۰
subtitle
ارسال: #۱

آزاد ۸۵ سوالات ۵۲ و ۵۳ و ۵۶
سلام دوستان
لطفا درباره حل این سه تا سوال به من کمک کنین
اینها سوالات ۵۲و۵۳و۵۶ از سوالات ارشد آزاد ۸۵ هستن
که عکس سوالات رو آپلود کردم
ممنون.
لطفا درباره حل این سه تا سوال به من کمک کنین
اینها سوالات ۵۲و۵۳و۵۶ از سوالات ارشد آزاد ۸۵ هستن
که عکس سوالات رو آپلود کردم
ممنون.
۰
ارسال: #۲

RE: کمک برای حل سوالات ۵۲ و ۵۳ و ۵۶ آزاد ۸۵
سوال ۵۲ را با دیدن خط اول حرکتها میتونید سریع جواب پیدا کنید
از حالت q0 فقط با دیدن یک a میتونه به حالت q2 که پایانی بره
پس گزینه ای جواب که فقط یک a را تولید کنه
که فقط گزینه ۳ این شرط رعایت میکنه
سوال ۵۶ گزینه ۱و ۳ دقیقا جزو خواص عبارت منظم که در فصل ۲ کتاب پوران این خواص گفته شده پس گزینه صحیح همه موارد
از حالت q0 فقط با دیدن یک a میتونه به حالت q2 که پایانی بره
پس گزینه ای جواب که فقط یک a را تولید کنه
که فقط گزینه ۳ این شرط رعایت میکنه
سوال ۵۶ گزینه ۱و ۳ دقیقا جزو خواص عبارت منظم که در فصل ۲ کتاب پوران این خواص گفته شده پس گزینه صحیح همه موارد
۰
ارسال: #۳

کمک برای حل سوالات ۵۲ و ۵۳ و ۵۶ آزاد ۸۵
در مورد سوال ۵۲ داریم :
اگر از حالت q0 شروع کنیم همانطور که دوستمون هم گفتن فقط در یک حالت یعنی گزینه ۳ میتوان با عبارت a میتوان به q2 رسید.
در مورد گزینه۱ میتوان با عبارت b اشتباه آن را ثابت کرد چون برای (q0,b,z) تعریفی نداریم .
در مورد گزینه ۲ هم ماشین عبارت a را می پذیرد که در این زبان اصلا عبارت a نداریم .
در مورد گزینه ۴ با عبارت aa داریم ابتدا با (q0,a,z) به q1 میرسیم و a در پشته اما برای (q1,a,b) باید b در پشته باشد تا به q2 برسیم
در مورد سوال۵۳ :
این تمرین حل شده کتاب لینز __تمرین ۱۳ بخش الف فصل ۴ __ هستش که خودش آخر کتاب جواب داده می نویسم .
جواب لینز : هر رشته که دو نماد مساوی یکسان داشته باشددر این زبان است .یک عبارت منظم برای L عبارت است از :
[tex](a b)(a b)^{*}(aa bb)(a b)(a b)^{*}[/tex]
در مورد سوال ۵۶ داریم : ( از کتاب سودکمپ )
لذا مقایسه کنید هر سه گزینه درست است .
اگر از حالت q0 شروع کنیم همانطور که دوستمون هم گفتن فقط در یک حالت یعنی گزینه ۳ میتوان با عبارت a میتوان به q2 رسید.
در مورد گزینه۱ میتوان با عبارت b اشتباه آن را ثابت کرد چون برای (q0,b,z) تعریفی نداریم .
در مورد گزینه ۲ هم ماشین عبارت a را می پذیرد که در این زبان اصلا عبارت a نداریم .
در مورد گزینه ۴ با عبارت aa داریم ابتدا با (q0,a,z) به q1 میرسیم و a در پشته اما برای (q1,a,b) باید b در پشته باشد تا به q2 برسیم
در مورد سوال۵۳ :
این تمرین حل شده کتاب لینز __تمرین ۱۳ بخش الف فصل ۴ __ هستش که خودش آخر کتاب جواب داده می نویسم .
جواب لینز : هر رشته که دو نماد مساوی یکسان داشته باشددر این زبان است .یک عبارت منظم برای L عبارت است از :
[tex](a b)(a b)^{*}(aa bb)(a b)(a b)^{*}[/tex]
در مورد سوال ۵۶ داریم : ( از کتاب سودکمپ )
[tex](u \cup v )^{*}=(u^{*}\cup v)^{*}=u^{*}(u \cup v )^{*}=(u\cup vu^{*})^{*}=(u^{*}v^{*})^{*}=u^{*}(vu^{*})^{*}=(u^{*}v)^{*}u^{*}[/tex]
لذا مقایسه کنید هر سه گزینه درست است .
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close