۰
subtitle
ارسال: #۱

مجموعه ها-تفاضل متقارن
سلام بچه ها خسته نباشید!!!کسی میتونه جواب این سوالو برای من توضیح بده!!البته پاسخ کامل ممنونم
۳ مجموعه A,B,C هر یک دارای ۱۲ عضو هستند.از این اعضا ۸ عضو به هر دو مجموعه A,B و ۹ عضو به هر دو مجموعه A,C و ۶ عضو به هر دو مجموعه B,C و ۵ عضو به هز ۳ مجموعه A,B,C تعلق دارند.در این صورت [tex]\bigtriangleup[/tex] معرف تفاضل متقارن مجموعه ای،اعداد اعضای مجموعه [tex]A\bigtriangleup(B \bigtriangleup C)[/tex] برابر است با:
۱) ۴
۲) ۵
۳) ۶
۴) ۷
مثل اینکه جواب تو گزینه ها نیست ولی ممنون میشم جواب درست رو با راه حل کامل توضیح بدید
۳ مجموعه A,B,C هر یک دارای ۱۲ عضو هستند.از این اعضا ۸ عضو به هر دو مجموعه A,B و ۹ عضو به هر دو مجموعه A,C و ۶ عضو به هر دو مجموعه B,C و ۵ عضو به هز ۳ مجموعه A,B,C تعلق دارند.در این صورت [tex]\bigtriangleup[/tex] معرف تفاضل متقارن مجموعه ای،اعداد اعضای مجموعه [tex]A\bigtriangleup(B \bigtriangleup C)[/tex] برابر است با:
۱) ۴
۲) ۵
۳) ۶
۴) ۷
مثل اینکه جواب تو گزینه ها نیست ولی ممنون میشم جواب درست رو با راه حل کامل توضیح بدید
۰
ارسال: #۲

RE: مجموعه ها-تفاضل متقارن
اتفاقا منم با این سوال مشکل دارم
توی کتابا اون وسط اشتراک کل هم در نظر گرفته که من نمیدونم دلیلش چیه!
بدون اون حل من به ۵ میرسه
توی کتابا اون وسط اشتراک کل هم در نظر گرفته که من نمیدونم دلیلش چیه!
بدون اون حل من به ۵ میرسه
۰
۰
ارسال: #۴

سلام. سوال مشکل داره. تو تفاضل متقارن باید اون ۵ وسط هم لحاظ بشه. جواب ۱۰ میشه.
۰
ارسال: #۵

اقای جویباری سریعترین راه حل این سوال نمودار ون؟؟؟؟؟
ارسال: #۶

ارسال: #۷

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close