زمان کنونی: ۲۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۶:۵۸ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
پاسخهای درست:۷ گرایش: سایر وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۲۶۹/۳+ امتیاز تاریخ مانشت: ۴۸۱۰ رتبه: ۲۶
درخواست ابزاری برای استخراج DFG یا CDFG از روی کد C یا CPP
با سلام خدمت دوستان
احتمالا با DFG یا همون Data Flow Graph آشنا هستید. دنبال ابزاری هستم که این گراف رو از روی کد C استخراج کنه. البته چون توی کد C چند تا Basic Block وجود داره باید Control Flow Graph رو هم درآورد که به طور خلاصه میگن CDFG. اگه ابزاری میشناسید یا فکر میکنید که بنده رو به جواب نزدیکتر میکنه معرفی کنید. حتی الامکان تحت Linux باشه. gcc خودش CFG رو میده ولی برای اینکه اونو به DFG تبدیلش کنم باید بشینم یه پارسر بنویسم که کارم خیلی سخت میشه.
پاسخهای درست:۷ گرایش: سایر وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۲۶۹/۳+ امتیاز تاریخ مانشت: ۴۸۱۰ رتبه: ۲۶
RE: درخواست ابزاری برای استخراج DFG یا CDFG از روی کد C یا CPP
(۲۹ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ببین این به کارت میاد:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دستت درد نکنه برادر، گفتم که CFG رو خود gcc میتونه استخراج کنه، مهم dfg هست. برای dfg هم تا یه حدودی رو کامپایلر انجام میده ولی به فرمت dot یه dotty میخوام که برای تبدیل به این فرمت باید بشینم پارسر بنویسم که کاریست بس دشوار. ولی میدونم که خیلیا این کارو کردن یعنی به کارشون میاد. بهر حال ممنون
RE: درخواست ابزاری برای استخراج DFG یا CDFG از روی کد C یا CPP
(۲۹ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من اصلا نمیدونم اینا چی هستن
پس عملا ما رو گرفتی دیگه ، فکر نکنم چیزی پیدا بشه، دو سه ماهه دارم میگردم اگه همون موقع شروع کرده بودم الان یه کامپایلر نوشته بودم، مفسر که دیگه جای خود دارد.