای dRRT(جدید) = ۳۹ باید ۲۰/۲۵ قرار بگیره.
۰
ارسال: #۷

برای فهم بهتر این سوال جزوه دکتر صباحی رو مطالعه کنید
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close