۰
subtitle
ارسال: #۱

پایپ لاین - IT 88
سلام.
این چطوری حل میشه فک کنم آسون باشه من هنگ کردم
در یک سیستم خط لوله که از ۸ مرحله تشکیل شده است ، برای پردازش ۱۰۰ ورودی حداقل چند کلاک نیاز است؟
جواب : ۱۰۷
در یک سیستم خط لوله که از ۸ مرحله تشکیل شده است ، برای پردازش ۱۰۰ ورودی حداقل چند کلاک نیاز است؟
۰
ارسال: #۲

RE: پایپ لاین - IT 88
(۱۳ آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۰۷ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: سلام.
کار اول نیاز به ۸ کلاک (به تعداد مراحل) داره که تمام بشه . ولی ۹۹ تا کار دیگه فقط به یک کلاک آخر نیاز دارند (چون کلاک های ۷ تا کلاک دیگه اشون توی مراحل بالاتر پوشش داده شده ) بنابراین میشه ۸+۹۹ = ۱۰۷
مثلا برای ۵ تا مرحله و ۴ تا کار ، تصویر زیر رو داریم. که کار اول به همه ی کلاک ها نیاز داره ولی کارهای بعدی فقط کلاک آخرشون هست که توسط کلاک های قبلی پوشش داده نشده.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ارسال: #۳

RE: پایپ لاین - IT 88
(۱۴ آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: کار اول نیاز به ۸ کلاک (به تعداد مراحل) داره که تمام بشه . ولی ۹۹ تا کار دیگه فقط به یک کلاک آخر نیاز دارند (چون کلاک های ۷ تا کلاک دیگه اشون توی مراحل بالاتر پوشش داده شده ) بنابراین میشه ۸+۹۹ = ۱۰۷
مثلا برای ۵ تا مرحله و ۴ تا کار ، تصویر زیر رو داریم. که کار اول به همه ی کلاک ها نیاز داره ولی کارهای بعدی فقط کلاک آخرشون هست که توسط کلاک های قبلی پوشش داده نشده.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خیل با جواب حال کردم
مرسی جات فراوان
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close