(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ق.ظ)a i نوشته شده توسط: (07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ق.ظ)zahraa نوشته شده توسط: (07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ق.ظ)fa_te64 نوشته شده توسط: بچه ها طرفیت هوش کم نشده امسال؟ به نظرتون با ۴۲۸ هوش کجا قبول میشم؟ منتظر جوابتونم
من پارسال هوش ۵۰۰بودم.تو تکمیل ظرفیت که بعدا اعلام شد روزانه ساری قبول شدم.شبانه یزد و اهواز و تبریز هم قبول شده بودم
میشه تو شبانه قبول شیم ولی نریم و تو تکمیل ظرفیت دوباره انتخاب رشته کنیم ؟
نمیدونم!
احتمالا میشه! توتکمیل ظرفیت که خودمون انتخاب نمیکنیم.نتایجی که برامون ثبت شده از اون رشته به بعد را اعلام میکنند که قبول شدید یانه
مثلا فلان رشته که انتخاب بیستم بوده را قبول شدید و تو تکمیل ظرفیت از انتخاب ۲۱ام به بعد را بهتون اعلام میکنند که قبول میشدید یانه!واگر قبول شدید میتونید برید ثبت نام (البته اون دانشگاه که بعدا بهتون گفتند قبول میشدید باید بپذیره!بعضی دانشگاهها تو تکمیل ظرفیت دیگه دانشجو را نمیپذیرن!حتی اگه سنجش تو تکمیل ظرفیت قبولتون کرده باشه!)
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ق.ظ)montazer313 نوشته شده توسط: (07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ)montazer313 نوشته شده توسط: سلام دوستان
با ۳۲۳ آی تی
و ۴۵۴ شبکه
میشه جایی قبول شد؟ روزانه یا شبانه
ممنون
دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه ؟ خیلی ممنون میشم بگید با این رتبه چکار میشه کرد ؟
آی تی و شبکه زیاد اطلاع ندارم .ولی تا جایی که میدونم احتمالا آی تی قبول میشید.دوستم پارسال با۳۰۰ تجارت الکترونیک روزانه قم قبول شد