مجتمع دانشگاهی پیامبراعظم واحد تهران مرکزی پلمپ شد
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس،
عصر روز یکشنبه فردی که مدعی بود، زمین مجتمع پیامبر اعظم دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی متعلق به اوست با حکم قضایی، آب و برق این مجتمع دانشگاهی را در حالی قطع کرد که دانشجویان مجتمع پیامبراعظم(ص) در حال گذراندن دروس ترم تابستانی بودند.
روز گذشته نیز دانشجویان این مجتمع دانشگاهی به دلیل حکم قضایی فرد یاد شده مجبور به تخلیه کلاسهای درسی خود شدند؛ البته علاوه بر تخلیه کلاسهای دانشگاه، درب اتاق رئیس این مجتمع دانشگاهی و سایر اتاقها نیز توسط افرادی که به گفته کارمندان دانشگاه به نظر میرسید، ماموران قوه قضائیه باشند، پلمپ و تمامی کارمندان به حیاط دانشکده هدایت شدند.
........
به گزارش فارس، مجتمع دانشگاهی پیامبراعظم در زمینی به مساحت ۲ هکتار و دارای مجموعه ورزشی شـامل استخر، سونا، جکوزی
و ۳ سالن سرپوشـیده است.
خبرگزاری فارس
۳/۵/۹۱
دانشگاه شهیدباهنر توانایی اسکان دانشجویان جدیدالورود در خوابگاه را ندارد
رئیس دانشگاه باهنر کرمان اعلام کرد: دانشگاه باهنر کرمان از امکانات فیزیکی و ساختاری مطلوبی به ویژه در امور رفاهی مانند خوابگاهها و سلفها برخوردار نیست از این رو
در مهرماه نمی تواند پذیرای دانشجویان جدیدالورود در خوابگاههای ملکی باشد.
دکتر نصرالله گرامی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت:
دانشگاه مجبور است که از ارایه خوابگاه به دانشجویان جدید الورود سال ۹۱ در تمام مقاطع خودداری کند.
وی با بیان اینکه خوابگاههای دانشگاه باهنر کرمان فقط ظرفیت ۳ هزار و ۵۰۰ دانشجو دارد، افزود: اتاق های خوابگاهی دانشگاه غیر استاندارد با تخت های ۴ و ۶ نفره است
از این رو امسال مقرر شد تمام دانشجویان جدید الورد به خوابگاههای خودگردان معرفی شوند.
رئیس دانشگاه باهنر کرمان اعلام کرد: تقاضای خوابگاه در استان کرمان بسیار بالا است، در این استان دانشجوی بومی معنایی ندارد و فاصله شهرها با یکدیگر زیاد است همین امر نیاز دانشجویان به خوابگاه را بیشتر می کند.
به گزارش مهر، دانشگاه باهنر کرمان در اطلاعیه ای اعلام کرد این دانشگاه به دانشجویان ورودی ۹۱ خوابگاه ارایه نخواهد کرد و دانشجویان باید از خوابگاه های خودگردان استفاده کنند.
خبرگزاری مهر
۲/۵/۹۱
جزئیات دستورالعمل جدید بازگشت انصرافیها به تحصیل/ ۶ شرط پذیرش
مجتبی بذرافشان در گفتگو با خبرنگار مهر، به اعلام جزئیات دستورالعمل جدید موافقت با درخواست متقاضیان بازگشت به تحصیل پرداخت و ادامه داد: ۶ شرط قطعی برای بازگشت این عده از دانشجویان به تحصیل با تایید محمود ملاباشی - رئیس سازمان امور دانشجویان اعلام شد.
۱.
ثبت نام فقط در کاردانی و کارشناسی
به گفته معاون امور دانشجویان داخل، تنها دانشجویان مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته حق ثبت درخواست خود را دارند.
۲.
دانشجویان دانشگاههای وزارت علوم حق ثبت نام دارند
وی ادامه داد: دانشجویانی که در دانشگاههای تابع وزارت علوم تحصیل می کردند می توانند درخواست خود را ارسال کنند.
بذرافشان درباره دانشجویان دانشگاههای تابعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد که امکان ثبت درخواست این دانشجویان وجود ندارد.
۳.
دانشجویان دانشگاههای دولتی اعم از روزانه یا شبانه نمی توانند درخواست خود را برای تحصیل در دانشگاهی که پیش از این دانشجوی آن بودند، ارائه دهند.
وی در این باره ادامه داد: درخواست این دانشجویان به دانشگاههای پیام نور، جامع علمی کاربردی، موسسات غیردولتی غیرانتفاعی و دانشگاه آزاد اسلامی ارجاع داده خواهد شد.
معاون امور دانشجویان داخل در این باره به ذکر توضیحی پرداخت و گفت: دانشجویان امکان انتخاب هر ۴ دانشگاه یاد شده را به ترتیب اولویت دارند و درباره اعلام تقاضایشان برای دانشگاه آزاد باید اعلام کرد که در صورت توافق با این دانشگاه، پذیرفته شدگان نهایی می توانند در دانشگاه آزاد نیز تحصیل کنند.
