۰
subtitle
ارسال: #۱

جزوه فارسی single-cycle MIPS processor
دوستان کسی اینجا جزوه فارسی در باره ی single-cycle MIPS processor داره . ترو خدا کمک کنید وقت ندارم پترسون زبون اصلی ۲۰۱۳ رو بخونم . اگر کسی استادش از پترسون ۲۰۱۳ درس میده لطف کنه یه یاری برسونه
۰
ارسال: #۲

RE: جزوه فارسی single-cycle MIPS processor
یعنی کسی نبود منو کمک کنه.... کسی نیست حداقل یه جزوه یا کتابی به من معرفی کنه من این درس رو پاس کنم ؟
۰
ارسال: #۳

منظورت دقیقا کدوم بخش از این کتابه؟؟
استادمون در دوره کارشناسی پترسون رو درس می داد و جزوه هاش رو دارم توی ایمیلم. میخوای ایمیلت رو بده تا برات بفرستم. البته اونا هم زبان اصلیه ولی خب راحته .
استادمون در دوره کارشناسی پترسون رو درس می داد و جزوه هاش رو دارم توی ایمیلم. میخوای ایمیلت رو بده تا برات بفرستم. البته اونا هم زبان اصلیه ولی خب راحته .
ارسال: #۴

(۰۲ دى ۱۳۹۳ ۰۷:۴۷ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط: منظورت دقیقا کدوم بخش از این کتابه؟؟دستت درد نکنه اگر ایمیل کنی ممنون می شم ...
email : noori759@gmail.com
فصل pipeline و وفصل قبلی که فک کنم طراحی پردازش گر ...دیگه با بررسی دستورات !!!!!!!
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close