۰
subtitle
ارسال: #۱

زبان های منظم- مهندسی کامپیوتر- ۸۶
گزینه ۱ که ۱۰۱ رو تولید نمیکنه؟!
۰
ارسال: #۲

RE: زبان های منظم- مهندسی کامپیوتر- ۸۶
ارسال: #۳

(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۱۰ ق.ظ)mahyamk نوشته شده توسط:بله حق با شماست. ولی چرا گزینه های دیگه میتونن ۰ تولید نکنن؟(01 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۳۶ ق.ظ)dokhtare payiz نوشته شده توسط: گزینه ۱ که ۱۰۱ رو تولید نمیکنه؟!
صورت سوال رو دقت کنین قبل از پرانتز ۰ هست پس گزینه صحیح باید با ۰ شروع بشه
گزینه های دیگه به غیر از ۱ میتونن اصلا ۰ رو در ابتدا تولید نکنن
عبارت گزینه ۱ رو باز کنین به عبارت صورت سوال میرسید
۰
ارسال: #۴

(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۳۶ ق.ظ)dokhtare payiz نوشته شده توسط: گزینه ۱ که ۱۰۱ رو تولید نمیکنه؟!من این سوال رو اینجور تحلیل کردم که کوچکترین رشته قابل تولید از عبارت منظم صورت سوال، ۰۱۱ هستش.( [tex](0\: \: 10)^{\ast}[/tex] رو برابر لامبدا قرار بدید) ولی کوچکترین رشته قابل تولید از عبارات منظم گزینه های ۲ و ۳ و۴ ،رشته ۰۱۱ نیست!
گزینه ۱)کوچکترین رشته :۰۱۱
گزینه ۲)کوچکترین رشته: ۱
گزینه ۳)کوچکترین رشته: ۱
گزینه ۴)کوچکترین رشته: ۱۱۱
پس گزینه ۱ جواب درست هستش.
ارسال: #۵

(۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۵۸ ب.ظ)IranianWizard نوشته شده توسط:بله اینم درسته(01 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۳۶ ق.ظ)dokhtare payiz نوشته شده توسط: گزینه ۱ که ۱۰۱ رو تولید نمیکنه؟!من این سوال رو اینجور تحلیل کردم که کوچکترین رشته قابل تولید از عبارت منظم صورت سوال، ۰۱۱ هستش.( [tex](0\: \: 10)^{\ast}[/tex] رو برابر لامبدا قرار بدید) ولی کوچکترین رشته قابل تولید از عبارات منظم گزینه های ۲ و ۳ و۴ ،رشته ۰۱۱ نیست!
گزینه ۱)کوچکترین رشته :۰۱۱
گزینه ۲)کوچکترین رشته: ۱
گزینه ۳)کوچکترین رشته: ۱
گزینه ۴)کوچکترین رشته: ۱۱۱
پس گزینه ۱ جواب درست هستش.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close