۰
subtitle
ارسال: #۱

داده کاوی و آیتم های پرتکرار
سلام. وقت بخیر.
دوستان من دارم روی یکسری آیتم های پرتکرار کار می کنم. خب تا اینجا می دونم که باید از الگوریتم آپریوری یا apriori کار کنم.
البته کار من با نرم افزار weka هست. کسی هست بهم کمی کمک کنه!
من داده ها رو وارد نرم افزار می کنم ولی خب باید کاری کنم که تعداد تکرار هر کلمه رو مشخص کنه! کسی بلد هست؟ با استفاده از فیلترها هم کردم و نشد!
دوستان من دارم روی یکسری آیتم های پرتکرار کار می کنم. خب تا اینجا می دونم که باید از الگوریتم آپریوری یا apriori کار کنم.
البته کار من با نرم افزار weka هست. کسی هست بهم کمی کمک کنه!
من داده ها رو وارد نرم افزار می کنم ولی خب باید کاری کنم که تعداد تکرار هر کلمه رو مشخص کنه! کسی بلد هست؟ با استفاده از فیلترها هم کردم و نشد!
۰
۰
ارسال: #۳

چون حجم کار زیاد هست باید کمی منتظر بمونیم. ولی بازم وقتی وارد وکا میشه در قسمت پایین که شما چند سطر ویژگی داشتید (age , ...) واسه این کار یک ستون بیشتر نداره!
والا یکی از دوستانم هم از این روشی که شما بالا گفتید انجام داد و تکرار هر عدد رو گفت منتهی من درست و حسابی ندیدم ولی همین stringtowordvector رو زد!
والا یکی از دوستانم هم از این روشی که شما بالا گفتید انجام داد و تکرار هر عدد رو گفت منتهی من درست و حسابی ندیدم ولی همین stringtowordvector رو زد!
۰
ارسال: #۴

خب روش حل این گونه مساله ها میشه قوانین انجمنی!
الگوریتم apriori هم شامل این میشه ... توی الگوریتم آپریوری ما باید بیاییم
اول یک آیتمی ها رو حذف کنیم.
بعد دو آیتمی ها رو
و ...
همین طور بریم جلو!
واسه همین باید تعداد تکرارش مشخص شه!
الگوریتم apriori هم شامل این میشه ... توی الگوریتم آپریوری ما باید بیاییم
اول یک آیتمی ها رو حذف کنیم.
بعد دو آیتمی ها رو
و ...
همین طور بریم جلو!
واسه همین باید تعداد تکرارش مشخص شه!
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close