۰
subtitle
ارسال: #۱

تست سنجش تسلط ازمون ۲
سلام
اجزائ دو همبند گزاف روبه رو چند تا است ؟
سوالم اینه که ایا یال های شماره ۸-۹ و ۸-۱۰ و ۶-۵ رو درست به عنوان اجزائ دو همبند گرفته ؟
ببخشید شماره یالها توی این یکی پیوست هست که جوابش .
سوالم اینه که ایا یال های شماره ۸-۹ و ۸-۱۰ و ۶-۵ رو درست به عنوان اجزائ دو همبند گرفته ؟
(۰۶ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ق.ظ)ana_12345 نوشته شده توسط: سلام
ببخشید شماره یالها توی این یکی پیوست هست که جوابش .
۰
ارسال: #۲

تست سنجش تسلط ازمون ۲
یک گراف K-همبند (به انگلیسی: K-connected Graph)است اگر و تنها اگر برای ناهمبند کردن آن لازم باشد حداقل K راس از رئوس آن را حذف کنیم.
مطلبی که به طور مستقیم از قضیه بالا به دست میآید این است که یک گراف دوهمبند نیست اگر و تنها اگر یک راس در آن یافت شود که حذف آن موجب ناهمبند شدن گراف شود.چنین راسی را راس برشی مینامند.
حال با توجه به رئوس برشی سعی میکنیم تعریفی از مولفههای دوهمبند گراف ارائه دهیم.
مولفه دو همبند یک گراف یک مجموعه ماکسیمال از یالهای گراف است که زیر گراف تولید شده توسط آنها دوهمبند باشد.
همان طور که از تعریف بالا بر میآید مولفههای دوهمبند به صورت مجموعهای از یالها تعریف میشود و در نتیجه یک رأس میتواند در بیش از یک مولفه دو همبند قرار داشته باشد. پس ما به دنبال یک افراز از یالها هستیم. برای این کار از دو لم زیر کمک میگیریم:
لم ۱
یالهای e و f به یک مولفهٔ دو همبند تعلق دارند اگر و تنها اگر یک دور وجود داشته باشد که شامل هر دوی آنها باشد.
البته یک مولفه دو همبند میتواند شامل فقط یک یال باشد و لم بالا فقط مولفههای با بیش از یک یال را مد نظر دارد.
لم ۲
هر یال فقط در یک مولفه دوهمبند قرار دارد.
تو clrs هم فکر کنم هست خودم ندارم براتون چک کنم شرمنده!
منبع:ویکی پدیا
مطلبی که به طور مستقیم از قضیه بالا به دست میآید این است که یک گراف دوهمبند نیست اگر و تنها اگر یک راس در آن یافت شود که حذف آن موجب ناهمبند شدن گراف شود.چنین راسی را راس برشی مینامند.
مولفه دو همبند یک گراف یک مجموعه ماکسیمال از یالهای گراف است که زیر گراف تولید شده توسط آنها دوهمبند باشد.
همان طور که از تعریف بالا بر میآید مولفههای دوهمبند به صورت مجموعهای از یالها تعریف میشود و در نتیجه یک رأس میتواند در بیش از یک مولفه دو همبند قرار داشته باشد. پس ما به دنبال یک افراز از یالها هستیم. برای این کار از دو لم زیر کمک میگیریم:
لم ۱
یالهای e و f به یک مولفهٔ دو همبند تعلق دارند اگر و تنها اگر یک دور وجود داشته باشد که شامل هر دوی آنها باشد.
البته یک مولفه دو همبند میتواند شامل فقط یک یال باشد و لم بالا فقط مولفههای با بیش از یک یال را مد نظر دارد.
لم ۲
تو clrs هم فکر کنم هست خودم ندارم براتون چک کنم شرمنده!
منبع:ویکی پدیا
ارسال: #۳

RE: تست سنجش تسلط ازمون ۲
سلام
توی سوال من تو پست اول ، خواسته که مولفه های دوهمبندی رو تشخیص بدیم و من با توجه به این توضیح فهمیدم ۲ مجموعه مشخص شده تو شکل به این دلیل
لم ۱
و یالهایی که شماره هاش رو گفتم به این دلیل
لم ۲
در سوال به عنوان مولفه دو همبندی گرفته شده
اما سوالی که اقای mehdi و operation داشتن روی این موضوع هست
دوستان من پاسخ کامل نزدم .
اما برای من چون جوابم داده شد تشکر کردم .
و اینکه پس تو گراف شکل بالا ما راس برشی داریم در کل به این گراف، گراف دو همبند پس نباید بگیم ؟ درست ؟
یعنی گراف ۲ همبند نیست اما مولفه دو همبندی دارد .
توی سوال من تو پست اول ، خواسته که مولفه های دوهمبندی رو تشخیص بدیم و من با توجه به این توضیح فهمیدم ۲ مجموعه مشخص شده تو شکل به این دلیل
لم ۱
و یالهایی که شماره هاش رو گفتم به این دلیل
لم ۲
در سوال به عنوان مولفه دو همبندی گرفته شده
اما سوالی که اقای mehdi و operation داشتن روی این موضوع هست
دوستان من پاسخ کامل نزدم .
اما برای من چون جوابم داده شد تشکر کردم .
(۰۶ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ ب.ظ)teacherpc نوشته شده توسط: یک گراف K-همبند (به انگلیسی: K-connected Graph)است اگر و تنها اگر برای ناهمبند کردن آن لازم باشد حداقل K راس از رئوس آن را حذف کنیم.
و اینکه پس تو گراف شکل بالا ما راس برشی داریم در کل به این گراف، گراف دو همبند پس نباید بگیم ؟ درست ؟
یعنی گراف ۲ همبند نیست اما مولفه دو همبندی دارد .
۰
ارسال: #۴

