سلام به همه ی هم رشته ای های هم وطن خودم
وقتی آدم فکر می کنه می بینه که رشته ی کامپیوتر توی ایران، نسبت به علم روز دنیا خیلی عقب هست (متأسفانه) !
بذارید بحث رو با چند تا سؤال شروع کنم:
چرا یک مهندس کامپیوتر، یک برنامه نویس، یک شبکه کار و ... توی کشور ما، به جای این که خودش صاحب فکر و تکنولوژی باشه، باید علم رو از بقیه ی کشور ها یاد بگیره ؟
چرا نباید در کشو ما، همون طور که در زمینه های مختلف علمی از جمله پزشکی، نانو فناوری، هسته ای، صنعت موشکی و ... روی پای خودش ایستاده و به مرز تولید علم رسیده، در رشته ی کامپیوتر هم این اتفاق بیفته ؟
چرا یک برنامه نویس ما، باید زبان های PHP, ASP, C#, Android و .... که نویسنده ی اونا خارجی هست رو یاد بگیره ؟
یا چرا شبکه کارهای ما، باید از تکنولوژی و ابزارهای شبکه که در انحصار فلان شرکت خارجی هست، استفاده کنه؟
هدفم از طرح این موضوع اینه که موانع پیشرفت رشته ی کامپیوتر رو در کشورمون شناسایی کنیم و ببینیم که واقعا چه موانعی بر سر راه پیشرفت این رشته هست ؟
می خوام بدونم چه موانعی وجود داره که توی ایران شرکت هایی مثل مایکروسافت ایجاد نمی شه؟ چرا این انگیزه وجود نداره؟ یا چه کسی باید حمایت کنه تا چنین شرکت هایی در ایران هم به وجود بیاد؟
یا مثلا چرا شرکتی مثل سیسکو در زمینه ی تجهیزات شبکه، نداریم که خودش صاحب تکنولوژی باشه؟
یک سؤال دیگر هم مطرحه و اون اینکه: چرا یک برنامه نویس یا مهندس کامپیوتر، از نظر شغل و درآمد، موقعیت مناسبی نسبت به بقیه ی رشته ها مثل پزشکی نداره؟
به قول معروف
گره کار کجاست ؟ و راهکار چیست؟
امیدوارم پاسخ های قانع کننده ای دریافت کنم و با ارائه ی راهکارهای مناسب، در راه آبادانی کشور عزیزمان ایران ، قدم برداریم.
تشکر از توجه شما ...
موفق و سربلند باشید .