کتاب های مدرسان همش کتاب های جالبی نیست کتاب های زبان عمومی و دروسی مثل pl بهتر هستند برای سایر دروس مثل سیستم عامل پارسه بهتره یا برای ساختمان داده و طراحی الگوریتم کتاب های نصیر اگرقصد شرکت در ازمون رو دارید مشکلی نیست ولی کل پک کتاب ها رو نخرید کتاب هاش تکی هم در کتاب فروشی ها موجود هست می تونین همون کتابایی که مد نظرتون هست رو بخرید
(۰۵ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۲ ب.ظ)salam az ma نوشته شده توسط: (31 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۵۱ ب.ظ)nazanin2013 نوشته شده توسط: سلام دوستان
ببخشید من چنتا سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدین به تجربیات شما احتیاج دارم
من مهر باید برم ترم ۷ و همین الانشم کم کاری کردم واسه شروع درس خوندن واسه ارشد..میخوام ی تعداد کتاب بخرم..طبق پرس و جویی که کردم بیشتر علوم کامپیوتری ها مدرسان شریف و پوران پژوهش خوندن
و اینکه کتاب های مدرسان خیلی خوبه .پنم خواستم بسته ی آموزشی رو بگیرم که گفتن نمیشه و حتما باید ازمون هم بدی!! نطر شما چیه؟
اینکه من بسته ی آموزشی بخرم و ازمون ها
یا اینکه برم کتاب ها رو تک تک بخرم مثلا بعصی پوران پژوهش بعصی مدرسان
بسته و ازمون رو هم میشه ۱ میلیون تومن بنظرم هزینه ی خیلی زیادیه اومدیم و خدانکرده قبول نشدم بعد انگار این پول رو ریختم دور
من دلم میخواست کتاب ها رو جدا بخرم و ازمون های سنجش و مدرسان چنتا رو بنویسم..خواهش میکنم نظر بدین من زودتر شروع کنم ب درس خوندن
ممنون میشم اگه پیشنهاد بدین برای گرایش علوم کام چه کتاب هایی بخرم
سلام در مورد آزمون آزمایشی حتما شرکت کنید اگرم پولتون کمه فقط سه جامع آخرشون رو شرکت کنید که من پیشنهادم مدرسانه.در مورد خرید کتاب من نحوه یه کتاب خوب رو پیدا کردن بهتون میگم چون درسهایی مثل مبانی ترکیبیات و مبانی آنالیز ریاضی کتاب تستی تو بازار من ندیدم (حالا شاید امثال اومده باشه) اول از همه برید سایت وزارت علوم سرفصلها رو برای هر درس پیدا کنید بعد تو بازار کتاب تستهایی رو که مطابق با این سر فصلها هست پیدا کنید بعد یه نگاه داخلش بندازید ببینید که از نحوه ی درس دادنش خوشتون میاد یا نه اگر خوب بود بخرید. ولی مطابق بودن با سر فصلهای وزارت علوم براتون خیلی مهم باشه. وقتی کتابی رو هم خریدید دیگه شک به دلتون راه ندید همون رو تا آخر بخونید و دوره کنید.اگرم میتونید برید تهران برای خرید چون اگر کتاب تستی برای درسهای رشته ما اومده باشه چون تازه منتشر شدن احتمالا تو شهرستانها هنوز نیومده باشه. تا جایی که میتونید از خرید به صورت بسته ای کتابها از یک موسسه خودداری کنید. اگرم میتونید برید مرکز انتشاراتشون حتما این کار رو بکنید.ولی حتما تا یک ماه دیگه کتابها رو خریده باشید.
نکته دیگه ای یادم نمیاد.
میشه ادرس همون پیجش رو بذارین ؟؟من پیدا نکردم چیزی تو سایتش