(۲۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۲ ق.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: (27 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: درمورد unique_as14 مطمئنم که قبوله ولی درمورد من خیلی اطمینانی وجود نداره ظرفیتهای امسالو که دیدین
ولی واقعا امیدوارم هرسه قبول شیم .... هرچی خدا بخواد...
انشاا.. هر جا که دوست دارید همون جا قبول بشید / ولی اگه بیاید اصفهان خیلی خوب میشه / چون من همه استاداشو میشناسم و باهاشون کلاس داشتم / حتی ۲ تا استاداش که ترم دیگه باهاش کلاس داریم الان استاد راهنمام (دکتر موحدی نیا که ترم بعدی باهاش ریاضی مهندسی پیشرفته داریم و دو ترم دیگه باهاش شبکه پیشرفته) و استاد مشاورم (دکتر نیک مهر که ترم دیگه پردازنده حسابی باهاش داریم و دو ترم دیگه فک کنم معماری کامپیوتر پیشرفته) هستند / چطوره؟
چقدر عالی شما همه رو میشناسین
حتی استاد راهنماتونم انتخاب کردین ...خوش به حالتون..
منکه اگه بیام باید اول با محیط دانشگاه و خوابگاه آشنا بشم بعدش برم سراغ اساتید ... اینجاست که یه دوست خوب و آگاه مثل شما خیلی مفیده...
راستش دیگه طاقت ندارم تا شهریور هر روز کارم شده بیام تو مانشت کلی برنامه داشتم مثلا قوی کردن زبانم و کامل کردن vhdl وc++ اما اصلا حوصله هیچ کاری ندارم داره ماه رمضان هم میاد که با این روزای طولانی تمام انرژی آدم گرفته میشه ... خداکنه هرچه زودتر این یک ماه هم بگذره وجود دوستایی مثل شما به آدم انرژی میده ممنونم