(۱۹ آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ ب.ظ)ghasedak21 نوشته شده توسط: سلام
من تازه کار با gem5 رو شروع کردم. در ایران هستند کسانی که با این شبیه ساز کار کرده اند اما متاسفانه از کمک به دیگران دریغ می کنن.
متاسفم از کشوری که فرهنگش "یاد گرفتن علم و آموختن اون به دیگرانه..." و اندک عالمانی این چنین ...
مشکلاتتون رو تو سایت های انگلیسی زبان مطرح کنید شاید جواب بگیرید.
اگر سوالاتتون سخت نباشه شاید بتونم کمکتون کنم...
(۱۹ آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ ب.ظ)ghasedak21 نوشته شده توسط: سلام
من تازه کار با gem5 رو شروع کردم. در ایران هستند کسانی که با این شبیه ساز کار کرده اند اما متاسفانه از کمک به دیگران دریغ می کنن.
متاسفم از کشوری که فرهنگش "یاد گرفتن علم و آموختن اون به دیگرانه..." و اندک عالمانی این چنین ...
مشکلاتتون رو تو سایت های انگلیسی زبان مطرح کنید شاید جواب بگیرید.
اگر سوالاتتون سخت نباشه شاید بتونم کمکتون کنم...
سلام
واقعا ممنون و برام خیلی با ارزشه که شما برای این که به این سوال جواب بدید توی انجمن اکانت ساختید. خدا خیرتون بده
راستش همونطور که گفتم برای پروژه درس معماری باید یه مقاله را که مربوط به عملکرد یک Prefetcher هست را پیاده سازی کنم.
اسم مقاله RDIP هست در روش ارائه شده توی این مقاله از دستورات call و return برای Prefeching استفاده شده. من و همگروهی هام برای پیاده سازی این مقاله تصمیم گرفتیم که کد یک سیمولاتور کش را خودمون بزنیم اما برای تست نیاز به trace از اجرای برنامه های مختلف داریم که توشون دستورات call و return مشخص شده باشند. پس تصمیم گرفتیم از gem5 برای استخراج دستورات استفاده کنیم.
تو این مدت که اینجا سوال پرسیدم در mailing-list gem5 دنبال راه حل گشتم و به قول شما چقدر اسم های ایرانی آشنا می دیدم اما...
چندتا لینکی که به دردم خورد را اینجا میذارم که اگر کسی در آینده خواست شروع کنه زودتر راه بیفته:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
--------------------------------------------------------------
اما الان توی این مرحله من تونستم با دستور زیر یک trace استخراج کنم.
کد:
./build/X86/gem5.opt --debug-flags=Exec,-ExecSymbol,-ExecTicks --debug-file=trace.txt configs/example/se.py -c MyFolder/test1/SpecRand/specrand -o "324342 242"
نمونه خروجی استخراج شده بعد از کمی مرتب کردن:
و الان نیاز دارم که workload های واقعی را اجرا کنم. من SPEC2006 را در اختیار دارم اما مشکل فعلیم کامپایل این بنچمارک به صورت استاتیک هست و دارم دنبال یه روش برای این کار می گردم. اگر شما در این زمینه آشنایی دارید ممنون میشم راهنمایی فرمایید. یا حتی اگر بنچمارک ساده تر و کم حجم تری دارید قدردان شما میشم اگر به من معرفی کنید.
ببخشید که طولانی شد.