زمان کنونی: ۰۹ فروردین ۱۴۰۴, ۰۷:۵۴ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

انتخاب گرایش ارشد برای فعالیت در مبحث رایانش ابری

ارسال:

abolfazl_d_sh پرسیده:

انتخاب گرایش ارشد برای فعالیت در مبحث رایانش ابری

سلام

من قصد دارم در دوره ارشد در مبحث رایانش ابری فعالیت داشته باشم ولی الان سردرگم شدم که چه گرایشی رو برم. منظورم اینه که کدوم گرایش با این مبحث مرتبط تر هست. برنامه درسی رو که نگاه میکردم با توجه به دروسی که در گرایش نرم افزار ارائه میشه احساس کردم گرایش نرم افزار بیشتر توی این مبحث کاربرد داره.

ممنون میشم راهنماییم کنید.
نقل قول این ارسال در یک پاسخ

۰
ارسال:

rzeini پاسخ داده:

RE: انتخاب گرایش ارشد برای فعالیت در مبحث رایانش ابری

(۲۶ بهمن ۱۳۹۵ ۱۰:۲۲ ب.ظ)abolfazl_d_sh نوشته شده توسط:  سلام

من قصد دارم در دوره ارشد در مبحث رایانش ابری فعالیت داشته باشم ولی الان سردرگم شدم که چه گرایشی رو برم. منظورم اینه که کدوم گرایش با این مبحث مرتبط تر هست. برنامه درسی رو که نگاه میکردم با توجه به دروسی که در گرایش نرم افزار ارائه میشه احساس کردم گرایش نرم افزار بیشتر توی این مبحث کاربرد داره.

ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام.انتخاب خود شما صحیح است.بله نرم افزار رانش ابری رو پوشش میده.
نقل قول این ارسال در یک پاسخ

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مبحث جستجوهای محلی Elham_tm ۷ ۴,۷۴۳ ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ ۰۵:۴۳ ب.ظ
آخرین ارسال: KB2000
  بین پردازش تصویر و داده کاوی موندم کدوم یکی رو برای پایان نامه انتخاب کنم؟ raheleh1393 ۵ ۸,۸۶۷ ۰۱ دى ۱۴۰۰ ۰۲:۴۸ ب.ظ
آخرین ارسال: golkhorami
  بهترین گرایش برای موقعیت شغلی تحلیل سیستم shahabkarimi00 ۳ ۶,۳۱۸ ۰۹ آذر ۱۳۹۹ ۰۳:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: mohammadasadi1
  بهترین گرایش ها برای اپلای در مقطع دکتری rezamim2020 ۰ ۲,۸۵۵ ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ ۰۴:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: rezamim2020
  انتخاب رشته آزمون ارشد ۹۹ mr_milad12 ۱ ۲,۸۸۸ ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ ۱۱:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: .:tarannom:.
  امکان تحصیل مجدد در گرایش دیگر در مقطع کارشناسی ارشد؟؟؟؟؟؟ minafunda ۳ ۶,۲۸۰ ۱۳ مهر ۱۳۹۸ ۰۲:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: saharfarhang
  استالینگز یا سیلبر؟برای گرایش نرم افزار؟ ریحان ۱۲ ۹,۵۵۷ ۰۷ مهر ۱۳۹۸ ۱۲:۱۸ ق.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  راهنمایی انتخاب واحد ترم اول، ارشد نرم، مباحث بیگ دیتا و دیتابیس arian_61 ۱ ۲,۹۲۸ ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ ۱۰:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: arian_61
Exclamation کمک برای انتخاب موضوع سمینار و پایان نامه ارشد شبکه های کامپیوتری engeneer_19 ۱۷ ۳۸,۲۴۳ ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ ۰۲:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: bahman.shoghi
  درخواست کمک برای انتخاب شغل user123 ۱۸ ۱۲,۷۸۳ ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: attarud

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close