۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال از منطقی
تو جدول حقیقت برای بافر ۳ حالته در منطق ۴ مقداره اگه ورودی کنترلی مقدار z بگیره
یعنی ولتاژش نامعلومه دیگه درسته؟؟؟ حالا این ولتاژ نامعلوم میتونه اندازه مقدار ۰ قرار دادیمون باشه که باعث قطع شدن مدار میشه و مقدار خروجی z میشه. یا میتونه اندازه ۱ منطقی باشه که باعث میشه I=o بشه
حال من میگم اگه مقدار ولتاژ z هیچ کدوم از اینا نباشه چی میشه؟
همین طور زمانی که C=u باشه؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه این که تو ساده سازی ماتریسی دیکدر چرا ۲ تا دیکدر متفاوت میگیریم پیچیدگی کمتر نمیشه؟
همیشه باید دیکدرامون مشابه باشند ؟؟مثلا دیکدر ۸*۳ با ۲ دیکدر ۴*۲ و ۲*۱؟؟؟؟
پیچیدگی دیکدر ۱۶*۴ چند برابر ۳۲*۵ هست؟کلا نسبت پیچیدگی ها چه طوری بدست میاد؟
یعنی ولتاژش نامعلومه دیگه درسته؟؟؟ حالا این ولتاژ نامعلوم میتونه اندازه مقدار ۰ قرار دادیمون باشه که باعث قطع شدن مدار میشه و مقدار خروجی z میشه. یا میتونه اندازه ۱ منطقی باشه که باعث میشه I=o بشه
یه سوال دیگه این که تو ساده سازی ماتریسی دیکدر چرا ۲ تا دیکدر متفاوت میگیریم پیچیدگی کمتر نمیشه؟
همیشه باید دیکدرامون مشابه باشند ؟؟مثلا دیکدر ۸*۳ با ۲ دیکدر ۴*۲ و ۲*۱؟؟؟؟
پیچیدگی دیکدر ۱۶*۴ چند برابر ۳۲*۵ هست؟کلا نسبت پیچیدگی ها چه طوری بدست میاد؟
۰
ارسال: #۲

RE: سوال از منطقی
(۱۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ب.ظ)nana0 نوشته شده توسط: تو جدول حقیقت برای بافر ۳ حالته در منطق ۴ مقداره اگه ورودی کنترلی مقدار z بگیره
نمیدونم منظورتونو درست فهمیدم یا نه.
ولی اگه منظورتون وقتی که بافر به حالت آمپدانس بالا در میاد هست , در آمپدانس بالا ارتباط با خروجی قطع میشه و در واقع اصلا خروجی نداریم که بخواد مقدارش صفر یا یک باشه.
اگه سوالتون از کتابی هست بگین کجای اون کتابه شاید بتونیم بهتر راهنمایی کنیم.
ارسال: #۳

RE: سوال از منطقی
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close