۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال از الگوریتم RR(1)
زمان ورود---زمان پردازش
۰--------------------۳ p1
۱--------------------۵ p2
۳--------------------۲ p3
۹--------------------۲ p4
حل کتاب: p1-p2-p1-p2-p3-p1-p2-p3-p2-p4-p2-p4
درست حل کرده؟
۰--------------------۳ p1
۱--------------------۵ p2
۳--------------------۲ p3
۹--------------------۲ p4
حل کتاب: p1-p2-p1-p2-p3-p1-p2-p3-p2-p4-p2-p4
درست حل کرده؟
۱
ارسال: #۳

RE: سوال از الگوریتم RR(1)
(۰۴ شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۵۹ ق.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط:خب لابد دقت به خرج نمیدید چون برای کوانتوم ۱ هم ظاهراً اشتباه حل کرده بودید.(03 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۰۷ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط: بله درست حل کردهکوانتوم=۲
ورود---اجرا
۰------۹ A
۸------۳ B
۷------۱ C
۳------۶ D
جواب کتاب: A-A-D-D-D-C-B-B-A-A-A
با این روشی که شما نوشتید نوشتم ولی جواب دیگری بدست آوردم.
ارسال: #۴

(۰۴ شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۵۹ ق.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط:اگه زمان ورود و اجرا رو صحیح نوشته باشید،پس جواب کتابتون کاملا اشتباهه.(03 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۰۷ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط: بله درست حل کردهکوانتوم=۲
ورود---اجرا
۰------۹ A
۸------۳ B
۷------۱ C
۳------۶ D
جواب کتاب: A-A-D-D-D-C-B-B-A-A-A
با این روشی که شما نوشتید نوشتم ولی جواب دیگری بدست آوردم.
بدون حل هم میشه اشتباه بودن جواب رو متوجه شد،چرا که اومده ۳ بار فرآیند D رو اجرا کرده(در کل ۶ واحد) یعنی D رو به اتمام رسونده و فرآیند A(به اندازه ۵ واحد باقیمانده) که در صف منتظر بوده رو تا انتها در صف نگه داشته و بعد به اندازه ۵ واحد اونو اجرا کرده!!خب اینطور اصلا از الگوریتم RR استفاده نشده که.
اگه از RR استفاده میشد،باید بعد از اینکه ۲ واحد از فرآیند D اجرا شد(یعنی در زمان ۶)،به سراغ فرآیند دیگر موجود در صف،یعنی A(که تا اون موقع ۵ واحدش مونده) بره و A رو اجرا کنه.در اینجا ما نقض این توضیح رو میبینیم.
جواب کامل: A-A-D-A-D-C-B-A-D-B-A
جواب قدم به قدم:
ارسال: #۵

(۰۵ شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۴۰ ق.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: مرسی از زحمتتونخواهش میکنم.
کتابم مدرسان شریفه .RR رو دیگه متوجه شدم ولی تازه کلی سوال در مورد SRT و SJF واسم پیش اومده ، مثل اینکه باید کتابم رو عوض کنم
دمتون گرم
کتاب سیستمعامل مدرسانی که دارید، به احتمال زیاد نویسندش مهندس صالح راهپیما نیست.(قبلا نویسندهی کتاب مدرسان،یکی دیگه بوده).
چون کتاب سیستم عامل ایشون خودمم دارمش و خیلی کتاب خوبیه.
۱
ارسال: #۶

سلام.همونطور که آقای مدیر Behnam گفتند،درست حل شده.
اینم توضیح من واسه حل این سوال ،بصورت قدم به قدم:
* در هر مرحله صف حلقوی مورد استفاده در الگوریتم RR کشیده شده.و فرآیندی که اجرا خواهد شد رو با رنگ سبز مشخص کردم و بقیه فرآیندهای داخل صف،قرمز رنگ هستند.
و همچنین زمان اجرای باقیمانده هر فرآیند در کنار اسم اون فرآیند در صف حلقوی نوشته شده.
* زمان ورود هر کدام از فرآیندها با رنگ زرد مشخص شده.
* در هر مرحله نمودار گانت کشیده شده.
اینم توضیح من واسه حل این سوال ،بصورت قدم به قدم:
* در هر مرحله صف حلقوی مورد استفاده در الگوریتم RR کشیده شده.و فرآیندی که اجرا خواهد شد رو با رنگ سبز مشخص کردم و بقیه فرآیندهای داخل صف،قرمز رنگ هستند.
و همچنین زمان اجرای باقیمانده هر فرآیند در کنار اسم اون فرآیند در صف حلقوی نوشته شده.
* زمان ورود هر کدام از فرآیندها با رنگ زرد مشخص شده.
* در هر مرحله نمودار گانت کشیده شده.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close