سلام دوستان
قبل از سوال واقعا ممنونم ازتون به خاطر اینکه هر وقت سوال داشتم جواب دادید. قبل این تو نصب ns2 با vmware سوال داشتم که جوابمو گرفتم. حالا می خوام شبیه سازیو شروع کنم ولی چون تازه کارم دو ، سه هفته ای هست که با ns سر و کله می زنم ولی به جایی نرسیدم. راستش اصلا نمیدونم باید از کجا شروع کنم. البته کلی سعی کردم تا به این سوالا رسیدم
سوالام اینا هستن: (شرمنده احتمالا سوالم خیلی ضایعست ولی خب چکار کنم هیچی نمیدونم از ns، منم میخوام خودم یاد بگیرمو پروژمو خودم بنویسم و جایی برای کمک به جز مانشت ندارم
)
۱- برای شروع من اصلا نمی دونم ،باید برم تو محیط nam نود و لینکاشو تعریف کنم یا با ترمینال کد نویسی کنم؟
۲- من اول رفتم nam رو اجرا کردم چندتا نود و لینک های بینشون و agent , traffic surce رو مشخص کردم ولی وقتی run میکنم و میره تو صفحه اجرایی حالت انیمیشن پیدا نمیکنه . چکار باید بکنم؟
۳- بعد سعی کردم از چندتا برنامه آماده که از تو اینترنت پیدا کردم کمک بگیرم و اونارو تو محیط ترمینال نوشتم ولی وقتی بعضی کدهارو وارد می کنم اجرا نمی شه و خطا میده و میگه همچین چیزی رو نمیشناسه تو سایتای خارجی گشتم و فهمیدم خیلیا این مشکلو دارن ولی روش حل مشکلو درست توضیح نداده بودن حالا من موندم ns من خوب نصب نشده یا چیه مشکل؟ مثلا وقتی یه جاهایی میخوام رنگ رو تعریف کنم همچین خطایی میده :
$ns color 1 Blue
color: command not found
گفتم شاید به خاطر علامت $ هست چون دوتا پشت سرهم میفته ،حذفش کردم اینجوری شذ:
couldn't read file "color": no such file or directory
یا با این کد همچین خطایی میده
$ns trace-all
trace-all: command not found
لطفا کمک کنید ، خیلی سرچ کردم ولی به جایی نرسیدم.
: