۰
subtitle
ارسال: #۱

رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی
سلام دوستان
رابطه های بازگشتی زیر مگر یکی نیستن پس چرا مرتبه اجرایشون باهم فرق داره لطفا راهنماییم کنید پیشاپیش متشکرم
[tex]T(n)=T(n-1) T(n-1)\: \: \: \: O(2^n)[/tex]
[tex]T(n)=2T(n-1)\: \: \: \: O(n)[/tex]
رابطه های بازگشتی زیر مگر یکی نیستن پس چرا مرتبه اجرایشون باهم فرق داره لطفا راهنماییم کنید پیشاپیش متشکرم
۱
ارسال: #۲

RE: رابطه بازگشتی و مرتبه اجرایی
خوب بزار این طوری بگم اون دوتای اولی هر دو تابع بازگشتی هستن و رابطه پیچیدگی زمانی نیستن.
اولی که با هم جمع میشن ینی داریم : [tex]f(n)=f(n-1) f(n-1)[/tex] خوب اینا ینی دوتا [tex]t(n-1)[/tex]
ولی دومی یدونه [tex]t(n-1)[/tex] داریم و ۲ فقط درش ضرب میشه.
اولی دو تا [tex]t(n-1)[/tex] محاسبه میشه دومی فقط یکی [tex]t(n-1)[/tex] محاسبه میشه.
اوکیه؟
اولی که با هم جمع میشن ینی داریم : [tex]f(n)=f(n-1) f(n-1)[/tex] خوب اینا ینی دوتا [tex]t(n-1)[/tex]
ولی دومی یدونه [tex]t(n-1)[/tex] داریم و ۲ فقط درش ضرب میشه.
اولی دو تا [tex]t(n-1)[/tex] محاسبه میشه دومی فقط یکی [tex]t(n-1)[/tex] محاسبه میشه.
اوکیه؟
ارسال: #۳

(۰۲ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: خوب بزار این طوری بگم اون دوتای اولی هر دو رابطه بازگشتی هستن و رابطه پیچیدگی زمانی نیستن.بهتره بگیم تابع بازگشتی هستن. ما از روی توابع بازگشت، روابط بازگشت مینویسیم و از روی روابط بازگشت مرتبه رو بدست میاریم
اما بنظرم کتاب اینجا واقعا با ابهام نوشته. انگار همه چیزو مخلوط کرده. اگر میخواست بگه تابع، هدر رو نباید اونطوری مینوشت و بهتر بود F بزاره
ارسال: #۴

(۰۲ آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: بهتره بگیم تابع بازگشتی هستن. ما از روی توابع بازگشت، روابط بازگشت مینویسیم و از روی روابط بازگشت مرتبه رو بدست میاریمبله درسته اونا تابع هستند و بعدش رابطه بازگشتی. اگر از اول همون f می نوشت دیگه اشتباه نمیشد.
اما بنظرم کتاب اینجا واقعا با ابهام نوشته. انگار همه چیزو مخلوط کرده. اگر میخواست بگه تابع، هدر رو نباید اونطوری مینوشت و بهتر بود F بزاره
۰
ارسال: #۵

این دوتا به نظر من یکی هستن(مگه غیر از اینم میشه؟) ولی اون $O(n)$ به نظر من ممکنه گفته باشه که با داینامیک، میشه توی $O(N)$ حسابش کرد ...
۰
ارسال: #۶

(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط: سلام دوستان
حدس من اینه یه جارو اشتباه نوشتین و قبل از این بازگشتها تابعی بوده که میخواسته مفهوم اونو بگه. مثالش اشناس. میشه لطفا از جایی که گفتین عکس بزارید؟
ارسال: #۷

(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:(01 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط: سلام دوستان
حدس من اینه یه جارو اشتباه نوشتین و قبل از این بازگشتها تابعی بوده که میخواسته مفهوم اونو بگه. مثالش اشناس. میشه لطفا از جایی که گفتین عکس بزارید؟
این یه جدول داخل کتاب مقسمی ک با ترسیم درخت بازگشتی میگه بدست آورده قبلش هم هیچ توضیحی نداده
اگر بین پرانتزا ضرب باشه و صورتش مثل جایی ک خط قرمز کشیدم باشه مرتبه اجرایش به همون صورت ک روبروش نوشته میشه ولی در مورد جمع دوتا نتیجه داده
۰
ارسال: #۸

طبق این عکسی که گذاشتین سمت چپی ها تابع های بازگشتی هستن نه رابطه ی پیچیدگی زمانی.
که برای اولی میشه : [tex]t(n)=t(n-2) 1 \: \Longrightarrow\: t(n)=2^{\frac{n}{2}} [/tex]
برای دومی هم [tex]t(n)=2t(n-1) 1 \: \Longrightarrow\: t(n)=2^n[/tex]
در مورد اون سوال اول که فرقشون رو نوشتید:
برای اولی هم [tex]t(n)=2t(n-1) 1 \: \Longrightarrow\: t(n)=2^n[/tex]
برای دومی [tex]t(n)=t(n-1) 1 \: \Longrightarrow\ :t(n)\in o(n)[/tex]
ینی سمت چپی ها در شکل همه تابع های بازگشتی هستن. شما باید از روی اینها تابع زمانی رو بدست بیارید.
که برای اولی میشه : [tex]t(n)=t(n-2) 1 \: \Longrightarrow\: t(n)=2^{\frac{n}{2}} [/tex]
برای دومی هم [tex]t(n)=2t(n-1) 1 \: \Longrightarrow\: t(n)=2^n[/tex]
در مورد اون سوال اول که فرقشون رو نوشتید:
برای اولی هم [tex]t(n)=2t(n-1) 1 \: \Longrightarrow\: t(n)=2^n[/tex]
برای دومی [tex]t(n)=t(n-1) 1 \: \Longrightarrow\ :t(n)\in o(n)[/tex]
ینی سمت چپی ها در شکل همه تابع های بازگشتی هستن. شما باید از روی اینها تابع زمانی رو بدست بیارید.
۰
ارسال: #۹