۴.
شرط معدل برای شرکت در طرح بازگشت به تحصیل
متقاضیانی که دارای معدل ۱۰ و بالاتر هستند امکان ثبت درخواستشان وجود دارد.
۵.
شرط مشروطی متقاضیان
وی همچنین تاکید کرد که مشروطی این عده از دانشجویان نباید بیش از حد معمول مندرج در آیین نامه آموزشی همچنین اخراج آموزشی و انضباطی باشند.
۶.
سال تحصیل
معاون امور دانشجویان داخل وزارت علوم، همچنین درباره سال تحصیلی این عده از دانشجویان باید سال ۱۳۵۴ به بعد باشد.
حل مشکل نظام وظیفه
این مقام مسئول در وزارت علوم خاطرنشان کرد که متقاضیان مرد نباید مشکل نظام وظیفه داشته باشند.
به گفته بذرافشان،
سامانه ثبت درخواست بازگشت به تحصیل به زودی فعال خواهد شد.
وی درباره آن عده از متقاضیانی که پیش از این درخواستشان را ثبت کرده بودند اعلام کرد که شرایط بازگشت به تحصیل این عده از متقاضیان نیز طبق دستورالعمل جدید خواهد بود و افرادی که پیش از این ثبت درخواست کرده بودند در صورتیکه شرایط اعلام شده را نداشته باشند، درخواستشان خود به خود لغو می شود.
معاون امور دانشجویان داخل وزارت علوم همچنین درباره انتخاب رشته این عده از متقاضیان اعلام کرد ک
ه امکان تغییر رشته برای این عده از دانشجویان وجود ندارد و تنها در رشته ای که پیش از این تحصیل می کردند امکان ثبت درخواست دارند.
وی در این باره توضیح داد که در صورت تمایل به تغییر رشته، پس از پذیرش در دانشگاهی که وزارت علوم برای آنان جایابی می کند، می توانند طبق شرایط و ضوابط آن دانشگاه نسبت به درخواست تغییر رشته خود اقدام کنند.
به گفته بذرافشان، در صورتیکه ظرفیت رشته مورد نظر که متقاضیان در آن تحصیل می کردند صفر شده باشد می توانند رشته مشابه آن را انتخاب کنند که در صورت موافقت با تحصیل در این رشته توسط دانشگاه امکان ادامه تحصیل فراهم خواهد شد.
خبرگزاری مهر
۲/۵/۹۱
افزایش ۱۵ درصدی حقوق اعضای هیات علمی دانشگاهها / ممنوعیت استخدام هیات علمی در ۲ دانشگاه
دکتر ایرانمنش در گفتوگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه
اعضای هیات علمی دانشگاهها تنها در یک دانشگاه میتوانند استخدام شوند و به عبارت دیگر استخدام اعضای هیات علمی در ۲ دانشگاه ممنوع است، گفت:
اعضای هیات علمی دانشگاهها برای اینکه در دانشگاههای دیگر همچون دانشگاه آزاد، پیامنور و غیره بخواهند به صورت پارهوقت تدریس کنند باید خارج از ساعت موظفی و با اجازه رییس دانشگاه این کار را انجام دهند.
وی افزود:
اعضای هیات علمی موظفند که در هفته ۴۰ ساعت در دانشگاه حضور داشته باشند و همچنین علاوه بر آن هر عضو هیات علمی بنا بر مرتبه علمی ساعاتی را موظف به تدریس در دانشگاه است.
ایرانمنش خاطر نشان کرد: هر میزان مرتبه علمی عضو هیات علمی بالاتر باشد، ساعت تدریس وی کمتر است.
خبرگزاری ایسنا
۳/۵/۹۱
طرح آمریکا برای یکپارچگی و سازماندهی چند رشته دانشگاهی
وزارت آموزش آمریکا با طرح کاخ سفید مبنی بر سازماندهی معلمان و اساتید چند رشته دانشگاهی و افزایش حقوق ۲۰ هزار دلاری این دسته از اساتید موافقت کرد.
به گزارش سرویس دانشگاهی «ایسنا» و به نقل از هافینگتون پست
، اهمیت رشتههای «علوم، فناوری، مهندسی و ریاضی» دولت اوباما را وادار به توجه بیشتر به این شاخههای درسی و دانشگاهی کرد.
در این طرح معلمان و اساتید این رشتهها در ایالات مختلف شناسایی و زیر نظر وزارت آموزش این کشور بدنه عالی واحدی را تشکیل خواهند داد.
آرنه دونشن دبیر کل آموزشی آمریکا با استقبال از این طرح خاطر نشان کرد: ایجاد این بدنه عالی واحد و کار پایهای و توجه به معلمان و اساتید باعث خواهد شد بدنه علمی آمریکا در رشتههای (علوم، فناوری، مهندسی و ریاضی) در سطح دانشگاه و تحصیلات تکمیلی بیش از پیش جامع و کامل شود.
خبرگزاری ایسنا
۳/۵/۹۱