سلام دوستان . وقت بخیر .
من دانشجوی ترم ۲ کارشناسی ناپیوسته رشته کامپیوتر هستم و در یکی از دانشگاه های خوب تهران تحصیل می کنم . از وقتی یادم میاد همیشه ی زندگیم تا الان به درس خوندن گذشته و استرس و اضطراب درس تو هیچ کدوم از سالهای تحصیلی رهام نکرده . دوبار برای کنکور در س خوندم یه بار برای قبولی در دوره کاردانی و دوبار هم برای کارشناسی ناپیوسته . که تنها یکبارش واقعا درست حسابی بوده . من رشته م رو خیلی دوست دارم ولی این اواخر احساس می کنم خسته شدم . درسام به قدری سنگین شدن و به قدری سخت که کم کم خسته م کردن. هر چند خیلی تلاش می کنم اما به علت اینکه با مسائل ریاضی میونه ی خوبی ندارم و بهشون علاقه مند نیستم برام سخته فهمشون .. تو این رشته هم که الا ماشالله به ریاضی بیش از هر رشته ی دیگری بها داده میشه .البته فکر نکنید درسم بده چون به هر طریق یاد می گیرم و نمره م هم خوب میشه ولی این یادگرفتن همراه با استرس و اضطراب و بریدن از لحظات زندگیه
با این حال نمی دونم برای خوندن ارشد چه تصمیمی بگیرم ؟! من به برنامه نویسی علاقه زیادی دارم و فکر می کنم اونچه که دنبالش هستم رو نمی تونم در دانشگاه پیدا کنم . با این شرایط که درس خوندن رو دوست دارم و از طرفی دیگه خسته شدم از اضطراب درس ، نمی دونم اصلا لزومی داره ارشد بخونم یا نه ؟ آیا بلافاصله بعد از اتمام درسم کنکور شرکت کنم یا نه ؟ در حالیکه می تونم یه کار خوب پیدا کنم آیا اصلا نیازی هست ارشد رو ادامه بدم یا نه ؟ اگر دوستان در این زمینه تجربه ای دارند ممنون میشم منو راهنماییم کنید .