زمان کنونی: ۰۶ دى ۱۴۰۳, ۰۷:۰۹ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

تحلیل سوال ۸۶ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱

ارسال:

farahnaz پرسیده:

تحلیل سوال ۸۶ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱

ساختار deap حاصل از اعداد زیر که به ترتیب از چپ به راست وارد می شوند چیست ؟
۵,۱,۷,۲,۳,۸,۱۰

من خودم گزینه یک را صحیح زدم .
[تصویر:  attachment.php?aid=2931]

کلید گزینه یک صحیح زده .Smile

فایل‌(های) پیوست شده

نقل قول این ارسال در یک پاسخ

۰
ارسال:

somayeh kashefi پاسخ داده:

تحلیل سوالات ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱

به نظر من deapیک درخت دودویی کامل هست که از فرزندان راست کوچکتر و از فرزندان چپش بزرگتر :با این تعریف من فک میکنم گزینه ۴درست بود که ریشه حساب نمیشد

۰
ارسال:

farahnaz پاسخ داده:

deap یه درخت دودویی است که یک طرف چپش minheap و طرف راستش maxheap و گره ریشه تهی میباشد
من خودم گزینه یک و در آوردم ولی باز هم شک دارم و به نظرم این سوال مشکل داره چون تو تناظر سمت چپ و راست مشکل داره فکر میکنم اصلا نشه با این اعداد deap ساخت . اگه دوستان کسی حلش کرده ممنون میشم نظرشو بگه .

۰
ارسال:

hkarimi پاسخ داده:

سلام.
deap درخت دودویی کامله که نود ریشه nullه و زیر درخت سمت زیر درخت سمت چپ min heap و زیر درخت سمت راست max heap هس.
ساختارش طوریه که هر نود در زیر درخت سمت چپ باید "کوچکتر یا مساوی" نود متناظرش در زیر درخت سمت راست باشه.
اگه نودی که در زیر درخت سمت چپ بود ، متناظری در زیر درخت سمت راست نداشت، اون وقت همون نوده که توی زیر درخت سمت چپه باید با پدر اون نوده که جاش خالیه (توی زیر درخت راست) مقایسه بشه.
حالا اگه نودمون تو زیر درخت سمت چپ کوچکتر یا مساوی نود متناظرش در زیر درخت سمت راست نبود جای این دوتا نود رو با هم عوض میکنیم و براشون heapify رو صدا میزنیم.
من علوم کامپیوتری نیستم ولی "فکر میکنم" جوابش به صورتیه که توی عکس ضمیمه کردم.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

۰
ارسال:

farahnaz پاسخ داده:

RE: تحلیل سوالات ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱

دوستان من میخواستم عکس گزینه هارا بزارم نتونستم آپلود کنم اگه کسی داره ممنونم میشم بزاره Sad

ممنون از دوستان عزیز واسه توضیح خوبتان به نظر شما واسه این سوال گزینه صحیحی وجود داره با این تعریف ها Tongue
(۰۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۱۸ ب.ظ)hkarimi نوشته شده توسط:  سلام.
deap درخت دودویی کامله که نود ریشه nullه و زیر درخت سمت زیر درخت شمت چپ min heap و زیر درخت سمت راست max heap هس.
ساختارش طوریه که هر نود در زیر درخت سمت چپ باید "کوچکتر یا مساوی" نود متناظرش در زیر درخت سمت راست باشه.
اگه نودی که در زیر درخت سمت چپ بود ، متناظری در زیر درخت سمت راست نداشت، اون وقت همون نوده که توی زیر درخت سمت چپه باید با پدر اون نوده که جاش خالیه (توی زیر درخت راست) مقایسه بشه.
حالا اگه نودمون تو زیر درخت سمت چپ کوچکتر یا مساوی نود متناظرش در زیر درخت سمت راست نبود جای این دوتا نود رو با هم عوض میکنیم و براشون heapify رو صدا میزنیم.
من علوم کامپیوتری نیستم ولی "فکر میکنم" جوابش به صورتیه که توی عکس ضمیمه کردم.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

درسته من هم همینو در میاوردم ممنون لطف کردید Smile

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  جزوه برای درس نظریه علوم کامپیوتر matias ۱۳ ۱۵,۳۱۹ ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ ۰۸:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shabankhah
  گرایش های علوم کامپیوتر alisaaa ۴ ۴,۳۸۱ ۱۳ آذر ۱۴۰۲ ۰۴:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: hashemhamidi
  علوم کامپیوتر شریف یا نرم افزار تهران؟ ۴L1R3Z4 ۴۴ ۳۳,۲۵۷ ۰۶ شهریور ۱۴۰۲ ۰۸:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: moeinbahari
  استخدام کارشناس تحلیل داده zeinab_IT ۰ ۱,۳۰۲ ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ ۱۲:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: zeinab_IT
  رتبه ۵۴ علوم کامپیوتر و ۷۶ ریاضی ارشد ۱۴۰۰ Computer92 ۰ ۲,۳۷۶ ۰۸ شهریور ۱۴۰۰ ۰۹:۴۶ ب.ظ
آخرین ارسال: Computer92
  بهترین گرایش برای موقعیت شغلی تحلیل سیستم shahabkarimi00 ۳ ۶,۱۲۲ ۰۹ آذر ۱۳۹۹ ۰۳:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: mohammadasadi1
  خواص محیط برای عامل سیستم تحلیل تصاویر پزشکی Ali1991khe ۶ ۶,۱۴۵ ۰۴ مهر ۱۳۹۹ ۰۸:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: Ali1991khe
  ساختمان داده و پایگاه داده پارسه امیدوار ۴ ۴,۶۰۲ ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ ۰۸:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  سوال ۸ دکتری علوم کامپیوتر سال ۹۴ ss311 ۲ ۳,۵۲۴ ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۲:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: ss311
  سوال ۱۴ علوم کامپیوتر ۹۶ ss311 ۴ ۳,۸۶۷ ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۲:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: ss311

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close