۰
subtitle
ارسال: #۱
مدارات آسنکرون
دوستان کسی میتونه در مورد رقابت Race فصل هشتم کتاب پوران توضیح بده من هر چی تلاش میکنم این قسمت رو متوجه نمیشم خیلی ممنون
(۱۵ فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۲۱ ب.ظ)hichsoft نوشته شده توسط: دوستان کسی میتونه در مورد رقابت Race فصل هشتم کتاب پوران توضیح بده من هر چی تلاش میکنم این قسمت رو متوجه نمیشم خیلی ممنوندوست عزیز سوالتون رو باید واضح تر بپرسید ولی من با فرض اینکه مثال اول رو متوجه نشدید توضیح میدم :
(۱۵ فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۲۱ ب.ظ)hichsoft نوشته شده توسط: دوستان کسی میتونه در مورد رقابت Race فصل هشتم کتاب پوران توضیح بده من هر چی تلاش میکنم این قسمت رو متوجه نمیشم خیلی ممنونسلام دوستان اگه کسی از بچه ها کتاب دکتر اجلالی رو داره یه اطلاع رسانی کنه
(۱۵ فروردین ۱۳۹۶ ۰۵:۰۳ ب.ظ)signal_micro نوشته شده توسط:همچین فصلی وجود نداره ، اون فصل پوران بیشتر حجم دهنده اس(15 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۲۱ ب.ظ)hichsoft نوشته شده توسط: دوستان کسی میتونه در مورد رقابت Race فصل هشتم کتاب پوران توضیح بده من هر چی تلاش میکنم این قسمت رو متوجه نمیشم خیلی ممنونسلام دوستان اگه کسی از بچه ها کتاب دکتر اجلالی رو داره یه اطلاع رسانی کنه
فکر کنم این فصل کتاب یوسفی(مدارهای آسنکرون)حذفه! وقتتونو نگیرید(البته اگه حذف شده باشه) اگه توی کتاب اجلالی این مباحث نباشه یعنی نمیاد این روزهای آخر گمراه نشیم
(۱۵ فروردین ۱۳۹۶ ۱۰:۰۳ ب.ظ)arash691 نوشته شده توسط:مرسی(15 فروردین ۱۳۹۶ ۰۵:۰۳ ب.ظ)signal_micro نوشته شده توسط:همچین فصلی وجود نداره ، اون فصل پوران بیشتر حجم دهنده اس(15 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۲۱ ب.ظ)hichsoft نوشته شده توسط: دوستان کسی میتونه در مورد رقابت Race فصل هشتم کتاب پوران توضیح بده من هر چی تلاش میکنم این قسمت رو متوجه نمیشم خیلی ممنونسلام دوستان اگه کسی از بچه ها کتاب دکتر اجلالی رو داره یه اطلاع رسانی کنه
فکر کنم این فصل کتاب یوسفی(مدارهای آسنکرون)حذفه! وقتتونو نگیرید(البته اگه حذف شده باشه) اگه توی کتاب اجلالی این مباحث نباشه یعنی نمیاد این روزهای آخر گمراه نشیم