۰
subtitle
ارسال: #۱

منظور از Deadline چیه؟
در تست دوم فصل دوم حقیقت ص۷۳ گزینه ۴ گفته Deadline
منظورش چیه و اصلا منظور از Deadline چیه؟
منظورش چیه و اصلا منظور از Deadline چیه؟
۲
ارسال: #۲

منظور از Deadline چیه؟
۲
ارسال: #۳

منظور از Deadline چیه؟
معمولا deadline یا ضرب العجل واسه کارهای hard realtime (بی درنگ سخت)تعریف می شه و در صورتی که این مهلت رعایت نشه یه فاجعه رخ میده مثل مثال موشک که اقای موج زدند (مطلبی که گفتم کلی بود زیاد به این درس خاص مربوط نمی شد)
حالا یه مطلب نامربوط به این سوال (شاید بعدا به دردتون بخوره )در مورد کارهای soft real time این ضرب العجل رو به این صورت نداریم ویه utility function داریم یعنی در صورت عدم رعایت مهلت زمانی فاجعه ای رخ نمیده ولی از کیفیت کار طبق این تابع که یه تابع نزولیه کاسته می شه مثالش سرچ هست اگه در یه زمان مشخص پس از درخواست جواب برگردونده نشه اتفاق بدی نمی افته ولی سطح رضایت مشتری کاسته می شه .
ببخشید مطلب نامربوط به سوال گفتم.
حالا یه مطلب نامربوط به این سوال (شاید بعدا به دردتون بخوره )در مورد کارهای soft real time این ضرب العجل رو به این صورت نداریم ویه utility function داریم یعنی در صورت عدم رعایت مهلت زمانی فاجعه ای رخ نمیده ولی از کیفیت کار طبق این تابع که یه تابع نزولیه کاسته می شه مثالش سرچ هست اگه در یه زمان مشخص پس از درخواست جواب برگردونده نشه اتفاق بدی نمی افته ولی سطح رضایت مشتری کاسته می شه .
ببخشید مطلب نامربوط به سوال گفتم.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close