تست سنجش تسلط ازمون ۲
میشه تعریف جزئ دو همبند رو بگید ؟ و اینکه چه جوری تشخیصش بدیم ؟
۰
ارسال: #۵

تست سنجش تسلط ازمون ۲
خیلی خیلی ممنونم از پاسخ فوق العادتون . ممنون خیلی گیج شده بودم الان یه دسته بندی تو مغزم درست شد .
ایشالا رتبه زیر ۱۰ شین .
با ارزوی موفقیت .
ایشالا رتبه زیر ۱۰ شین .
با ارزوی موفقیت .
۰
ارسال: #۶

تست سنجش تسلط ازمون ۲
(۰۶ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۵ ب.ظ)ana_12345 نوشته شده توسط: یک گراف K-همبند (به انگلیسی: K-connected Graph)است اگر و تنها اگر برای ناهمبند کردن آن لازم باشد حداقل K راس از رئوس آن را حذف کنیم.مرسی دوست عزیز حالا با این توجه تعریف رسمی و استاندار کدومه اولی یا دومی؟!
همان طور که از تعریف بالا بر میآید مولفههای دوهمبند به صورت مجموعهای از یالها تعریف میشود و در نتیجه یک رأس میتواند در بیش از یک مولفه دو همبند قرار داشته باشد.
تعریف اولی رو من در کتب کنکوری ندیدم!جایی رسما عنوان شده؟!
اما تعریف دوم در کتاب ساختمان یوسفی با عنوان مولفه های دوطرف همبند(Biconnected) بیان شده.
۰
۰
ارسال: #۸

تست سنجش تسلط ازمون ۲
(۰۷ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ق.ظ)ana_12345 نوشته شده توسط: ک گراف K-همبند (به انگلیسی: K-connected Graph)است اگر و تنها اگر برای ناهمبند کردن آن لازم باشد حداقل K راس از رئوس آن را حذف کنیم.منظورم این بود که تعریف اول رو کتب کنکوری گفتن؟
۰
ارسال: #۹

تست سنجش تسلط ازمون ۲
طبق همین توضیحاتteacherpc لطف کرده و گذاشت آره درسته. قبلا اینو تو ویکی خوندم ولی درست نفهمیدم الان که یکی دو بار خوندم فهمیدمش
طبق تعریف اگر در یکی از مولفه ها یک راس رو حذف کنیم و گراف ناهمبند نشه اون مولفه مولفه ی دو همبند حساب می شه
حالا اگر در ۸ - ۹ راس ۸ رو حذف کنیم تک راس ۹ باقی می مونه و تک راس هم هم بنده به همین ترتیب برای ۱۰-۸ و ۵-۶ می شه اثبات کرد.
درست شد؟
طبق تعریف اگر در یکی از مولفه ها یک راس رو حذف کنیم و گراف ناهمبند نشه اون مولفه مولفه ی دو همبند حساب می شه
حالا اگر در ۸ - ۹ راس ۸ رو حذف کنیم تک راس ۹ باقی می مونه و تک راس هم هم بنده به همین ترتیب برای ۱۰-۸ و ۵-۶ می شه اثبات کرد.
درست شد؟
۰
ارسال: #۱۰

تست سنجش تسلط ازمون ۲
وقت نشد تاپیکتون رو کامل بخونم ولی فرصتم نمیشه دوباره چک کنم شرمنده این جمع بندی اخر من نمیزاره زیاد تو تاپیکها شرکت کنم یا اگه اشتباهی بوده یانه سهوی عفو کنید
۰
ارسال: #۱۱

تست سنجش تسلط ازمون ۲
بابا دمتون گرم
من که در حد سوالم فیض بردم و مشکلم حل شد . شما و operation سوال داشتین
حالا operation هم میاد می گه منم می دونستم
باشه ما خوشحالیم سوال دوستان رفع شد
پس تاپیک : پاسخ کامل
همه موفق باشین
من که در حد سوالم فیض بردم و مشکلم حل شد . شما و operation سوال داشتین
حالا operation هم میاد می گه منم می دونستم
باشه ما خوشحالیم سوال دوستان رفع شد
پس تاپیک : پاسخ کامل
همه موفق باشین
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close