زمان کنونی: ۱۶ آبان ۱۴۰۳, ۰۱:۴۹ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
با سلام و وقت بخیر
من ایشالا میخوام تا (حداکثر)حدود اواسط دی فارغ اتحصیل بشم، وخیلی هم واسم مهمه بعد ارشد(اسفند ماه) اعزامم قطعی بشه!(یعنی خدمتمو از اسفند شروع کنم).
حالا به نظرتون اواخر دی واسه این کار دیره؟! راهی نیست که چند هفته قبل از اینکه مدرک فارغ اتحصیلی رو بگیریم دفترچه رو بفرستیم؟
یا نه اصلا بین فرستادن (مثلا)۵ دی با ۲۶ دی تفاوتی نیستش؟؟!!
پیشاپیش تشکر
تفاوت که قطعا هست.شما نیمه اول دی بفرستی اول اسفند اعزامی.
بازم برو از +۱۰ سوال کن ببین اوضاع اعزامی ها چطوره شاید اعزامی ها کم باشن هر موقع دی بفرستی اسفند اعزام کنن.
(۱۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۱۹ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: تفاوت که قطعا هست.شما نیمه اول دی بفرستی اول اسفند اعزامی.
بازم برو از +۱۰ سوال کن ببین اوضاع اعزامی ها چطوره شاید اعزامی ها کم باشن هر موقع دی بفرستی اسفند اعزام کنن.
Sent from my cell
والا منم از ی طرف میترسم اواخر آذر بفرستم بگن بیا دی برو
بس +۱۰ خبر داره....
با توجه به اینکه از اول سال ۹۴ خدمت میشه ۲۴ ماهه کامل!!!خییییییییلی شلوغ شده همه دارن میفرستن منم میخواستم دی بفرستم که بخورم اسفند رفتم نظام وظیفه گفتن دی پر شده!!!!!آخرای آبان بود فرستادم (همین دو هفته پیش) اعزامم خورد اول اسفند...
"جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره بخشش غیبت و اضافه خدمت سربازان نیز اظهار کرد: یک فرصت به سربازان غایب دادیم که اگر تا ۲۲ بهمن امسال خودشان را برای انجام خدمت سربازی معرفی کنند علاوه بر اینکه به موجب غیبت اضافه خدمتهای سه یا شش ماهه را تحمل نخواهند کرد، به دلیل غیبتشان نیز به مرجع قضایی نیز معرفی نمیشوند و در ضمن چون تا پیش از سال ۹۴ تکلیف سربازی خود را مشخص کردهاند طول مدت خدمتشان ۲۱ ماه خواهد بود."
بس اینجور که من متوجه شدم اگه قبل فروردین بفرستیم(تعیین تکلیف کنیم)حتی اگه تیر هم دربیایم،دیگه ۲۱ ماه حساب میشه دیگه!؟
راستی این تعجیلو باید بعد از اومدن نتیجه دفترچه بزنیم یا تو دفترچه قید میشه؟؟