۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال از قسمت بن بست
سلام ، سوالی که پیوست کردم از مبحث بن بست هست. مشکل من در حلش اینه که توی این سوال وقتی میخوام مقادیر need رو حساب کنم ، مقدار allocated از مقدار max بیشتره (بر عکس تمامی سوال های معمول در این زمینه) ، حالا طبق فرمول باید need منفی در نظر گرفته بشه یا اینکه باید need رو در این موارد صفر بگیریم؟ کلا این سوال با این شرایط چطور حل میشه؟
ممنون اگه راهنمایی کنید
ممنون اگه راهنمایی کنید
۰
ارسال: #۲

RE: سوال از قسمت بن بست
سلام عزیزم
این را که شما می گید برای تشخیص بن بست است و روال الگوریتم coffman
در این سوال باید از چه الگوریتمی استفاده کنی
؟
الگوریتم بانک دار
حل اش کن جواب را بذار ببینم درست متوجه شدی یانه.
؟
الگوریتم بانک دار
ارسال: #۳

(۲۳ آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۲ ب.ظ)Aseman7 نوشته شده توسط: سلام عزیزمبله میدونم الگوریتم بانکدار هست ، توی الگوریتم بانکدار باید need هر فرآیند حساب بشه
؟
الگوریتم بانک دار
need b , c که استاندارده ، اما a , b منفی میشه . سوالم اینه need منفی معنی داره یا نه؟ یا باید صفر بگیریم؟
۰
ارسال: #۴

صفر بگیر اخه منفی که جالب نیست و معنی نمیده(مثلا فرایند A به -۱ از منبع اول نیاز داره! ) . می دونی میشه این طوری توجیح اش کرد که مثلاً به فرایندD منبع اول رو بدون این که نیاز داشته باشه تخصیص دادن .
به هر حال در روند حل که تفاوتی ایجاد نمی کنه چون که بالاخره منبع های در دسترس باید تعدادشان بزرگتر مساوی need باشه.
به هر حال در روند حل که تفاوتی ایجاد نمی کنه چون که بالاخره منبع های در دسترس باید تعدادشان بزرگتر مساوی need باشه.
۰
ارسال: #۵

صفر گرفتم و حلش کردم (عکس حلو پیوست کردم) ، بیزحمت ببینید درست حل شده ؟
ارسال: #۶

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close