۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال هرس آلفا بتا آیتی ۹۵
بچه ها O چطوری هرس میشه ؟
۱
ارسال: #۲

RE: سوال هرس آلفا بتا آیتی ۹۵
(۱۸ دى ۱۳۹۵ ۰۹:۳۸ ب.ظ)Mohtava نوشته شده توسط: بچه ها O چطوری هرس میشه ؟
سلام
چون شما انگار فقط گیر O بودین من فقط همون O رو توضیح میدم اگه بقیه گره ها رو هم نیاز داشتین بگین تا توضیح بدم
گره اول B هست رو بررسی میکنیم و میایم گره F که میبینیم ۱۵ هست و میگیم آیا G هرس میشه؟ میگیم خیر چون ممکنه ۱۴ یا ۱۳ یا ۱۲ یا ۱۱ پیدا بشه که هم از ۱۵ کوچیکتر باشه و هم از ۱۰ بزرگتر
پس G حذف نمیشه و میریم پایین میرسیم به J که ۱ هست میگیم آیا K هرس میشه؟ میگیم خیر چون ممکنه K مقدارش ۱۱ یا ۱۲ یا ۱۳ یا ۱۴ باشه که هم از J بزگتر باشه و هم از ۱۵ کوچیکتر باشه که برسه به ریشه
پس K رو هم حذف نمیکنیم و میریم سراغ N که مقدارش ۵ هست میگیم آیا O حذف میشه؟ میگیم بله چون اگه از ۵ بزرگتر باشه که به عنوان مقدار K انتخاب نمیشه چون K مینیمم رو میخواد و اگه کوچیکتر از ۵ هم باشه که از مقدار B که ۱۰ هست کوچیکتره و به عنوان مقدار A انتخاب نمیشه
پس حذف میشه گره O
ارسال: #۳

(۱۸ دى ۱۳۹۵ ۱۰:۵۱ ب.ظ)delete4all نوشته شده توسط:من حساب کردم جواب میشه گزینه ۲ درسته ؟(18 دى ۱۳۹۵ ۰۹:۳۸ ب.ظ)Mohtava نوشته شده توسط: بچه ها O چطوری هرس میشه ؟
سلام
چون شما انگار فقط گیر O بودین من فقط همون O رو توضیح میدم اگه بقیه گره ها رو هم نیاز داشتین بگین تا توضیح بدم
گره اول B هست رو بررسی میکنیم و میایم گره F که میبینیم ۱۵ هست و میگیم آیا G هرس میشه؟ میگیم خیر چون ممکنه ۱۴ یا ۱۳ یا ۱۲ یا ۱۱ پیدا بشه که هم از ۱۵ کوچیکتر باشه و هم از ۱۰ بزرگتر
پس G حذف نمیشه و میریم پایین میرسیم به J که ۱ هست میگیم آیا K هرس میشه؟ میگیم خیر چون ممکنه K مقدارش ۱۱ یا ۱۲ یا ۱۳ یا ۱۴ باشه که هم از J بزگتر باشه و هم از ۱۵ کوچیکتر باشه که برسه به ریشه
پس K رو هم حذف نمیکنیم و میریم سراغ N که مقدارش ۵ هست میگیم آیا O حذف میشه؟ میگیم بله چون اگه از ۵ بزرگتر باشه که به عنوان مقدار K انتخاب نمیشه چون K مینیمم رو میخواد و اگه کوچیکتر از ۵ هم باشه که از مقدار B که ۱۰ هست کوچیکتره و به عنوان مقدار A انتخاب نمیشه
پس حذف میشه گره O
ارسال: #۴

نقل قول: من حساب کردم جواب میشه گزینه ۲ درسته ؟
سلام
خیر گزینه ۴ میشه
اگه گره E قبل از گره D بود اون موقع میشد گزینه ۲
ارسال: #۵

(۱۸ دى ۱۳۹۵ ۱۰:۵۱ ب.ظ)delete4all نوشته شده توسط:ممنون به خاطر وقتی که گذاشتی .(18 دى ۱۳۹۵ ۰۹:۳۸ ب.ظ)Mohtava نوشته شده توسط: بچه ها O چطوری هرس میشه ؟
سلام
پس حذف میشه گره O
با ارزوی موفقیت
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close