(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۱۶ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: نقل قول: در مورد لینک "ارسالهای من" این لینک یه مشکلی داره و اون هم اینه که هرموضوعی که ما تابحال در اون ارسالی داشته ایم(فرقی نمیکنه چه تاریخی باشه،حتی خیلی قدیمی) و جدیدا به روز شده باشه را براساس آخرین ارسال به ترتیب نزولی ، مرتب میکنه.ولی به نظرم زیاد مورد استفاده نخواهد بود ، اگر کاربرا بتونندآخرین ارسالهای خودشون رو ببینند مفید تره ، که البته لینکش در پروفایلشون هست ولی خب یکم راهش طولانیه بهتره لینکش بیاد بالای صفحه و به جای"ارسالهای من"قرار بگیره
یا اینکه "ارسالهای من" فقط شامل تاپیکهای پرسش و پاسخ درسی بشه.چون همیشه تاپیکهایی مثل مشاعره و هرچه میخواهد... در این لیست هستند
فلسفه ارسالهای من پیگیری پاسخهای دیگران به سوالات و ارسالهای شماست. ولی به هر حال تاپیکهایی که ایجاد کردین هم براتون نمایش میده. کاربرد شما خیلی کاربرد محدودی هست.
فلسفه اش رو همون موقع که ایجاد شد میدونستم چون پیگیر تغییرات سایت بودم.
نه کاربرد من هم محدود نبوده و در همین زمینه که گفتید بوده.
البته الان که استفاده نمیکنم چون کاری با درس ندارم! ولی اون موقع(دی و بهمن) هم که میخواستم استفاده کنم چند بار امتحان کردم و زیاد کاربردی نبود.من هم همش میرفتم تو پروفایلم و کلیک میکردم روی لینک ارسالهام.اینی که گفتم تجربه خودم بود