۰
subtitle
ارسال: #۱

گراف مسطح
گراف زیر چطوری مسطحه؟
۰
ارسال: #۲

RE: گراف مسطح
۰
ارسال: #۳

گراف مسطح
برای گراف مسطح همون فرمولی که بقیه هم اشاره کردند درسته e>=3v-6
شکل رسم یالها رو هم کشیدم،شاید با اسم گذاری راسها روش حل واضحتر باشه.من هم از روی گسسته یوسفی میخونم
شکل رسم یالها رو هم کشیدم،شاید با اسم گذاری راسها روش حل واضحتر باشه.من هم از روی گسسته یوسفی میخونم
۰
ارسال: #۴

گراف مسطح
یه نکته داریم که هر موقع e>3v-6 باشه گرافمون مسطح نیست ولی تو این مورد داریم:
e=10
v=6
پس می بینیم که گرافمون مسطحه.
e=10
v=6
۰
ارسال: #۵

گراف مسطح
اما تو پوران واسه
گلم کلا از رو چی میخونی گسسته رو؟
(۰۷ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۱ ب.ظ)deledivouneh نوشته شده توسط: یه نکته داریم که هر موقع e>3v-6 باشه گرافمون مسطح نیست ولی تو این مورد داریم:اما تو پوران واسه گراف پترسن از این نکته استفاده کرده و به عکسش رسیده و گفته نتیجه ای نمی تونیم بگیریم.یعنی گویا عکس نکته صحیح نیس؟؟؟؟؟
e=10
v=6
(۰۷ آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۳ ق.ظ)homa نوشته شده توسط: خط قرمزها یک گراف مسطح رو نشون میده که از گراف اول بدست میاد....من هر کاری کردم نتونستم بهش برسم.!!نکته خاصی نداره فهمیدن رسم شکل به صورت مسطح؟مثلا نم تونیم بگیم نقاط تقاطع باید به حداقلش برسه؟
ببخشید که خط هاش نا مرتبه
ارسال: #۶

RE: گراف مسطح
نقل قول: من هر کاری کردم نتونستم بهش برسم.!!نکته خاصی نداره فهمیدن رسم شکل به صورت مسطح؟مثلا نم تونیم بگیم نقاط تقاطع باید به حداقلش برسه؟
تعداد نقاط تقاطع باید صفر بشه نه اینکه به حداقل برسه این تعریف گراف مسطحه...یعنی هیچ یالی با هم نقطهی تقاطع نداشته باشن
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close