عجب ببخشید واقن من با اینکه تو عنوان سوال نوشتم رابطه بازگشتی ولی تا حالا فک میکردم پیچیدگی زمانی
این گیج بازی منو ب بزرگیه خودتون ببخشید
من در افق محو شدم
این گیج بازی منو ب بزرگیه خودتون ببخشید
من در افق محو شدم
۰
ارسال: #۱۱

ارسال: #۱۲

ارسال: #۱۳

(۰۲ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:(02 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:کدوم دوتا؟ دو تای اولی؟(02 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ق.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:(02 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: این دو تا یکی نیستن، یکی وسطش جمعه یکی ضرب
ارسال اولشون منظورشونه
آهان . به نظرم اون دو تا یکین
آره دوتای اولی که تو اولین پست گذاشتن
۰
ارسال: #۱۴

نه دوتای اولی با در نظر گرفتن اینکه هر دو رابطه بازگشتی هستن و F هستن یکی نیستن.
ارسال: #۱۵

۰
ارسال: #۱۶

ببینید من درست میگم بازای n من ۸ گذاشتم تو رابطه اول شد درختش ۱۲۸ گره ک دو ب توان ان ولی در رابطه دوم شد همون ۸ گره
دلیلش اینه با درخت باید تعداد گره هارو بدست آورد
ارسال: #۱۷

(۰۲ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط: ببینید من درست میگم بازای n من ۸ گذاشتم تو رابطه اول شد درختش ۱۲۸ گره ک دو ب توان ان ولی در رابطه دوم شد همون ۸ گره
باید اینطوری بگی که اون که ۲ بار نوشته داره ۲ بار فراخوانی میکنه و حافظه رو هم نابود میکنه. اما اون یکی داره ۱ بار فراخوانی میکنه و در ۲ ضرب میکنه. ۲ بار فراخانی کجا، یبار کجا
۰
ارسال: #۱۸

آره فهمیدم از اون دید هیچ ابهامی ندلره . راس میگین
۰
۰
ارسال: #۲۰

ببخشید میشه روش رسم درخت اونی که بینش ضرب هست رو یه راهنمایی بگین.
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
سلام لطفاً یکی به من بگه مرتبه زمانی ها چطوری به log تبدیل میشن فرمول داره؟؟ | Azadam | ۶ | ۴,۸۹۰ |
۰۶ دى ۱۴۰۰ ۰۹:۰۲ ق.ظ آخرین ارسال: Soldier's life |
|
نظر در رابطه با استاد داور | علیصا | ۰ | ۱,۷۴۴ |
۱۴ مهر ۱۴۰۰ ۰۶:۰۵ ب.ظ آخرین ارسال: علیصا |
|
مرتبه ایجاد درخت | rad.bahar | ۱ | ۳,۳۷۲ |
۳۰ مهر ۱۳۹۹ ۰۳:۳۴ ب.ظ آخرین ارسال: rad.bahar |
|
مرتبه شبه کد | rad.bahar | ۱ | ۲,۳۳۴ |
۲۲ مهر ۱۳۹۹ ۰۹:۳۲ ب.ظ آخرین ارسال: BBumir |
|
حل مساله مرتبه زمانی حلقه های تو در تو | sarashahi | ۱۶ | ۲۲,۹۶۵ |
۱۹ خرداد ۱۳۹۹ ۰۱:۱۶ ب.ظ آخرین ارسال: gillda |
|
مرتبه زمانی | Sanazzz | ۱۷ | ۲۱,۵۸۰ |
۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۶:۴۶ ب.ظ آخرین ارسال: mohsentafresh |
|
مرتبه زمانی یافتن قطر | Sepideh96 | ۲ | ۳,۸۰۴ |
۰۸ آذر ۱۳۹۸ ۰۴:۳۴ ب.ظ آخرین ارسال: erfan30 |
|
مرتبه مانی | Sanazzz | ۳ | ۳,۷۱۶ |
۰۵ خرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۳۶ ب.ظ آخرین ارسال: Sanazzz |
|
مرتبه زمانی | Sanazzz | ۰ | ۲,۰۴۰ |
۰۴ بهمن ۱۳۹۷ ۰۵:۴۱ ب.ظ آخرین ارسال: Sanazzz |
|
درخواست(محاسبه پیچیدگی زمانی)(بخش روابط بازگشتی) | Saman | ۶ | ۷,۴۹۲ |
۲۷ خرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۲۴ ب.ظ آخرین ارسال: saeed_vahidi |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close