(۲۷ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: (27 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۱۲ ب.ظ)k_111 نوشته شده توسط: (27 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ق.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: سلام ممنون بابت لینکتون . ولی نمی دونم چرا به هیچ تاپیکی پاسخ نمی دن
خوب چیز مشخصیه
چون خیلی ها تا الان اسم درخواستهایی رو که شما میگید رو نشنیدن چه برسه به این که بخوان به شما کمک هم بکنن
شما برای مطالبتون مطلب فارسی زیادی نمیتونید پیدا کنید
دوست عزیز من هم به دنبال مطالب فارسی نیستم . مشکل این نیست ....
بگذریم
از دوستانی که منابع لاتین برای این کار میشناسن هم خواهشمندم راهنمایی کنن ....
مشکل من پیاده سازی شبکه ی سنسور هست و نمی تونم درک کنم که چطور میشه لایه ها رو پیاده سازی کرد . هر لایه تعداد زیادی پروتکل و .... داره که من واقعا نمیدونم چطور میشه " من " از پسش بر بیام.....
ممنون
من از موضوعتون اطلاعی ندارم. ولی اینکه در مورد لایه ها سوال کردید. باید اول بدونید که موضوعی که شما میخواهید کار کنید، را کدام لایه شبکه پوشش می ده. (قبلش یکسری اطلاعات مقدماتی به نظرم در مورد لایه مربوطه بدست بیارید بد نیست) بعد برید تو شبیه ساز و کد مربوط به اون لایه را بخونید، تا متوجه بشید که کدام قسمتش را باید تغییر بدهید یا اینکه کد خودتتون را به کدام قسمت باید اضافه کنید. در ضمن اولش ممکنه که کد لایه مربوطه براتون سخت باشه، ولی کم کم آشنا میشین با کدش. هر واژه یا اصطلاحی را که نفهمیدین توی هلپ شبیه ساز سرچ کنید یا توی گوگل بزنید.
یه توصیه دیگه اینجا لازمه بگم ، اینکه برید توی لینکه زیر یه فیلم آموزشی مربوط به کلاس شبکه مخابرات دکتر پاکروان از صنعتی شریف است. قسمتهایی که در مورد لایه ها صحبت شده را حتما ببینید، کلی مطلب مفید می تونید از این فیلم یاد بگیرید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
در ضمن انجمن حسگر بی سیم هم کمک میکنه. یه سرچ در این انجمن در مورد آمنت بزنید. افرادی که قبلا در مورد آمنت اطلاعاتشون را قرار دادند، هستند، سوالاتتون را از همونها بپرسید. انشاءالله که جواب میدهند.
منم زیاد شبکه بلد نیستم
ولی جوابتون را با توجه به اطلاعاتی در این چند وقته بدست آورده بودم، دادم. امیدوارم به دردتون بخوره.
موفق باشید