۱
subtitle
ارسال: #۱

مسدود شدن فرآیند فرزند توسط پدر
آیا فرایند پدر میتونه فرزندشو مسدود کنه؟
۰
ارسال: #۲

RE: مسدود شدن فرآیند فرزند توسط پدر
سلام
فکر میکنم وقتی که فرزند ایجاد میشه و اطلاعاتش از جملهprocess id و غیره که در جدول مربوط به اطلاعات فرآیند ها ذخیره میشه . توی همون جدول تعیین میشه که شرایط فرآیند فرزند چطوری باشه. مثلا آیا امکان داشته باشه توسط پدرش مسدود بشه یا نه و یا اینکه آیا با از بین رفتن پدرش ادامه به کار میده یا اونم از بین میره.
فکر میکنم وقتی که فرزند ایجاد میشه و اطلاعاتش از جملهprocess id و غیره که در جدول مربوط به اطلاعات فرآیند ها ذخیره میشه . توی همون جدول تعیین میشه که شرایط فرآیند فرزند چطوری باشه. مثلا آیا امکان داشته باشه توسط پدرش مسدود بشه یا نه و یا اینکه آیا با از بین رفتن پدرش ادامه به کار میده یا اونم از بین میره.
ارسال: #۳

(۲۰ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب.ظ)shayesteb نوشته شده توسط: سلاممر۳۰ مر۳۰ از پاسخت
شایسته جان من خودم فکر میکنم امکان کشتنشو داره ولی مسدود نه
و معمولا مسدود به خاطر انتظار یه رخداده ولی باز شک دارم
۰
ارسال: #۴

تو کتاب دکتر حقیفت نوشته:
ممکن هست فرایند پدر بخواد یک یا چندتا فرزندشو بدلیل بررسی و اعمال تغییرات در فرزندان با ایجاد هماهنگی بینشون،برای ی مدتی "معلق "کنه!
حالا نمیدونم مسدودم میتونه بکنه یا نه!
فرستاده شده از SM-T211ِ من با Tapatalk
ممکن هست فرایند پدر بخواد یک یا چندتا فرزندشو بدلیل بررسی و اعمال تغییرات در فرزندان با ایجاد هماهنگی بینشون،برای ی مدتی "معلق "کنه!
حالا نمیدونم مسدودم میتونه بکنه یا نه!
فرستاده شده از SM-T211ِ من با Tapatalk
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close