اما در مورد موسسه ها،من با مهستان آشنایی رو ندارم.
اما میدونم که پارسه تو یه سری درسا ضعیفه،توی یه سری متوسطه و توی یه سری دیگه از درسا عالیه و نظیر نداره!
مثلا پارسه توی بخش طراحی الگوریتم وساختمان داده بسیار بسیار قوی هستش!چه از لحاظ کتابش و چه از لحاظ طرای سوالاش!
و یه نکته ظریف دیگه اینه که شاید معتقد باشن که پارسه سوالاش غیر استاندارد هستش!!یه سوال از شما به نظر تون سوالای کنکور واقعی استانداردن!
یه نکته مهم دیگه اینه که پارسه معمولا همیشه سعی میکنه که تستایی که تو آزموناش میاره،تستهایی با رویکردی جدید باشه!!،یعنی معمولا نمیاد عددای تستای کنکورای قبلیو تغییر بده و اسمش بزاره طراحی تست! در صورتی که شنیدم بعضی از موسسه های دیگه اینکارو میکنن!
اما در مورد بودجه بندی و تقسیم درساش منم موافقم با این که توی بعضی درسا توی بعضی آزمونا یکدفعه حجم زیادی باید خوند و توی بعضی آزمون بعضی از این درسا فقط یع مطلب ساده رو باید خوند!
اما من در کل از پارسه راضی بودم بخاطر همین اجبار استفاده از برنامه ریز
H
(۲۱ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ق.ظ)maryam_ak نوشته شده توسط: (21 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ق.ظ)alirrrrrr نوشته شده توسط: دو تا آزمون نهایی پارسه به تنهایی پارسال ۳۴۰ بود!!! در حالی که ۸ تاش با کتاب ۴۹۳ بود!!!
حالا خودت ببین میارزه!
من حتی اگه از لحاظ قیمتی هم میارزید،به هیچ وجه توصیه چنین کاری رو بهت نمیکردم
این که فقط دو تا جامعا هارو شرکت کنم توصیه نمی کنین؟ یا اینکه پارسه و مهستانو با هم شرکت کنم؟
اینکه بخاین ترکیبی کار کنین من به هیچ وجه توصیه نمیکنم!
اما از طرفی هم ثبت نام تو پارسه رو بهت توصیه میکنم به خاطر طراحای مشهور سوالاش و نیمی از کتابای خوبش