(۲۷ فروردین ۱۳۹۰ ۰۱:۵۲ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: البته من همچنان پافشاری میکنم که مهندس پشت باجه نمیشینه مگر اینکه در هنگام استخدام مدرکش رو انکار کنه تا فقط استخدام بشه. پشت باجه و نگهداری حساب صندوق سند زدن و غیره کارهایی است که حتما" نیازمند گذراندن واحدهای حسابداری است. درسته که یک کار روتینه ولی سیستمهای بانکی تغییر میکنه یا وقتی اختلاف حساب پیش میاد باید بتونه اختلاف تراز رو در بیاره. اگر با روند کار یک کارمند پشت باجه اعم از صندوق وکلر و... آشنا باشید و اینکه کارمند باید بتونه در پستهای مختلف کار کنه نمیتونه فقط با مدرک مهندسی پشت باجه نشست.
علاوه بر این معمولا" بانکهای سطح اول یعنی اون ۶ تا یا ۷تا بانک مطرح نه این بانکهای جدید که هر روزه درمیان در آگهی استخدام ذکر میکنن که برای چه شغلی استخدام میکنن. بنظر من تشریف ببرید مصاحبه و مطمئن باشید اگر کارشناس کامپیوتر خواسته اند شما سر از شعبه درنمیارید. من دوستانی دارم که استخدام بانک شده اند. ضمنا" حقوق و مزایای بانک در مقابل بسیاری از سازمانها بسیار عالیه(البته بانک ملی رو من اطلاع دارم)
و من هم با اطمینان می گم که شما اشتباه می کنید . چون خودم تجربه شرکت در دو آزمون بانکی رو دارم( بانک صادرات و ملی )در هر دو مورد هم پذیرفته شدم و اکثر کسانی هم که پذیرفته شده بودند مدرک اونها مهندسی کامپیوتر یا علوم کامپیوتر بود که همگی در نهایت شدند متصدی امور بانکی( همون تحویلداری ). و اصولا سیستم بانکها( که کلیه بانک های دولتی و نیمه خصوصی جدید دارای آیین نامه استخدامی مشترکی هستند) به این صورت هست که هر کارمندی باستی مدتی در سمت تحویلدار مشغول به کار بشه . مگه این که پارتی خاصی داشته باشه.
یادش بخیر تنها سوال تخصصی تو مصاحبه این بود که معادل باینری ۱۳ میشه چند ؟
البته من تو مراحل آخر کار تو معاینات پزشکی رد شدم( بانک ملی )و برای بانک صادرات هم چون مواجه شدم با همون روند مشترک استخدام، بی خیال شدم و انصراف دادم. ولی تمام کسانی که تو مراحل استخدامی باهاشون آشنا شدم الان هنوز هم تو سمت تحویلداری و پشت صندوق مشغول کار هستند. نمونه بارزش هم، دوست هم رشته ای خودم تو دانشگاه بود که با مدرک مهندسی کامپیوتر دانشگاه دولتی، الان تو بانک صادرات تحویلدار هست. ار سال ۸۷ تا حالا.
هیچ انکار مدرکی هم در کار نیست چون اصولا تو آگهی استخدامی، مدک تحصیلی رو لیسانس کامپیوتر ذکر کرده بودند و بدون لیسانس اصلا شما رو پذیرش نمی کردن و تازه صحت مدرک شما رو هم استعلام می کردن.
در مورد کارهای کامپیوتری بانک ملی هم باید بگم که پشتیبانی فنی سیستم های کامپیوتری و شبکه بانک ملی به عهده شرکتی هست به نام سداد که کلا روند استخدامی جدایی داره و بند پ تو اون حرف اول رو می زنه.
پس اصلا گول اسم مدرکتون رو نخورید و حواستون باشه که بانک برای چه کاری داره استخدام می کنه. در مورد آشنایی با حسابداری هم تمامی بانکها در بدو استخدام برای تحویلدارها( از هر رشته ای که باشن )یه دوره آشنایی با حسابداری و نرم افزار بانک و مفاهیم مالی می ذارن. خیالتون راحت.
راستی گاهی که با دوستام تماس می گیرن گرچه ار اینکه کارشون سخت هست و ربطی هم به رشته تحصیلیشون نداره ناراحتن ولی همگی قبول دارن که تو این اوضاع بیکاری، داشتن همین شغل هم برای خیلیها آرزو هست.